moniks 17.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam wszystkich forumowiczów.Chciałabym zasięgnąć opinii uzytkowników okien aluminiowych. Szczególnie interesuje mnie sprawdzalność zalet i wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 17.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A jakie są ich wady i zalety ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 zalety - sztywnośćwady - zimniejsze w dotyku, cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 17.06.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 I pamiętaj ,że jeśli chcesz alu do domu to musi być alu ciepłe (z przekładką z tworzywa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniks 17.06.2005 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Udało mi się wynegocjować cenę, która jest dla mnie do przyjęcia. Profil Imperial firmy Aliplast, może ktos będzie mógl powiedzieć więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 17.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja mogę. Chciałbym takie mieć w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniks 17.06.2005 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 uff, jeśli mówisz serio to jestem juz spokojniejsza . Mam troche mieszane uczucia, w zasadzie takie okna wyglądają na "przemysłowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 mialam takie w wynajetym mieszkaniu , byly co prawda stare , ale skutecznie mnie to odsunelo od mysli jakichkolwiek na temat posiadanie takich okien niemniej to tylko moja opinia , teraz moze sa lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 17.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wiekszosci z nas oka aluminiowe kojaza sie z oknami jakie kiedys byly montowane w róznych zakladach czy fabrykach obskurne i zimne ja widzialem niedawno okna aluminiowe w domu wygladaly extra. Pomalowane proszkowo na kolor brazowy. Jak bym mial kase to bym sobie takie okna kupil. Narazie choruje na dzwi wejsciowe aluminiowe z szybkami. Okna lub dzwi aluminiowe jakie teraz produkuja napewno wytzymaja dluzej nizeli plastikowe czy drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 17.06.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Można sobie zafundować substytut okien aluminiowych - specjalne nakładki na ramy i skrzydła okien drewnianych; widziałem takie rozwiązanie w katalogu Stolbudu Włoszczowa. Wg. mnie daje to możliwość połączenia dwóch stylów: nowoczesno-techniczno-sterylnego na zewnątrz z sielsko-rustykalnym wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mn1s1ek 20.06.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 uff, jeśli mówisz serio to jestem juz spokojniejsza . Mam troche mieszane uczucia, w zasadzie takie okna wyglądają na "przemysłowe". Do domu - nie polecam. Jest możliwość, że przy dużych mrozach (minus 20-25 stopni) pojawi Ci się szron od wewnątrz... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 20.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Do domu - nie polecam. Jest możliwość, że przy dużych mrozach (minus 20-25 stopni) pojawi Ci się szron od wewnątrz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts