Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Gdzie kupić niedrogo kabel ziemny 5 x 10 - okol. Warszawy??. Potrzebuję około 100 m takiego kabla. Ceny w hurtowniach, w których pytałam są dość wysokie (około 20 zł/m).

Pomożecie?? :wink:

pozdrawiam

Ania

https://forum.murator.pl/topic/35415-gdzie-kupi%C4%87-niedrogo-kabel-ziemny-5-x-10-okol-warszawy/

Aniu nie wiem czy to Cię urządza, ale my taki kabel kupowaliśmy w hurtowni w okolicach Konstancina. Nas kosztował (po negocjacjach) ok. 16 zł /m2. Jak będziesz zainteresowana to daj znać. Podam Ci dokładne namiary, bo w tej chwili ich po prostu nie mam :oops:

Pozdrawiam

Asia

Polecam hurtownię elektryczną w Brwinowie, przy głównej trasie Pruszków- Grodzisk Maz. Po prawej stronie jest st. benzynowa a ze 200metrów dalej , po lewej duża hurtownia. Za kabel płaciłam 12 lub 13 zł

Ja kupowałem w Ciechanowie w hurtowni " MORS " cena netto 11.07 zł brutto 13.17 zł czy coś koło tego . To jest hurtownia która ma siedzibę w Gdyni i być może mają oddziały w innych miastach.

Pozdrawiam :D :D :D

cena producenta kabla YKY 5x10 wynosi 21,48PLN brutto. Dobre hurtownie otrzymuja rabat w wysokości 65%. Resztę policz sobie sam. Ja mam z ....% rabatem po 9,80PLN brutto za 1mb (jakies koszty hurtownia też ma :) :) :) ).

Cena producenta YKY 5x16 wynosi 31,23PLN brutto (to tak dla porównania).

Ja większość zakupó robiłem w hurtowni BARGO w Józefowie k/Otwocka. Mają przystępne ceny. Na kable można dostać spory rabat, ale 65% rabatu to juz jakać egzotyka. Może po tyle sami kupują, ale klient na pewno nie.
  • 17 years później...