metody11 30.07.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 A witam, jupiter170959 a proszę, zaznaczam, że każdy się szybko przekona jak się tylko z firmą zada, niesłowność nigdy szef nie dotrzymuje słowa (nie wywiązali się z terminu zawartego w umowie, nie przyjechali nigdy w terminie, jaki szef podał trzeba było ich zmuszać do przyjazdu na budowę) a nawet jak się wpłaci następną ratę to nie odbiera telefonu, nie fachowość bale są kołkowane na przemian to bardzo ważne by się ściany nie wykrzywiły jednak oni kołkują jak się im uda ocieplenie jest niedbale wtłaczane miedzy bale, są duże braki i puste miejsca wynik wiatr przedostaje się do środka domu a jakie to będzie miało inne skutki w przyszłości skoro jest nie zgodnie wykonane ze sztuką budowlaną, nierzetelność usterki, jakie każdemu mogą się przydarzyć oni traktują jako coś normalnego i nie można się doprosić ich poprawieniu, nieuczciwość na zadane pytanie czy ocieplają narożniki pracownik Odpowiada, że nie to skandal na nie dobite bale mówi, że jeszcze usiądą kłamią i mają to we krwi. Pominę ze pili u mnie na budowie i butelki chowali (nie wszyscy tylko brat szefa) i jeszcze załadowali materiał u udali się w nieznanym kierunku (zwykła kradzież) po tym jak zrobiłem aferę dzwoniąc do firmy wykończyli mi dom skandalicznie zostawiając bardzo dużo usterek. Po wysłaniu do firmy filmików i zdjęć z rażącymi usterkami do dziś firma nie poczuwa się do naprawienia ich. A praktyki, jakie stosują, (mimo że są winni) próbują zastraszać używając kancelarii prawnej. Zaznaczam, że raty płaciłem terminowo a nawet pierwszą zapłaciłem po rozmowie telefonicznej jeszcze nie mając umowy zawartej na piśmie takie miałem zaufanie do szefa. Proszę tego nie traktować jako zemsty, ale jako doświadczenia mojego z tą firmą by potencjalni klienci byli świadomi, co ich czeka. A materiały, jakie zgromadziłem przez czas trwania budowy są porażające łącznie z zarażonym materiałem (dziury po kornikach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekmazur67 07.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Witam buduje dom z Bala 2 x 90mm w środku ekofiber. nie stosuje się wełny miedzy bale ponieważ ściana nie oddycha. jezeli juz ktos chce mieć dom ekologiczny wiec powinien stosować docieplenie ekologiczne. wpuściłem ekofiber jest rewelka polecam. Firma Domy Mazurskie ma fajny system , i ładne wykończenia domu takie jak ramy , schody, itp zrobione dokładnie bez fuszerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arekmazur67 07.09.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Zabezpieczać z zewnątrz trzeba środkami sprawdzonymi. Proponuje BASA TIKURILLA + Preparat na zewnątrz 2 razy TIKURILLA kolor . jest to powłoka z woskiem sprawdzona technologia zabezpieczeń -Norwegia. lub 3V3 - zabezpieczenie 5-8 lat z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tys_tys 21.12.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam buduje dom z Bala 2 x 90mm w środku ekofiber. nie stosuje się wełny miedzy bale ponieważ ściana nie oddycha. jezeli juz ktos chce mieć dom ekologiczny wiec powinien stosować docieplenie ekologiczne. wpuściłem ekofiber jest rewelka polecam. Firma Domy Mazurskie ma fajny system , i ładne wykończenia domu takie jak ramy , schody, itp zrobione dokładnie bez fuszerki. pięknie, pięknie, i prowizji nie pobierają Najbardziej podoba mi się to ostatnie zdanie, brawa dla pana Arka, tylko myślę że to nie jest miejsce na reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mściwy inwestor 23.02.2016 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Witam, jeśli ktoś poszukuje aktualnej opinii o oszuście z " firmy" mazurskie domy niejakim Michalczuku proszę o kontakt. Jestem jego ostatnią ofiarą która uwierzyła w bajki o fachowości , terminowości itd itp ... 600428439 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mściwy inwestor 23.02.2016 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Jakość i terminowość wykonania : Mazurskie Domy : proszę o kontakt , wyślę zdjęcia z postępów budowy na 7 dni przed jej końcem. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts