Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

firma "mazurskie domy"

spy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 65
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...Bez takich informacji wygląda to jak czarny PR konkurencji.

He he, w sumie fajnie, kolega zrobił nieświadomie firmie reklamę, ja o niej nigdy dotąd nie słyszałem, a widzę, że maja projekty, które mogłyby mnie zainteresować :)

A umowę (każdą) trzeba uważnie przeczytać aby się nie dać wpuścić w maliny ;)

To zaczyna przypominać takie papierowe gry rpg, w które graliśmy z kolegami na przerwach :)

bat-mat napisz konkretnie o jakie zapisy chodzi, opisz kontekst. Trudno cokolwiek wywnioskować z takich lakonicznych zdań. A ja lubię mieć więcej danych zanim wyrobię sobie zdanie na jakiś temat:)

• 3 weeks później...
ciekawe dialogi......jednopostowców :D :o

Szkoda, że doświadczeni forumowicze nie odpowiadają konstruktywnie, tylko szukają, czego by się przyczepić, może nie każdy ma czas na pisanie kilku set postów, składających się z trzech wyrazów, żeby zdobyć to "doświadczenie" na forum.

• 2 weeks później...
Nikt ne ma doswiadczen z "mazurskimi domami'?

Może to jest odpowiedzią ?

to jaks farsa .... ech, co to za forum?

Forum to miejsce gdzie ludzie piszą jak im się chce i jak mają na to czas. Nie jak Ty zadasz pytanie i oczekujesz na odp godzine potem pretensje.

(...) to jaks farsa .... ech, co to za forum?

Więcej pokory. Podejrzewam, że właśnie zniechęciłeś część z tych, którzy mogliby coś napisać.

Ponadto warto włożyć choć odrobinę własnej pracy i przeszukać forum.

http://forum.muratordom.pl/mazurskie-domy-wyszembork,t176069.htm

http://forum.muratordom.pl/mazurskie-domy-czyli-firma-ktora-nie-powinna-ist,t174350.htm

http://forum.muratordom.pl/zaczynam,t84625.htm

itp, itd ...

• 2 months później...

Firmy nie znam.

Postawilem dom w tej technologii. Podwojny bal swierkowy 7.5x18cm, pomiedzy scianami 10cm ISOROC. Mieszkam juz drugi rok, i jest ok.

Jedyne do czego mozna sie przyczepic to jakosc impregnowania bala przez producenta (kiedys robili to natryskowo... spryskiwaczem ogrodowym, a teraz podobno robia juz zanurzeniowo. Zanurzaja na chwile...). Poza tym mozna spokojnie polecic.

Ja myslalem, ze impregnacja fabryczna wystarczy na 2 lata i sie pomylilem. W tym roku czeka mnie odnawianie elewacji.

Firma nazywam sie Konform.