tomq 16.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Mam pytanie czy ktos mial do czynienia z budowa na 'terenie zalewowym' dokladnie teren zalewowy Q1 czego sie mozna spodziewac jakich klopotow (poza powodzia of course), wiem ze trzeba odwiedzic jakis urzad mwlioracji itd tomq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 17.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Powiem krótko: zastanów się co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.06.2005 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Jezdzilem codziennie droga przy ktorej stal dom w strefie zalewowej.Wiekszosc roku bylo ladnie.Dom nad sama woda.Lodka.Ryby.Jednak podczas wiosennych roztopow woda zalewala dom.Tak do kostek.Nieduzo.Facet mial piwnice.On nawet nie probowal go sprzedac,no bo gdzie znalezc amatora na powodz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomq 18.06.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 dzieki oczywiscie mocno sie zastanawiam i jednoczesnie rozmawialem z ludzmi ktorzy tam mieszkajatymi 'nowymi', ktorzy niedawno sie wprowadzili do nowo wybudowanych domow ale takze z tymi ktorzy mieszkaja tam dluzej lub maja tam swoich znajomych (rodziny), wszyscy twierdzili ze nie znaja sytuacji zeby w tym kokretnym miejscu byl kiedykolwiek wiekszy problem z woda ale teren jest oznaczony jako Q 1% mowiac wprost rzecz dotyczy rzeki Rudawy w rejonie Zabierzowa (Kraków), a sama dzialka jest polozona ok. hmm 100-150 m od koryta rzeki generalnie jestem ciekawy czy ktos mial do czynienia z podobna sytuacja i jak wtedy wygladala sprawa papierkologii, musze wg planu odwiedzic i uzgodnic rozwiazania z urzedem melioracji i urzadzen wodnych... i pytanie czy ktos to przechodzil tomq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts