mercedes 17.06.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Poszukuje namiarow na specjalistyczne sklepy ogrodnicze w ok. Poznania, gdzie bede sie mogla zaopatrzyc w srodki do nawozenia roslin, ich pielegnacji, a w razie potrzeby wyleczenia (o tepieniu chwastow nie wspomne ). Nie mialam dotychczas szczescia w moich poszukiwaniach. Jezeli macie jakies sprawdzone sklepy, to bede wdzieczna za namiary. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 20.06.2005 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 podniose temat, moze ktos z Poznaniakow jest zorientowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mercedes a wymień jaki kierunek w Pozku byłby dla ciebie najodpowiedniejszy. Takich sklepów jest całe mnóstwo nie mówiąc o hurtowniach zaopatrzenia ogrodniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 20.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To moze ja sie doczepię do wątku - kierunek Poznań-Kórnik. Arecki[email protected] PS.Czym załatwić tasznika. I kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.06.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 To moze ja sie doczepię do wątku - kierunek Poznań-Kórnik. Arecki [email protected] PS. Czym załatwić tasznika. I kiedy? Najlepsze zaopatrzenie na giełdzie ogrodniczej i w samym Kórniku przy ogrodzie dendrologicznym. Ad. PS. Tasznik zaraz padnie sam - kończy już swoją wegetację - a z herbicydów to wszystkie na dwuliścienne np. Chwastoks - oczywiście mówimy o stosowaniu herbicydów w trawniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 20.06.2005 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mercedes a wymień jaki kierunek w Pozku byłby dla ciebie najodpowiedniejszy. Takich sklepów jest całe mnóstwo nie mówiąc o hurtowniach zaopatrzenia ogrodniczego. okolice Przezmierowa/Skórzewa - w tych rejonach sie poruszam. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Mercedes a wymień jaki kierunek w Pozku byłby dla ciebie najodpowiedniejszy. Takich sklepów jest całe mnóstwo nie mówiąc o hurtowniach zaopatrzenia ogrodniczego. okolice Przezmierowa/Skórzewa - w tych rejonach sie poruszam. z góry dziękuję Jest hurtownia ogrodnicza w Lusowie. To właciwie zaopatrzenie dla rolnictwa możesz się dostać od strony Bukowskiej albo od A2 - tutaj zjazd w Tarnowie Podgórnym na Lusowo. Na tej samej drodze sš też szkółkarze i sprzedajš niezłe iglaki i inne ozdobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 21.06.2005 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Wciornastek dzieki Nie raz przejezdzalam przez Lusowo, ale na hurtownie ogrodnicza nie trafilam. Czy ona jest przy glownej drodze? Popytam na miejscu. Jadac od A2 po lewej stronie za stadnina koni sprzedaja iglaki i inne drzewka - niestety nie mialam czasu sie tam dotychczas zatrzymac. Musze to nadrobic. jeszcze raz dziekuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 21.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ta hurtownia jest w takich blaszanych budynkach przy drodze. Wjazd od narożnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mercedes 21.06.2005 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ta hurtownia jest w takich blaszanych budynkach przy drodze. Wjazd od narożnika. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 22.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 [ Najlepsze zaopatrzenie na giełdzie ogrodniczej i w samym Kórniku przy ogrodzie dendrologicznym. Giełda i ten sklep to ten czynny od 6 do 13:00 ? a w Kórniku to gdzie ten sklep ... wiem gdzue jest tam szkółka (sporo tam brałem) a sklep ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 23.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 [ Najlepsze zaopatrzenie na giełdzie ogrodniczej i w samym Kórniku przy ogrodzie dendrologicznym. Giełda i ten sklep to ten czynny od 6 do 13:00 ? a w Kórniku to gdzie ten sklep ... wiem gdzue jest tam szkółka (sporo tam brałem) a sklep ? Nie wiem dokładnie jak teraz ale w samej szkólce prowadzili sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 23.06.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 [ Najlepsze zaopatrzenie na giełdzie ogrodniczej i w samym Kórniku przy ogrodzie dendrologicznym. Giełda i ten sklep to ten czynny od 6 do 13:00 ? a w Kórniku to gdzie ten sklep ... wiem gdzue jest tam szkółka (sporo tam brałem) a sklep ? Nie wiem dokładnie jak teraz ale w samej szkólce prowadzili sklep. W szkółce nie sprzedaja zadnych herbicydów - jedynie nasiona i nawozy, kora, torf. Mają ładne azalie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts