Lilianka 17.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam, zamierzam kupić dużego psa do domu a obecnie mam już dwa koty, słyszałam że przy psach panele, płytki klepki itp drewniane podłogi nie mają szans. A moje zwierzaki będą mieszkać w domku z nami więc nie chcę po roku powiedzieć " Boże jak te panele wyglądają !!! "Proszę o wypowiedzi Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 24.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Zdjęć nie mam ale u mnie będzie gres praktycznie na całym parterze, przy czym w kuchni w salonie i holu taki sam z pewnymi modyfikacjami wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 28.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ja tez bede miała gres ale na zdjecia jeszcze za wczesnie. Na forum sa zamieszone podłogi z gresu (sliczne) chyba Soniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts