takitam1 16.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 W jakiej odległości od granicy działki mogę wybudować garaż.Wiem że wystarczy poczytać odpowiednią ustawę, ale gdybym był prawnikiem - kupiłbym dom od dewelopera.Dzięki za pomoc Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 16.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Zasadniczo 3 metry jeśli bez okien, 4 m z oknem. Nie musisz być prawnikiem ani czytać ustaw, ale warto przed zapytaniem użyć funkcji "szukaj", bo w postach już zapisanych na tym Forum znajdziesz znacznie bardziej szczegółowe informacje na ten i wiele innych tematów. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
takitam1 16.06.2005 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dzięki i za informację i za reprymendę, ale proszę zauważyć, że jestem młodziutkim forumowiczem i poruszam się po programiku tak sobie.A kiedy w "szukaj" zadałem "odległość" otworzyło mi się około 2700 postów z czego pierwszych 1300 było nie na temat. PozdrowionkaMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 16.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Nie tyle chodziło o reprymendę, sorry jeśli tak to odebrałeś, tylko faktycznie sporo już było na ten temat i z rozmaitymi szczególikami. Faktycznie liczba postów w tym przypadku przytałaczająca. Może "granica działki" byłaby lepszym pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Powyżej chyba 10, czy 12 mkw. potrzebujesz mieć projekt i wystąpić o pozwolenie, i całą resztę kwitów.Ludziska to obchodzą poprzez blaszki lub inne wiaty, które wystarczy zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aries 17.06.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=40019&highlight=gara%BF%2A+granic%2A+odleg%B3o%2A tutaj znajdziesz interesujące Cię informacje pozdrawiam - ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts