grasan 17.06.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Czy ktos wie czym i jak polaczyc izolacje pozioma sciany fundamentowej z papy z folia rozlozona wewnatrz budynku? Wiem ze jest zasada ciaglosci izolacji tylko nie wiem, jak je polaczyc? Jakis klej,moze tasma ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alexander 18.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Dobra jest folia w płynie. Nie jest to tanie, ale na izolacji nie można oszczędzać.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 19.06.2005 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Jeśli jest na zakład, to nic nie trzeba robić. Folie są dociśnięte wylewką i to powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Wylozyc na sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 20.06.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jeśli jest na zakład, to nic nie trzeba robić. Folie są dociśnięte wylewką i to powinno wystarczyć. A nie zapomniałeś o ociepleniu podłogi i dylatacji? Styropian jest raczej elastyczny (nawet ten najtwardszy), a dodatkowo przy ścianie robi się teraz dylatację. Też wydaje mi się, że dociśnięcie warstwą betonu wystarczy, ale czy aby na pewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 21.07.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Bez stresu! Połączenie na zakład zdecydowanie wystarczy. Folię w płynie daje się zamiast zwykłej, a nie do łączenia. To dobrze, że chcesz robić dokładnie, ale nie przesadzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechowaty 28.09.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witam, u mnie nie dociągneli izolacji (papy) i zastanawiam się nad wysmarowaniem reszty ściany folią w płynie. Jak myślicie, czy to dobry pomysł? Przynajmniej kawałek muszę zrobić sam bo wyrolowała mnie ekipa tynkarzy a bramę garażową już zamówiłem - otwór więc muszę obtynkować sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 29.09.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 A możesz trochę uściślić? Jakoś nie bardzo sobie potrafię wyobrazić o czym mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lechowaty 30.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 A możesz trochę uściślić? Jakoś nie bardzo sobie potrafię wyobrazić o czym mówisz. Chodzi o otwór w garażu. Jest on nie otynkowany od wylewki na wysokości jakichś 20 cm. Widać bloczki betonowe od fundamentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 30.09.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Mozna powiedzieć, że folia w płynie jest izaolacją którą można połączyć z każdą inną. Ja osobiście wolałbym papę czy specjalne folie, ale nie zawsze jest to możliwe, ale folia w płynie też powinna swoje zadanie spełnić, zwłaszcza jeśli chcesz jej użyć wewnątrz pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts