january 17.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Właśnie mój królik po raz trzeci przegryzł mi kabel od telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Pora zrobić pasztet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 20.06.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Właśnie mój królik po raz trzeci przegryzł mi kabel od telefonu. Myśmy też kiedyś takiego mieli. Najlepsze było to, że za pierwszym razem zadzwoniłem do TPSA, gdzie mi odpowiedzieli, że mają właśnie dużą awarię kabla i to długo potrwa. Dopiero potem coś mnie tknęło i sam zacząłem sprawdzać w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Można królika oduczyć przegryzania kabli podobnie jak psa. Posyp kable chili ostrym jak królik niuchnie to mu się to nie spodoba i po kilku takich nieprzyjemnych spotkaniach z kablem zacznie ich unikać. Trusia mojej córki zjadła mysz (tj kabel od myszy do kompa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 20.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 No, nie wiem. Mojego chyba kiedyś mocno kopnęło, bo mordę miał jakąś popuchniętą przez tydzień, a kablom nie odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts