marta1719498972 23.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nie wiem czy nie szkoda czasu na utarczki z ludżmi którzy potrzebują samochodu do tego by sąsiada w oko ukłuć . Eeetam, ja w pracy jestem, więc mam czas A tak poważnie, to pewnie można go lepiej wykorzystać, choć przyznasz, że nie można się oprzeć napisaniu choć kilku słów? Malchu ma poważny problem, a Luc go strasznie spłycił, a ten komornik zadziałał na mnie jak płachta na byka. Łatwo jest się tak wymądrzać, tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.06.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Marto mnie wkurzyło to , że w momencie kiedy dziewczyna zwraca się o pomoc i dobrą radę zaczyna się urządzać sąd nad nia a nie nad męzem który według tego co wiemy głownie w tej sprawie zawinił. Jak sępy pojawiają się od razu zaściankowe moralistki i psychologowie ze szkoły dr.Mengele.Zasada jest prosta - kopać póki leży bo jak w stanie to może oddać.A czy dziewczyna zawiniła , że zakochała sie w takim palancie.( Miłość podobno jest ślepa a napewno przytępia (niektóre) zmysły.) W/g mnie nie. Kazdemu mogło się to przytrafić.Ze nie zauważyła pewnych sygnałów. No cóż gdyby to było takie proste to większość rozwodów byłaby zaraz po ślubie a nie po 2,3,5,10 .... latach. Malchu trzymaj się i jesli mozna Ci w czymś pomóc to wal na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 23.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zgadzam się Długi, nie kopie się leżącego, napisałam o tym w poprzednim poście, ale skasowałam, żeby wojny nie wszczynać (i tak problem Malchu przyćmiony został rozważaniami na temat samochodów, Carringtonów i innych bzdur), bo pewnie wiele osób uważa swój atak na Malchu za dobry uczynek. Strasznie się dziwię... Bo to fajne forum w sumie, mnóstwo mądrych ludzi się tu przewija, mam nadzieję, że Malchu jeszcze tu zajrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Nie traktuj Polski jak nieszczęśliwej krainy zacofania i biedy. My tu Luc jesteśmy normalnymi ludźmi, wiesz? Mamy kolorowe telewizory i mikrofale. Czy moglbym Cie prosic,zebys wskazala,gdzie pisalem,ze PL to kraina zacofania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jezeli przyjeżdżasz do Polski to korzystasz z usług naszych stomatologów? Paty. Nie korzystam. Zobacz,co znalazlem w prasie Pan Władysław, emeryt ze Zduńskiej Woli, nosi sztuczną szczękę po zmarłym bracie. Nową protezę, którą sfinansuje NFZ w Łodzi, 68-latek będzie mógł otrzymać dopiero za 5 lat. „Po bracie zostały mi właściwie dwie protezy, górna i dolna. Ale korzystam tylko z górnej. Dolna nie pasuje. Nie trzyma się dziąseł, bo brat miał jeden ząb, a ja mam dwa” – tłumaczy zduńskowolanin Z zycia wziete. Uprzedzam,ze to cytat prasowy,nie moje wymysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 LUC jak nie masz to weż sie do roboty i zarób a nie zazdrość innym. Czy moglbym prosic Cie o wskazanie kwoty,o jakiej piszesz? Pytam,bo byc moze mam juz taka kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Luc Ale się ze wszystkimi adwersarzami rozprawiłeś!!! Prawdziwy festiwal! Aggi,droga Aggi. Nie masz pojecia,jaka radosc mi sprawilas. Dla takich chwil sie zyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 mnie wkurzyło to , że w momencie kiedy dziewczyna zwraca się o pomoc i dobrą radę zaczyna się urządzać sąd nad nia a nie nad męzem który według tego co wiemy głownie w tej sprawie zawinił. dlugi A mnie wkurzylo,ze urzadzasz sad nad tymi,ktorzy maja inne niz Ty zdanie na temat autorki. Oparlem sie w swoim sadzie,na jej slowach.Zabraklo slow meza. Nie znamy wiec pelnego obrazu. Sadze wiec, z duza doza uwagi zwrocona na slowa autorki,poniewaz mowiac o sobie,ludzie przewaznie sie wybielaja. Zawsze przeciez w naszych opowiesciach,to my jestesmy madrzejsi,ladniejsi,bogatsi. Dlatego zastrzyglem uszami na zale autorki. Znam zycie od strony biznesu. Znam tez sytuacje,o ktorych autorka pisze. Pomysl:dom,kasa,biznes,dlugi. Jezeli malzonek jest taki be,to czym kierowala sie autorka robiac sobie z nim dziecko.Zaznaczam,ze nie piszemy o blondi,tylko o regularnej doktorce.Dlatego te slowa o niewiedzy miedzy bajki wkladam. Uzyla dziecka jako tarczy.Lykneliscie to.No bo tylko skonczony lajdak nad 3-letnim dzieckiem by sie nie pochylil.No i ta opinnia psychiatry i psychologa na temat umyslu meza.Przeciez to grubymi nicmi szyte. Niepotrzebnie oburzasz sie na tematy motoryzacyjne. Palnales bzdurke. Ja to rozumiem. Nie dziw sie tylko,ze pojechalem po Tobie jak po burej suce,ale okazja sama wpadla mi w rece. Zwroc uwage,ze moi adwersarze,nie przyznajac mi racji,podaja przyklady potwierdzajace moje slowa.Jezeli nie lapiesz-to pisz.Wyjasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Drodzy uczestnicy dyskusji. Wymieniliscie w swoich postach,sporo moich wad,mimo ze o sobie w tym watku nie pisalem. Dlatego napisze teraz krociutko o mojej rodzinie,milosci i zaufaniu. Zawsze,ale to zawsze,jak wreczam banknot 10zl,mojej ukochanej zonie ,z poleceniem by skoczyla na jednej nodze do sklepu po piwo,to zawsze,ale to zawsze wraca po chwili,wreczajac mi butelke i 7zl reszty.To bylo o zaufaniu.Nigdy go nie naduzyla.A wzrok,jakim na mnie przy tym patrzy,to na pewno milosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Czy moglbym prosic Cie o wskazanie kwoty,o jakiej piszesz? Wielką przywarą choć niestety charakterystyczną dla sporej części naszych rodaków jes zaglądanie innym do kieszeni. Ty jesteś tu typowym przykładem Pytam,bo byc moze mam juz taka kase. Jeżeli masz jak piszesz kasę to może po prostu brakuje ci odrobiny fantazji by umieć ją wydawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Długi, o co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zawsze,ale to zawsze,jak wreczam banknot 10zl,mojej ukochanej zonie ,z poleceniem by skoczyla na jednej nodze do sklepu po piwo,to zawsze,ale to zawsze wraca po chwili,wreczajac mi butelke i 7zl reszty. A wzrok,jakim na mnie przy tym patrzy,to na pewno milosc. Teraz ty rozbawiłeś mnie do łez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Pomysl:dom,kasa,biznes,dlugi. Jezeli malzonek jest taki be,to czym kierowala sie autorka robiac sobie z nim dziecko.Zaznaczam,ze nie piszemy o blondi,tylko o regularnej doktorce.Dlatego te slowa o niewiedzy miedzy bajki wkladam. Uzyla dziecka jako tarczy.Lykneliscie to.No bo tylko skonczony lajdak nad 3-letnim dzieckiem by sie nie pochylil.No i ta opinnia psychiatry i psychologa na temat umyslu meza.Przeciez to grubymi nicmi szyte. Dyskusja z tobą staje się poprostu niesmaczna Niepotrzebnie oburzasz sie na tematy motoryzacyjne. Palnales bzdurke. Ja to rozumiem. Nie dziw sie tylko,ze pojechalem po Tobie jak po burej suce,ale okazja sama wpadla mi w rece. Zwroc uwage,ze moi adwersarze,nie przyznajac mi racji,podaja przyklady potwierdzajace moje slowa.Jezeli nie lapiesz-to pisz.Wyjasnie. Zaczynają chyba puszczać Ci nerwy . Używanie inwektyw nie przystoi ludziom na poziomie ale widocznie się co do ciebie pomyliłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A TATO mówił żebym nie zadawał się z ludźmi którym drobne brzęczą w kieszeni./quote] O tym piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Teraz ty rozbawiłeś mnie do łez... Dziekuje I o to w tej zabawie chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Używanie inwektyw nie przystoi ludziom na poziomie ale widocznie się co do ciebie pomyliłem. A o ktorej czesci mej wypowiedzi piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Czy moglbym prosic Cie o wskazanie kwoty,o jakiej piszesz? Wielką przywarą choć niestety charakterystyczną dla sporej części naszych rodaków jes zaglądanie innym do kieszeni. Ty jesteś tu typowym przykładem Pytam,bo byc moze mam juz taka kase. Jeżeli masz jak piszesz kasę to może po prostu brakuje ci odrobiny fantazji by umieć ją wydawać. Prosze o wskazanie Twojej logiki wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.06.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Drodzy uczestnicy dyskusji. Wymieniliscie w swoich postach,sporo moich wad,mimo ze o sobie w tym watku nie pisalem. Dlatego napisze teraz krociutko o mojej rodzinie,milosci i zaufaniu. Zawsze,ale to zawsze,jak wreczam banknot 10zl,mojej ukochanej zonie ,z poleceniem by skoczyla na jednej nodze do sklepu po piwo,to zawsze,ale to zawsze wraca po chwili,wreczajac mi butelke i 7zl reszty. To bylo o zaufaniu. Nigdy go nie naduzyla. A wzrok,jakim na mnie przy tym patrzy,to na pewno milosc. Sprwadzasz dyskusję w tym wątku do takiego poziomu , że mnie odechciało się już z tobą dyskutować. Drodzy czytelnicy pozwólcie ,że od tej pory będę ignorował osobę występującą po nickiem Luc Skywalker. Niestety na prymitywne chamstwo nikt nie wynalazł jeszcze lekarstwa więc zmuszony jestem tak postąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.06.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 dlugi No dawaj,dawaj.Pogubiles sie?Czy za szybka pisze?A moze nie ten poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 23.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Długi, o co ci chodzi Nie rozumiem pytania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts