Berenika 17.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Naczytałam się to o ponad 20% rabatach na okna dachowe (Velux) no i w sklepie mnie Pan sprowadził na ziemię. Zaproponował mi 16% od ceny brutto + jeszcze ewentualnie 7% w formie niższego VAT-u jak kupię z montażem. Czy to jest ok? Czy może dostawaliście więcej? Chcę kupić 6 okien obrotowych i 5 uchylno- obrotowych. Mam walczyć dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo 17.06.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nie wysokość rabatu jest ważna. NAJWAŻNIEJSZA jest cena końcowa. 40% rabatu wcale nie oznacza, że kupisz okna taniej niż od sprzedawcy, który oferuje Ci "tylko" 20% rabatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 18.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Zadzwon do mnie jeśli chcesz 0 888 245 895. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala1 19.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Kupiliśmy 4 okna i wyłaz veluksa i od cen katalogowych dostaliśmy 25% rabatu.Vat sobie odliczymy.Myślę że możesz walczyć o większy rabat , a jak nie to idż do konkurencji.Na początku oferowano nam 18% , a znależliśmy o wiele lepszą oferte.Nie daj się i stawiaj twardo na swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts