Xena z Xsary 20.07.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 myśle....107000 za celyne surowy otwarty z materialami. jest szansa, że dam radę. myślę....czemu nikt nie komentuje samego projektu i czemu nikt tego nie budował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 21.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Xena - cos mi sie uswiadomilo. Z moich obserwacji wynika, ze dla Baby jest zawsze drozej. Nie negocjuj sama! Znajdz jakiegos jelenia (brata, kuzyna, kumpla), niech jako oddzielny inwestor spradzi i wykloci ceny jeszcze raz! Jestem przekonana, ze utarguje wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.07.2005 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Ogłąszam konkurs kto ze mną ponegocjuje ceny;) ? Mam poza tym dylemta męczący zapewne wszystkich budujących.Z CZEGOChciałabym jednowarstwową, bo szybko, bo święty spokój a jak mi nie starczy w przyszłym roku na elewację, to ją zrobię za dwa lata a z torbami za ogrzewanie nie pójdę.Poza tym tak naprawdę ważne jest tez to, że w projekcie mam Ytonga 36.5, a przecież musiałabym komuś zapłacić za przeprojektowanie innej ściany.?Funiu Ty chyba budujesz z BK ? powiedz mi ile Cię wyniósł materiał - widzę, że jeszcze docieplasz dalmatyńczykiem, czyli pewnie BK24 plus ocieplenie.a może tak maxa kozłowice (ładne cacuszko nie powiem) 25 ?Poradzcie mi... please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Dachówka może jest ładna, ale zdjęcie za małe i nic nie widać. Co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.07.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Creaton DominoSorki, nie mam innego zdjęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.07.2005 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 hmm, coraz bardziej skłaniam się do 25P+W plus ocieplenie 12 (choć chyba wystarczy 10?)No dylemat czy wystarczy sobie chyba odpuszczę na tym etapie, ale liczę w każdą stronę i wychodiz miżę ceramika 25 plus ocieplenie jest korzystniejsza w moim przypadku.Poza tym nie dotarłam jeszcze do minusów ceramiki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Xenia ty się musisz szybciej docierać, bo za chwilę dotrzesz do minusów bk, potem cegły pełnej, a sezon leci. No chyba, że w tym roku tylko zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.07.2005 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 spox kroyena i tak mam czas do poniedziałku;) NA działe wbiegamy i tak 15 sierpnia. I masz rację, trąca to tylko stanem zero - ale to się okaże po 15. Już prawie się dotarłam szukam tylko minusów kozłowic 25P+W, ale nie chcę być nieświadoma swojego wyboru, sama rozumiesz.BK odpuszczam, na placu boju zostaje Ytong i mega 25 P+W z Kozienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 No pewnie . Wpisz hasło w przeszukiwarę beton komórkowy. Do poniedziałku powinnaś skończyć czytać listę znalezionych odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.07.2005 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 OK ZAGĘSZCZĘ RUCHY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Nie czytałam Twojego dziennika. To znaczy teraz już przeczytałam. Cały. Bardzo fajnie się czyta. Będę już czytać skoro tak. Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jagna dziękuję! robiłam już odśwież z 500 razy bo zastanawiałam się czy nikt tego nie czyta i nic mi sie nie zmieniało w ilości odpowiedzi gdzieś od tygodnia;) A tu miła niespodziewanka;) Dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 To ja dzięki za fajny dziennik do poczytania. Ale od razu uprzedzam i się tłumaczę: Ty jesteś umysł ścisły a ja humanistyczny. Wszystkie cyferki zlewają mi się w jakąś plamę i tego nie rozumiem. Nie będę mogła komentować jak naćkasz tam numerków.... Ale za to dla innych umysłów TO właśnie jest dopiero dziennikiem Ja się zachwycam Twoim stylem i poczuciem humoru. Lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.08.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Jak to tak...od kradzieży nie dajo? Przecież można ubezpieczyć budowę właśnie od złodziejstwa. My nie mamy, ale czytałam o tym gdziesik. Poszukaj, pewnie nawet na forum o tym pisano. A jak do ytonga nie jesteś przekonana, to może jeszcze się poradź kogoś, może poczekaj... A co do Pudzianowskiego, to zejdź na ziemię. On tylko blachy ostatnio robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.08.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Mi też podoba się Twój dziennik. A ten ostatni post o ubezpieczeniach....nieżle się uśmiałam Trzymam kciuki. Na pewno wszystko ułoży się po Twojej mysli. Nie zamartwiaj się! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.08.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Chyba najsensowniej zrobić drzwi przesuwne...Jakoś nic lepszego nie przychodzi mi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 04.08.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Też robi mi się zimno jak pomyślę co może wyniknąć z tej polsko-wschodniej awanturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.08.2005 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Ehhhh, co tu dużo gadać... na dodatek wycięłam posta niechcący, ale co tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.08.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Xena - widzę, że z oknami trafiłaś nieźle. U nas same okna kosztowały 8 tys + 5 tys. zł dachowe (czyli jak na nasze to niewiele), ale dobiły nas ceny rolet z silnikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.08.2005 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Funia, własnie myślę, czy robic rolety.Chciałam takie chowane, żeby nie wisialo na murze. A silniczków nie potrzebywam, bo tylko jedno okno jest duze;) Za to liczylam wersje okien własnie delux, zeby potem miec z czego schodzic;) No i dwa okna poddaszowe beda mnie kosztowac 4000zł (bo jedno jest kolankowe....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts