tomek_ 27.12.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam Jaka cena (brutto) za Vaillant ecoCOMPACT VSC 196-C 150 z regulatorem VRC 420s ? a jaka za Viessmann vitrodens 333 z regulatorem Vitotronic 200 ? Jak wyglądają warunki gwarancji (długość) do/od uruchomienia? Przesyłka do Warszawy. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 27.12.2006 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam Jaka cena (brutto) za Vaillant ecoCOMPACT VSC 196-C 150 z regulatorem VRC 420s ? a jaka za Viessmann vitrodens 333 z regulatorem Vitotronic 200 ? Jak wyglądają warunki gwarancji (długość) do/od uruchomienia? Przesyłka do Warszawy. Dziękuję cena na privat dostawa do wawy jak najbardziej - około co dwa tygodnie gwarancja od chwili uruchomienia do 5 lat vaillant w cenie uruchomienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 09.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 WITAM PROSZĘ O WYCENĘ KOTŁA I GRZEJNIKÓW. PROJEKT WIERZBA II Z PRACOWNI HORYZONT ,NA DOLE W SALONIE I ŁAZIENCE OGRZEWANIE PODŁOGOWE W POZOSTAŁYCH POM. GRZEJNIKI.OGRZEWAŁ BEDĘ GAZEM ZIEMNYM +KOMINEK Z PŁASZCZEM WODNYM + SOLAR DO C.W.U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz1 17.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Witam, ja również szukam "czegoś" co by ogrzało mi dom (ok 230 m^2 powierzchni użytkowej + ok 105 m^2 podłogówki - 3 łazienki, kuchnia, komunikacja na parterze) i przygotowało C.W.U. Dodatkowo do instalacji chciałem wpiąć kominek z płaszczem wodnym. Myśałem o jakimś piecyku jednofunkcyjnym na olej + zasobnik (obecnie na 3 osoby, ale będzie więcej więc myślę, że 200 l powinno wystarczyć). Chciałem zatem prosić o przygotowanie niedrogiej oferty cenowej na taki zestaw: piec + zasobnik + reg. pokojowy + osprzęt niezbędny podłączenia pieca do instalacji . Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz1 17.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 gg 2858760 tylko wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.01.2007 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 trochę chorowalem- liśmy postaram odpisywac na bieżąco wt - pt odwiedzam viessmann.de wiec jescze mały poślizg wyceny TYLKO po konsultacji telefonicznej lub GG GG 7686233 508-127-405 skype: raf.slusarczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 05.02.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 żyję, żyję zapraszam do współpracy najchętniej małopolska i sląsk - wawa teżżż zawsze bardzo dobra jakość i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 10.02.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 czeeeeco zaproponujesz do tego domku ogrzewnie gazowe myslałem też o podłogówce w kuchni i łazience + ins wodno-kanalizacyjna i kominekhttp://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3090100&ProjID=498czekam na info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 11.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Witam, proszé o propozycję i wycenę z montażem jednofunkcyjnego kotła kondensacyjnego zasilanego gazem ziemnym pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
11małgosia 11.02.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Do Rafała - Jakie masz terminy realizacji? Proszę też o pomoc w doborze kotła i osprzętu do domu o powierzchi użytkowej 150m2, kubaturze 900 m3. Zasilanie gazem ziemnym GZ 50. Projekt przewiduje kocioł Tantaqua N23EL. Wolę kondencacyjny z zamkniętą komorą spalania. W pokojach - grzejniki, przedpokój, łazienki - ogrzewanie podłogowe wodne. Na pewno kominek, ewentualnie płaszcz wodny, rekuperator... Dom nowy dobrze ocieplony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 13.02.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 http://www.stiebel-eltron.com.pl/pliki/pompy/62.jpgUrządzenie wyposażone jestw agregat sprężarkowy powietrze/woda, dwa wymienniki ciepła(skraplacz i parownik), wentylatori sprężarkę oraz zbiornik zasobnikac.w.u. o pojemności 300litrów (emaliowany w środkuspecjalną emalią i dodatkowo zabezpieczonyanodą ochronną).Ponadto posiada wszelkie elementyregulujące i zabezpieczające,pozwalające na automatycznąpracę urządzenia. Obudowa wykonanajest z blachy stalowej pokrytejwarstwą tworzywa sztucznegow kolorze białym.WWK 300 SOL posiada dodatkowogładkorurkowy wymiennikciepła wbudowany w zbiornik.Pozwala on na podłączenie dodatkowegoźródła ciepła w postacikolektorów słonecznych lubkotła grzewczego do wspomaganiaogrzewania wody użytkowej. tania klima - zimno produkt uboczny klimatyzuje pom w okresach letnich KONTRA dla SOLARÓW nie do POBICIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 15.02.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 http://www.stiebel-eltron.com.pl/pliki/pompy/62.jpg Urządzenie wyposażone jest w agregat sprężarkowy powietrze/ woda, dwa wymienniki ciepła (skraplacz i parownik), wentylator i sprężarkę oraz zbiornik zasobnika c.w.u. o pojemności 300 litrów (emaliowany w środku specjalną emalią i dodatkowo zabezpieczony anodą ochronną). Ponadto posiada wszelkie elementy regulujące i zabezpieczające, pozwalające na automatyczną pracę urządzenia. Obudowa wykonana jest z blachy stalowej pokrytej warstwą tworzywa sztucznego w kolorze białym. WWK 300 SOL posiada dodatkowo gładkorurkowy wymiennik ciepła wbudowany w zbiornik. Pozwala on na podłączenie dodatkowego źródła ciepła w postaci kolektorów słonecznych lub kotła grzewczego do wspomagania ogrzewania wody użytkowej. tania klima - zimno produkt uboczny klimatyzuje pom w okresach letnich KONTRA dla SOLARÓW nie do POBICIA A co to wogóle jest za skrzynka? - laika pytanie ) Wysłałem na maila zapytania - dzieki za kontakt czekam na oferte - jutro da radę? olkusz? - hmmm... to do mnie będziesz miał naprawde blisko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz1 15.02.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 PostWysłany: Sro, 17 Styczeń 2007 22:21 Temat postu:Witam,ja również szukam "czegoś" co by ogrzało mi dom (ok 230 m^2 powierzchni użytkowej + ok 105 m^2 podłogówki - 3 łazienki, kuchnia, komunikacja na parterze) i przygotowało C.W.U. Dodatkowo do instalacji chciałem wpiąć kominek z płaszczem wodnym.Myśałem o jakimś piecyku jedno funkcyjnym na olej + zasobnik (obecnie na 3 osoby, ale będzie więcej więc myślę, że 200 l powinno wystarczyć).Chciałem zatem prosić o przygotowanie niedrogiej oferty cenowej na taki zestaw: piec + zasobnik + reg. pokojowy + osprzęt niezbędny podłączenia pieca do instalacji . Zbyszek I nadal czekam napisał pan że: "wyceny TYLKO po konsultacji telefonicznej lub GG" była rozmowa na gg i na Skypie a ja dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 15.02.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2007 zbigmaz1 sorki ale prosze o cierpliwość jeszcze troche tak jak i pozostałych którzy nie otrzymali odpowiedzi proszę ewentualne przypomnienie i maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 18.02.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 chyba nie będę miał tej wyceny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 19.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 spoko. ja tez czekam. rafał się na pewno stara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 20.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 czekam...jeszcze spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 21.02.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.02.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czekam... jeszcze dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 21.02.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 A tu NIESPODZIANKA (klik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts