PawEla 29.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Witam. stary temat ale dla mnie jary....zastanawiam się nad tš firmš: ktos może zrealizował swój dom z nimi? jakie opinie o nich kršżš....jak na razie słyszałem niewiele: tylko jedna była nagatywna: ze nie dotrzymujš terminów i jako wykonania jest niezadawalajšca....HELP bo mi sie czas zagęszcza na realizacjęPozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 30.10.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ktoś na forum pisał o firmie "dworek polski" czy jakoś tak i z posta wiało grozą. Daj sobie spokój z drewnianym domem. Za dużo jest kanciarzy w naszej pięknej ojczyźnie żeby się pakować w taki interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawEla 30.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ....no tak....tyle że oni budują dla niemców, szwecji, hiszpanii...jakby fuszerowali to pewnie by ich nie brali....sam nie wiem co mysleć...najlepszym rozwiązaniem byłoby wziąć cieśle (fachowego i dobrego) z pomocnikami i by złożyli dom, ale takowych brakuje: wszystka wiara wyjechała na zachód..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna12358 12.06.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Co powiecie o firmie MAzurskie domy budującej z bali?Chcę budować taki dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leorem 29.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Wertując liczne fora, te i inne spotkałem się z (nielicznymi dla mnie niestety) pytaniami dotyczącymi działalności firmy MAZURSKIE DOMY. Niestety nikt z forumowiczów nie udzielił na nie odpowiedzi. Nie było ani dobrych, ani negatywnych opinii o tej firmie. Czy naprawdę nikt nie miał z nimi do czynienia, ani nie słyszał o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tys_tys 10.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Z własnego doświadczenia, odradzam współprace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gieniadom 12.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A ja wręcz przeciwnie. Budowałam dom z firmą Mazurskie Domy i jestem bardzo zadowoloną klientką. Na koniec mogę dodać jedynie to, że prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tys_tys 12.08.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A ja wręcz przeciwnie. Budowałam dom z firmą Mazurskie Domy i jestem bardzo zadowoloną klientką. Na koniec mogę dodać jedynie to, że prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno. Nie zaprzeczam że są zadowoleni klienci, ja tylko napisałem że "z własnego doświadczenia, odradzam współprace". "prawda jest taka, iż ludzie decydują się na domy drewniane nie mając tak naprawdę pojęcia jakim surowcem jest drewno"- a to akurat słowa człowieka z firmy "Mazurskie Domy", które często słyszałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metody11 14.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ja również nie polecam tej firmy a nawet ostrzegam. Budowali dwa domy u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperstoro 17.11.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Firma "mazurskie domy" jak to pięknie brzmi ,a jaka piękna strona internetowa, no poprostu łał !!!. Niestety na tym się kończy "łał", dalej są już tylko problemy i zmagania z właścicielem firmy który nie potrafi nic określic, klamie i oszukuje a co najważniejsze nie wykonuje tego co jest w umowie , nie dotrzymuje terminów albo nie odbiera telefonów już nie wspominając o mailach. Pracownicy tej firmy są niedbali nie znają się na swojej robocie i piepszą ją na potęge na budowie trzeba być 24h/24h jeśli są tam "mazurskie domy". Na temat tej rzałosnej firmy mogę opowiadać godzinami zapraszam serdecznie chętniie wszystko opowiem. A tak dla niedoszłych klientów nie podpisujcie umów takich jak podają "mazurskie", jest tam kupa niedomóweń z których wlaściciel się nie wywiąże albo powie że on tego nie załatwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperstoro 17.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam miałem styczność z tymi ... nie mam słowa aby określic działalność tej firmy. Odradzam ją z calego serca , jest to jedna wielka pomyłka. Nie podpisujcie żadnych umów są nieprecyzyjne, potem właściciel się wszytskiego wyprze. Musicie mieć inspektora 24h/dobę jeżeli oni cokolwiek robią . Pracownicy to gromadka pijaków i nieudaczników którzy i tak nie znają się na tym co robią. Chętnie opowiem o "współpracy" z tymi frajerami o ile można to tak nazwać zapraszam do dyskusji ewentualnie podaję mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 gdzie zapraszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konto usunięte na żądanie 17.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ciekawe dialogi......jednopostowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Tez mi to się nasunęło na myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 17.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Być może na Rzuławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperstoro 18.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja tylko ostrzegam aby nikt nie musial przechodzić takiej gechenny jak Ja z tymi frajerami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperstoro 18.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Jak ktoś chce się przekonać jak mazurskie "pracują" i "budują" chętnie prześlę pare niezlych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bat-mat 11.12.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ostrzerzenie przed zawieraniem umów.Umowy podstepnie sporzadzone jak wejdziesz to nie wiesz jak z tego wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yarpenowski 11.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Może coś więcej ? Sprecyzuj 'podstępnie'. Bez takich informacji wygląda to jak czarny PR konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 11.12.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Może coś więcej ? Sprecyzuj 'podstępnie'....i. Moze w gwaze mazurskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts