Śmidziu 17.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Mam ofertę na montaż systemu alarmowego, chroniącego wszystkie pomieszczenia. 4300 netto z montażem + 90/miesiąc za monitoring z interwacjami. Dużo to ? Domek się buduje pod Wrocławiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 17.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja dostałem wycene na 2640 brutto z jednej agencji + ewentualnie jeden czujnik zewnetrzny, który kosztuje ok. 650 zł więc wychodzi prawie 3300 zł, włączenie się do systemu 440 zł, opłata miesięczna 122 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 17.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 To troszkę pytanie w stylu "ile za samochód", odpowiedzi będą się bardzo rożnić, bo jeden ma pandę, inny merca, a ktoś inny kamaza. Lepiej opisz dokładnie co wchodzi w skład systemu. Na Forum są fachowcy którzy będą umieli to ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śmidziu 20.06.2005 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mam ofertę na montaż systemu alarmowego, chroniącego wszystkie pomieszczenia. 4300 netto z montażem + 90/miesiąc za monitoring z interwacjami. Dużo to ? Domek się buduje pod Wrocławiem Uzupełniam mój post: Centrala MATRIX 832 1szt. Klawiatura LCD 1szt. Klawiatura LED 1szt. Czujka dualna FORCE 2szt. Czujka PIR PYRONIX 11szt. Sygnalizator zewnętrzny 1szt. Moduł rozszerzenia centrali 1szt. Dodatkowy zasilacz 1szt. Nadajnik radiowy 1 szt. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek o1 25.06.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 witaj taki zestaw a robię za okolo 3300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hudini 29.09.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Post powstał dawno ale dlaczego ludzie za taka kase zakladaja centrale krzaki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 29.09.2005 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Post powstał dawno ale dlaczego ludzie za taka kase zakladaja centrale krzaki ???? Bo się nie znają, a zadaniem handlowca z firmy ochroniarskiej jest przedstawić chłam jako najlepszy produkt. Co gorsza, często im się to udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 30.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam! Ja zaplacilem ok. 4200 z montazem brutto za nastepujacy sprzet:centrala - Satel Integra 64Modul rozszerzen - 2 szt.Bezpiecznik elektroniczny, Akumulator szafka, procesor mowySyrena z akumulatorem3 czujki podczerwieni Siemens1 czujka dualna Satel19 kontaktronow Satel3 klawiatury Integra KLCD Satel1 kontaktron bramowy1 czujka przeciwpozarowa I to chyba tyle..Dodatkowo bede miec sterowanie roletami podlaczone do centrali alarmowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Skotnicki 14.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witam Montuje sporo systemów alarmowych - i niestety sprzęt ktory oferują firmy ochroniarskie est fatalny, najgorszy szmelc na rynku ktorego nikt nie chce kupowac bo jest poprostu "tępy" i ma stare programy wewnętrzne. Ale dzieki temu maja takie cecny anie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Skotnicki 14.10.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witam Montuje sporo systemów alarmowych - i niestety sprzęt ktory oferują firmy ochroniarskie est fatalny, najgorszy szmelc na rynku ktorego nikt nie chce kupowac bo jest poprostu "tępy" i ma stare programy wewnętrzne. Ale dzieki temu maja takie cecny anie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 16.10.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam Montuje sporo systemów alarmowych - i niestety sprzęt ktory oferują firmy ochroniarskie est fatalny, najgorszy szmelc na rynku ktorego nikt nie chce kupowac bo jest poprostu "tępy" i ma stare programy wewnętrzne. Ale dzieki temu maja takie cecny anie inne. a co myslisz o produktach SATEL?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 16.10.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Jak sie chcesz dowiedziec o Satelu i wielu innych rzeczach o alarmach , popatrz tutaj, genialny watek: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=13001&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 16.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam Montuje sporo systemów alarmowych - i niestety sprzęt ktory oferują firmy ochroniarskie est fatalny, najgorszy szmelc na rynku ktorego nikt nie chce kupowac bo jest poprostu "tępy" i ma stare programy wewnętrzne. Ale dzieki temu maja takie cecny anie inne. Niestety, w pełni podzielam zdanie kolegi Roberta Inwestorzy nawet sobie nie zdają sprawy, jaki chłam kupują w agencjach ochrony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 16.10.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Witam Montuje sporo systemów alarmowych - i niestety sprzęt ktory oferują firmy ochroniarskie est fatalny, najgorszy szmelc na rynku ktorego nikt nie chce kupowac bo jest poprostu "tępy" i ma stare programy wewnętrzne. Ale dzieki temu maja takie cecny anie inne. a co myslisz o produktach SATEL?? Jedne z najlepszych central i sygnalizatorów alarmowych na polskim rynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts