kasiapro1 21.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Od 2 tyg mam ESi 6241-X,Electroluxa,jest rewelacyjna,domywa wszystko bez problemow,program szybki raz na 2 dni-min,bez zaciekow,niedociagniec.Bardzo mnie cieszy ten zakup-w planeta agdrtv-cena z kwietnia-2459 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
echo 22.06.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od 2 tyg mam ESi 6241-X,Electroluxa,jest rewelacyjna,domywa wszystko bez problemow,program szybki raz na 2 dni-min,bez zaciekow,niedociagniec.Bardzo mnie cieszy ten zakup-w planeta agdrtv-cena z kwietnia-2459 No to super - bo sami chcemy kupić tą zmywarkę Powiedz proszę czy max temp to 65 czy 70 st C (w różnych źródłach różnie piszą). A gary to to domywa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 22.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Sluchaj,nie wiem czy ma 70C,nie uzywam takiej opcji,wszystko jest myte co 2 dni,wyglad super czysto.Ogladalam na zywo w MMarkcie i pan mi ja polecil-to byl dobry wybor.Za to nowa lodowka wymowila,zamrazalka umarla-ma 2 tyg!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 24.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 wczoraj byłam w sklepie ze zmywarkami i podobno wycofują funkcję 1/2 wkładu bo oszczędność wody i prądu podobno minimalna.. stad zdecydowalismy sie na 45 gdyż jest nas dwójka, jemy obiady zazwyczaj w pracy, a w domu w tygodniu zazwyczaj jemy sałatki badż kanapki.. zdaje sobie sprawe ze jak sie jakby co ktoś mały pojawił to się zwiekszy szybkosć zapełniania zmywarki, ale i tak robiąc sonde wśród nzjaomych którzy maja styl życia podobny do nas to zapełniaja 45 w ciągu 3 dni, a to zdecydowanie za dużo na stanie brudnych naczyń w zmywarce.. no jest też funkcja zraszacza ale nie wiem jak to sie sprawdza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts