Fumfol 16.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam! Mam zamiar zaczac jeszcze w tym lub w przyszlym roku budowe domu: http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&pid=175 Czy forumowicze mogliby wyrazic swoja opinie o tym projekcie, wytknac ewentualne problemy, na ktore moge sie natknac podczas budowy, albo jakies inne wady tego domu? Dodam, ze na etapie adaptacji zamierzam wywalic balkon i lukarny a w ich miejscu zrobic okna polaciowe. Troche z braku potrzeby takowych, troche z oszczednosci. Dom mam zamiar wybudowac pod Poznaniem i mam nadzieje wydac na niego okolo 200.000 Moze wystarczyc, czy raczej na pewno nie wystarczy? Wykonczenie standard - zadnych wodotryskow Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.06.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witaj !! No domek mnie osobiscie sie podoba, chyba wiekszych zmian to sie nie da przeprowadzic w nim, wydaje mi sie ze jest dobrze przemyslany i chyba wszystko jest na swoim miescu takie na pierwszy rzut oka odnosze wrazenie co do kosztow, to jesli masz dzialke z przyłączami, i bedziesz budował systemem gospodarczym, wkładał własną prace to kto wie, moze uda Ci sie w 200 000 zmiescic wszytsko zalezy od wykonczenia itd zapraszam do KLUBU BUDUJACYCH do grupy wielkopolskiej,,,, jest mapka gdzie sie kto buduje (jesli jeszcze tam nie byles) ... i mozna zawsze sie poradzic gdzie co kupic za ile itd w jakiej okolicy Poznania budujesz?? pozdrawiam mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 to link do grupy wielkopolskiej http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=975&start=3960 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 16.06.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Rok nad tym myslalem z zona Po drodze pojawilo sie wiele domow, ale jak na razie w naszym rankingu tego nic nie moze pobic. Dzialke mam z pradem. Wode pewnie pociagne ze studni jak wiekszosc sasiadow, a gaz... mysle ze gaz poloza zanim skoncze. Dzialke mam w Zakrzewie (25 x 32). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fumfol 17.06.2005 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nikt nic wiecej mi nie powie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts