Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bejcowany jesion? - Schody

ewik74

Recommended Posts

Marzą mi się schody bejcowane. Niestety tylko mi:( Mąż nie daje sie przekonać. Mamy własne drewno jesionowe przeznaczone na te schody - i tu stolarz jeden powiedział mi, ze jesion się źle bejcuje- do bejcowania poleca dąb, albo jawor- jesion nie.

Ma ktoś może bejcowane schody jesionowe?

A dlaczego odradasz brzoza?? :o

Ja mam takie i są super!!

masz takie ???:o jesionowe i bejcowane ? :-?

gratuluję ...

p.s.

gratuluje też umiejętności zakładania sobie nicka w 5 min po mojej wypowiedzi ...

18 Cze 2005 o godz 00:17 ...

:lol:

• 4 years później...
ty ostatnio miałem stolarza u mnie , schody nam robi , będą dębowe bejcowane ,

ale stolarz mówił że robi bedowe, jesionowe i bukowe , nic nie gadał że sie nie da jesionu pobejcować

a jeszcze inny był to mi wciskał jesionowe i wiedział ze bejcowane i też nic nie gadał

Czytałeś to co napisałeś przed wysłaniem?

Bo bardzo trudno to zrozumieć :wink:

Szczerze powiedziawszy podnieśliście mnie na duchu,że da się zmienić kolor moich schodów :D

Mnie się bardzo podoba naturalny kolor jesionu. Tyle tylko,że po wybraniu paneli, drzwi wewnętrznych i wizji mebli, wychodzi na to,że te schody do niczego nie będą pasowały. Ale tak to jest, jak robi się schody, a później myśli nad całą resztą ...

Kochani, a czym dokładnie bejcowaliście? Ile razy? Robiliście to sami?

Kris2222, dgasek - jakbyście mieli chwilkę, może moglibyście wrzucić zdjęcia? :) Mnie właśnie marzy się kolor merbau .. :) głównie ze względu na to,że mam w tym kolorze drzwi i panele na górze.

• 8 years później...