Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam!

Mam zamiar zaczac jeszcze w tym lub w przyszlym roku budowe domu:

http://www.studioatrium.pl/atrium.php?p=po&pid=175

Czy forumowicze mogliby wyrazic swoja opinie o tym projekcie, wytknac ewentualne problemy, na ktore moge sie natknac podczas budowy, albo jakies inne wady tego domu?

Dodam, ze na etapie adaptacji zamierzam wywalic balkon i lukarny a w ich miejscu zrobic okna polaciowe. Troche z braku potrzeby takowych, troche z oszczednosci.

Dom mam zamiar wybudowac pod Poznaniem i mam nadzieje wydac na niego okolo 200.000 ;)

Moze wystarczyc, czy raczej na pewno nie wystarczy? Wykonczenie standard - zadnych wodotryskow :)

Bede wdzieczny za wszelkie uwagi i sugestie.

Witaj !!

No domek mnie osobiscie sie podoba, chyba wiekszych zmian to sie nie da przeprowadzic w nim, wydaje mi sie ze jest dobrze przemyslany i chyba wszystko jest na swoim miescu :) takie na pierwszy rzut oka odnosze wrazenie :) co do kosztow, to jesli masz dzialke z przyłączami, i bedziesz budował systemem gospodarczym, wkładał własną prace to kto wie, moze uda Ci sie w 200 000 zmiescic :) wszytsko zalezy od wykonczenia itd :)

zapraszam do KLUBU BUDUJACYCH do grupy wielkopolskiej,,,, jest mapka gdzie sie kto buduje (jesli jeszcze tam nie byles) ... i mozna zawsze sie poradzic gdzie co kupic za ile itd :) w jakiej okolicy Poznania budujesz??

pozdrawiam

mundzia :)