alfreda 23.08.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mi tam się Twój dziennik podoba ! Nie zmienaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 23.08.2005 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Funia, możesz, ale wiesz, powiem Ci na ucho, że jeżynki są tylko dwie.Jeśli tych dwóch ostatnich mrówki nie wyniosły.Czaruś, alfreda, Funiu - dzięki! No to zawsze będę mogła powiedziec nowemu Czytelnikowi żeby czytał od połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 25.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A gdzie w końcu się wybierasz? Czy to tajemnica lub los zdecyduje w ostatniej chwili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.08.2005 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 bogus do Croatii, na południe, tak, żeby gotowac małże po swojemu oraz na zakupy jeżdzić do Bośni i Hercegowiny.Nieważne już nawet czy są ryby, pożądam polewitowac w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.08.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Funia, możesz, ale wiesz, powiem Ci na ucho, że jeżynki są tylko dwie. No to ekstra: jedna Twoja, jedna moja Ps. wyeksterminuj jak najszybciej tego ślimaka z fotografii. Niejadalny i straszny szkodnik. ps.2. Miłego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.08.2005 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Funiu, szkodnik?Co jest kurde, kupiłam badziewie nie działkę. Zakochane mrówki w rojach, żelowe ślimaki szkodniki (mam je zabić?), zgrzybiałe jabłonie, paralityczna wierzba (a to już moja wina), permanenetna inwigilacja z powietrza (kto wie może i z wody bo mam rów)...z czym do ludzi?Ja się zastanowię nad ta działką może.PS.Jeżynki CI moge zakonserwować! Chcesz na słodko czy na kwaśno;)Jeden słoik mój drugi Twój.PS. Gdzie ten ślimak ma twarz? Jęsli ta większa płaszczyzna to głowa bądz korpus to prawidłowo, bo szły na działkę sąsiada;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Miłych, udanych wakacji Xeno , wypoczywaj i nabieraj sił do dalszych zmagań budowlanych. Uważaj na jeżowce!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 26.08.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Hey jak miło popatrzeć na Twoje kucyki chociaż ostatni emblemat z księżycem był artystycznym zdjęciem można było nawet dopatrzeć się wojowniczych rysów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 26.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Xena, tak czytam i czytam twój pamietnik i widzę, że jesteśmy obie fanki płaskiej dachówki Pozdrawiam i życzę udanych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.08.2005 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Pontypendy!Ja Ci powiem więcej!Chętnie bym sama Staszka wybudowała- świetny projekt! Rezygnacja otarła się bardziej o kasę i moje potrzeby mieszkaniowe, ale projekt jest fajowski, koło mnie taki wybudowany Staszek stoi i jest przepiękny.Gratuluje wyboru!a co do dachówek - na jakim jestes etapie i jaki jest Twój wybór?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 29.08.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Xena, co do dachówek to droga u mnie jeszcze daleka, w tym roku chcę skończyć na stanie surowym otwartym i skłaniam się do pełnego deskowania, bo po pierwsze ze względów bezpieczeństwa 13-tu okien wstawiać nie chcę, po drugie, jak dobrze zabezpieczyć tyle otworów w dachu,żeby mi się nie lało przez jesień i zimę. W hurtowni oczywiście proponowali mi położenie dachówek na całym dachu a na wiosnę zdjęcie ich w miejscach okien i wstawienie okienek. Nieważne jak będzie płaska dachówka jest dla mnie najładniejsza, a przynajmniej idealnie pasuje do mojego domu. A tak w ogóle to masz rację coś nie zachęcają do tego tegalitu, ja mówię Panu że chcę taką płaską , a on mi czy widziałam bo jest bardzo ładny Sirrius... Chętnie bym zobaczyła tego stanisława już zbudowanego, ale jeśli to w okolicach Wrocławia to trochę mi nie po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.08.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Można założyć okna, następnie zostawić same ramy (okna zdjąć) a otwory zabezpieczyć folią. Trochę więcej roboty, trzeba mieć jeszcze miejsce do składowania okien ale ukraść nie ukradną (ja okna dachowe - 7 sztuk 78x160 cm - trzymałem w jednym z pokoi mieszkania na podłodze). Ale może rzeczywiście po prostu dać na razie desowanie. Natomiast zdecydowanie nie dawaj się wmanewtrować w dachówkę na całym dachu a później jej zdejmowanie i wstawianie okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.08.2005 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 taktak nie daj sie wmanewrowaćpontypendy mi tez to mówią... pytam o dachówke płaska a gość staje i z poezja w oczach mówi pieknie wygląda kerraphane , taka piękna fala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 30.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Można założyć okna, następnie zostawić same ramy (okna zdjąć) a otwory zabezpieczyć folią. _bogus_, a ja czytałam, że same ramy też potrafią wyjąć, więc zostanę przy deskowaniu, bo na dachówki na całości to się faktycznie nie dam wrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.08.2005 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 pontypendy mam na oku 4 płaskie dachóweczki. wyślę Ci na prv informacje. No i jest jeszcze łupek kamienny czy jak mu tam - tez wygląda podobnie.A jaki kolor dachówki przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 31.08.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Xena, tylko antracyt lub jak tam go nazwą, jakiś ciemny w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 01.09.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 http://forum.vivaldiego.wroclaw.pl/upload/image001.gif ??? Przecież miałaś dziś jechać na wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 ale jade 10tego! nie dołuj mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.09.2005 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Aż tak jesteś wkurzona!!!!!!! Proponuję gingersa. Właśnie skończyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.09.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 żaba bardzo jestem wkurzona...wszystko mi się wali, pali, nikt naookoło nie dotrzymuje terminów, jest gorąco i ten rok był dla mnie bardzo smutny i cięzki i mam serdecznie dość i zupa jest za słonaaaaaaaaaaGingers to mało, ja sie chyba zaraz napiję whyky...z parasolką...i pomyślę, że to już wakacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts