Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

firma "mazurskie domy"

spy

Recommended Posts

Witam. stary temat ale dla mnie jary....zastanawiam się nad tš firmš: ktos może zrealizował swój dom z nimi? jakie opinie o nich kršżš....jak na razie słyszałem niewiele: tylko jedna była nagatywna: ze nie dotrzymujš terminów i jakoœ wykonania jest niezadawalajšca....

HELP bo mi sie czas zagęszcza na realizację

Pozdrawiam

Paweł

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

....no tak....tyle że oni budują dla niemców, szwecji, hiszpanii...jakby fuszerowali to pewnie by ich nie brali....sam nie wiem co mysleć...najlepszym rozwiązaniem byłoby wziąć cieśle (fachowego i dobrego) z pomocnikami i by złożyli dom, ale takowych brakuje: wszystka wiara wyjechała na zachód.....

• 1 year później...
  • 1 year później...
Wertując liczne fora, te i inne spotkałem się z (nielicznymi dla mnie niestety) pytaniami dotyczącymi działalności firmy MAZURSKIE DOMY. Niestety nikt z forumowiczów nie udzielił na nie odpowiedzi. Nie było ani dobrych, ani negatywnych opinii o tej firmie. Czy naprawdę nikt nie miał z nimi do czynienia, ani nie słyszał o nich?

• 2 weeks później...
A ja wręcz przeciwnie. Budowałam dom z firmą Mazurskie Domy i jestem bardzo zadowoloną klientką. Na koniec mogę dodać jedynie to, że prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno.

A ja wręcz przeciwnie. Budowałam dom z firmą Mazurskie Domy i jestem bardzo zadowoloną klientką. Na koniec mogę dodać jedynie to, że prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno.

Nie zaprzeczam że są zadowoleni klienci, ja tylko napisałem że "z własnego doświadczenia, odradzam współprace".

"prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno"- a to akurat słowa człowieka z firmy "Mazurskie Domy", które często słyszałem.

Pozdrawiam

• 3 months później...

Firma "mazurskie domy" jak to pięknie brzmi ,a jaka piękna strona internetowa, no poprostu łał !!!.

Niestety na tym się kończy "łał", dalej są już tylko problemy i zmagania z właścicielem firmy który nie potrafi nic określic, klamie i oszukuje a co najważniejsze nie wykonuje tego co jest w umowie , nie dotrzymuje terminów albo nie odbiera telefonów już nie wspominając o mailach. Pracownicy tej firmy są niedbali nie znają się na swojej robocie i piepszą ją na potęge na budowie trzeba być 24h/24h jeśli są tam "mazurskie domy". Na temat tej rzałosnej firmy mogę opowiadać godzinami zapraszam serdecznie chętniie wszystko opowiem. A tak dla niedoszłych klientów nie podpisujcie umów takich jak podają "mazurskie", jest tam kupa niedomóweń z których wlaściciel się nie wywiąże albo powie że on tego nie załatwia.

Witam miałem styczność z tymi ... nie mam słowa aby określic działalność tej firmy. Odradzam ją z calego serca , jest to jedna wielka pomyłka. Nie podpisujcie żadnych umów są nieprecyzyjne, potem właściciel się wszytskiego wyprze. Musicie mieć inspektora 24h/dobę jeżeli oni cokolwiek robią . Pracownicy to gromadka pijaków i nieudaczników którzy i tak nie znają się na tym co robią. Chętnie opowiem o "współpracy" z tymi frajerami o ile można to tak nazwać zapraszam do dyskusji ewentualnie podaję mail [email protected]

• 4 weeks później...