Krashan 16.06.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 wiem że już było, przeglądałem, ale dalej nie mam pewności - właśnie zamierzam kupic to urządzonko, byłem nastawiony na szer 45 cm ale zasiano mi ziarnko niepewności... Jest nas trójka, miejsce jakby co na 60 cm jest i nie wiem. Jeżeli macie 45 napiszcie proszę czy wam wystarcza i czy zamienilibyście teraz na większą. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan 16.06.2005 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 a i jeszcze jedno - lepszy panel zintegrowany czy na wierzchu? bo też mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 60 na troje , nie zamienilabym na mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Tylko "60", ewentualnie z opcją mycia jednego kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 45 na 3 osoby spoko starcza, jeżeli nie myjesz garów. I tak trzeba ją raz dziennie włączać by nie pozasychało, więc nie ma co gromadzić, a robienie pustych przelotów nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Cypek, nie zgadzam się, jak się gotuje w domu, to nawet 3 osoby zapełnią 60-tkę. Zmywarkę buduje się na długie lata, szkoda byłoby kupić coś co będzie służyć przez 2-3 lata a potem i tak wymienić na większą. A jak się rodzina powiększy?Zdecydowanie 60-tka, z opcją połowy wkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 17.06.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 właśnie: tak jak pisze BK-gdy się gotuje codziennie, gdy może rodzina się powiększy... to wtedy 60tka. Nie przewiduję tych okoliczności i w naszym stadle 45tka jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja się z Tobą nie zgadzam, rodzina 3 osobowa: - śniadanie 2-3 talerze, ja jem w pracy - obiad 6-8 talerzy i ze miseczki - kolacja 3-4 talerze - 10 szklanek I co, nie umyjesz tego na raz w 45 ?? A jak sie rodzina powiększy, to z radości kupie mojej żonie 2 zmywarki i futro, tylko ona nie chce tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 17.06.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Cypek, ciekawe, bo ja się z Tobą zgadzam, a ty ze mną nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Zgadzam się w pełni z BK, 60 z opcją połowy wkładu. Co do panela, to dla mnie wygodniejszy jest na wierzchu, bo pomimo sygnalizowania zakończenia pracy zmywarki czasami nie słyszę kiedy skończyła za to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 17.06.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nas jest na razie dwoje, ja gotuję regularnie i czasem mam wrażenie, że mi 60-tka to za mało... A co do panelu, to ja wolę na wierzchu. Mamy zmywarkę Whirlpoola. Można podpatrzeć w albumie. Zdjęcia kuchni też tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja się z Tobą nie zgadzam, rodzina 3 osobowa: - śniadanie 2-3 talerze, ja jem w pracy - obiad 6-8 talerzy i ze miseczki - kolacja 3-4 talerze - 10 szklanek I co, nie umyjesz tego na raz w 45 ?? A jak sie rodzina powiększy, to z radości kupie mojej żonie 2 zmywarki i futro, tylko ona nie chce tego Cypek, może nie zdajesz sobie sprawy, ale do posiłków oprócz talerzy zużywają się też gary - potrafi tego być pokaźna ilośc jak gotujesz zupę (1 garnek), drugie (3 garnki) plus salaterki na sałatki - nie powiesz mi ze obiad szykujecie i jecie na tych samych talarzach No chyba że żywicie się wyłącznie kanapkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 BK, czytaj uważnie, napisałem, bez zmywania garów !!!! Gary jakoś nam sie słabo myja w zmywarce i dlatego żona woli je ręcznie umyć. Dlatego wtedy 45 jest luzik. Poza tym tak naprawdę garów nie ma jak myć w zmyważe, brak odpowiednich miejsc dla nich. ara, oczywoiście, że z Tobą się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 17.06.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Cypek, jak kupisz dobrą zmywarę to i gary wymyje, tylko trzeba je wrzucić od przed zaschnięciem resztek jedzenia (błeee) Nie po to mam zmywarę żeby zmywać gary - szczerze tego nie znoszę Dobrze żeby zmywara miała opcję zmywania w temp. 70 stopni - wtedy najgorsze brudy puszczają. Ja daję gary na dół, ale i na górze się zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 17.06.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 60-tka na 3 os. Nie wyobrażam sobie mniejszej. Dla tych co jeszcze nie zaznali smaku luksusu posiadania to zapewne 45 cm będzie ok, ale ci co już wiedzą co znaczy dobro automatycznego zmywacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan 17.06.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 bardzo dziękuje, chyba zdecyduje się na 60, zwłaszcza że są jakby deko tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek K. 17.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 bardzo dziękuje, chyba zdecyduje się na 60, zwłaszcza że są jakby deko tańsze... Zdecydowanie 60. Mam od 2 miesięcy. Myjemy raz na 1 - 2 dni, bez problemu zmywa wszystko. Jesli czegoś nie domyje to znaczy, że źle ułożyliśmy w zmywarce. 45 jest dobra jak nie ma ŻADNYCH garów do mycia. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 17.06.2005 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 różnica w opiniach czy 45-tka wystarczy czy nie biorą się właśnie z tego czy ludzie myją też w zmywarce garnki itp. większe rzeczy. Ci co mówią, że im wystarcza - zazwyczaj okazuje się, że garnki załatwiają inaczej, lub nie mają z nimi zbyt często do czynienia. my potrafimy i w 2 osoby 60tke zapełnić. a kupować zmywarkę i potem się z garnkami męczyć i tak - to jakieś nieporozumienie. porządna zmywarka (polecam Bosha, choć pewnie i inne marki są niezłe) i z zaschniętymi, stojącymi dzień-dwa, garnkami i patelniami po najcięższych obiadach sobie poradzi warto dołożyć parę stów, to inwestycja na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Civic,a którą konkretnie zmywarkę posiadasz i ile m/w kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 18.06.2005 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika: Tę: url.Niezła jest, ale pewnie tańsze modele bez części wymienionych bajerów myją tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts