mały.majster 17.06.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 mam pytanko czy stare dachówki nadają się usypanie pod drogę dojazdową do domu na terenie działki ??? oraz słyszałem ze można też wsypać pod izolacje na wylwkę wewnątrz ??? prawda czy fałsz ?? bo jutro mi sypać mają ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 17.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 stare dachówki nadaja sie doutwardzania drogi i nadaja sie rózwniez jako podklad pod chudy beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krashan 17.06.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 też mysle że spokojnie możesz dawać, ja utwardzałem np właśnie wjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts