Dr.opsik 15.10.2005 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Nie można wziąć i nie można porozwozić. Muszą niestety odebrać osobiście i zwrotki z poleconych muszą przyjść pocztą. Powiem więcej, moimi sąsiadami są moi teściowie i musieli osobiście odebrać zawiadomienie o pozwoleniu na budowę. Moje pozwolenie było uprawomocnione po kilkunastu minutach. Kwestia odpowiedniego podejścia Pattaya, jeżeli masz sąsiadów to Twoje pozwolenie nie mogło być uprawomocnione po kilkunastu minutach, choćby nawet prezydent był Twoim kierownikiem budowy i odpowiednie podejście nie ma tutaj nic do rzeczy. Gdybym był Twoim sąsiadem to MÓGŁBYM (nie musiałbym) 14 dnia od otrzymania zawiadomienia o pozwoleniu zaprotestować w ten czy inny sposób i Twoje uprawomocnienie nie byłoby ważne.(nie chodzi tutaj o to czy jestem złosliwy, tylko o procedurę-mam prawo na 14 dni porozmyślać o Twojej budowie i nic mi tego nie zabierze). pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 15.10.2005 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Ja powiem tak: zbudowanie domu do zamieszkania w 3 miesiące jest jak najbardziej możliwe, ...My swój drugi dom nad jeziorem zbudowaliśmy w 2 miesiące. ja tez sie wprowadzilam w 3 miesiace , nie bylo elewacji i jeden niepotrzebny pokoj byl niewykonczony oczywiscie , ze mozna suszenie , wietrzenie i mozna na uprawomocnienie czekalismy , bo sasiedzi byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts