Ania Brzoskwinia 16.10.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 16.10.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 16.10.2015 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Na razie marnie nam idzie, mam nadzieje ze załatwimy wszystkie formalnosci do konca roku zeby w przyszłym ruszyc pelna para i dokonczyć niedokończone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.10.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 Bardzo ładnie! To jest niesamowite jak jeden projekt można zrealizować na 100 sposobów.Czy rozszerzaliście salon? bo wygląda na dużo większy niż w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 17.10.2015 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2015 Salon jest zgodny z projektem, zmieniliśmy usytuowanie okien i ich wygląd co zresztą widać, ale to jest wersja 4 więc jest większy od poprzednich. Dziękujemy za dobre słowo, mam nadzieję, że podolamy w urządzeniu, bo jest tego poprostu za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaha565 23.11.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Witajcie!My też zdecydowaliśmy się na groszek ale ze zmianami. Chcemy kupić projekt dom w groszku 5 i doprojektować garaż 2 stanowiskowy i pokój nad. W tym celu chcemy wydzielić korytarz z pok nr 2 i łazienki który zaprowadzić do pokoju nad garażem. Tylko przeszkadzają nam słupy ....W projekcie na piętrze zaprojektowane są słupy na głównej osi domu, podpierające kalenice. Czy problemem będzie dla projektanta zmiana konstrukcji dachu by słupy podpierały krokiew a nie kalenice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.11.2015 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Witaj kaha wśród Groszkowców. Co do słupów powinno się dać, bo u mnie w groszku 3 nie ma ani jednego. Bo też mi się nie podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mrowca 04.12.2015 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 (edytowane) Witam serdecznie Forumowiczów, Jestem tu nowy jak widać, szukam pomocy. Potrzebuję ekipy budowlanej (kompleksowej)do groszka do Kłaja/małopolskie. Mam projekt zaadoptowany do działki, wszystkie zgody na budowę, tylko nie ma kto budować mam dwie wyceny ale tak się różnią że szukam trzeciego wykonawcy do porównania. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Mrowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver94 17.02.2016 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Witam wszystkiech, również bedziemy budować dom w groszku 4z piwnicą, i piszę do Was forumowicze z pytaniem kto by chciał się podzielić swoją galerią domu. Może ktoś coś dodał, coś odjął -bardzo proszę o jakieś wskazówki, aby nie zrobic czegoś co jest niepraktyczne, mieszkam w lubelskim, gdyby ktoś był z okolic zamościa z tym projektem proszę o kontakt, POZDRAWIAM WSZYSTKICHPS. Ma ktoś już budowę za sobą i "pochwali się" kosztami budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 17.02.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Cześć Silver, mamy wybudowanego Groszka4 w woj. małopolskim więc chyba to Wam nie po drodze, ale chętnie podziele się wrażeniami z budowy i adaptacji groszka. Jak widać na zdjęciach mamy zmienione okna z jednej i drugiej strony na narożne, taras przesuniety na przód domu, dach nie ma załamania tylko wyrównaliśmy go do jednej długości( chyba na 1,40m), za domem jest osobne wejście do piwnicy zadaszone, w środku usuneliśmy ściane miedzy kuchnia a jadalnią w jej miejscu bedzie wyspa kuchenna, przesuneliśmy ile sie dało kominek w strone kuchn żeby uzyskać troche większą ściankę telewizyjną, wydaję mi się że z takich większych zmian to chyba wszystko. Co do kosztów budowy to poczęci sprawa indywidualna, rózne koszty budowy, rożne materiały, ale w naszym przypadku to mniej więcej 155tyś stan surowy otwarty ze wszystkimi pozwoleniami i całą papierologią, 22tyś za okna w sumie za ten stan który mamy wydaliśmy około 320-330 tys. Została duużo większa część wykończenia. Wszystko przed Wami, powiem szczerze,że nie chciałabym przerabiać tego jeszcze raz. Jeśli chodzi o wybór Groszka to nie żałujemy, domek ma wszystko co potrzeba, ta wersja jest naprawde przestronna funkcjonalna, przed dokonaniem zakupu projektu byliśmy oglądać gotowego Groszka4 i to przeważyło szale. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver94 18.02.2016 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 DZIĘKI ZA ODPOWIEDZ.My dopiero zalatwiamy pozwolenia itp, a na to cierpliwosc i duzo czasu potrzeba, materialy sa, takze czekamy, moze do konca roku uda sie nakryc, a co do zdjęc to mogłabyś podrzucić więcej na mój email? My przerobilismy i wejscie z tyłu jest na wysokości "0" na klatke schodowa i balkon bedzie tez na gorze z drugiej strony, ktorego nie ma na projekcie wnętrze to jeszcze nie wiemy co i jak ale myslimy co by usunąć a co dodac by było bardziej praktyczniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 18.02.2016 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Podaj adres e-mail, ale sporo zdjęć jest już na forum, teraz wstawiłam najnowsze, dalsze prace ruszą od kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver94 19.02.2016 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 ok,mój email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaha565 01.04.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Czy ja tez moge prosic o przeslanie najnowszych zdjec na adres [email protected]? Dzieki. My za jakies 2miesiace ruszamy z budowa - obecnie czekamy na pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppola 04.04.2016 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 Witam Przyznam, że próbuję przebrnąć przez te 201 stron ale dość wolno mi idzie - jestem dopiero na 55 Zdecydowaliśmy się na projekt "Dom w Groszku 2" jednak chcemy go zbudować w keramzycie, czy ktoś już może budował ten projekt w tej technologii? Ewentualnie czy jest ktoś kto realizuje/ realizował ten projekt w łódzkiem? Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów, ppola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_88 22.06.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Witam, ja też dołączam się do pytań i prośby o wysłanie zdjęć groszka ([email protected]). Również z mężem planujemy budowę tego domku. Czy ktoś buduje ten domek w mazowieckim? bądź jakieś 200-300km od warszawy? będę wdzięczna za kontakt. Na pewno w wolnej chwili przeczytam wszystkie strony i przejże wszystkie Wasze zdjęcia i linki do Waszych realizacji kilka już widziałam i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu że chcę ten domek pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 28.06.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Witam,alez tu cisza, zaglądam od czasu do czasu z nadzieja ze moze ktos wstawil jakies nowe zdjecia, ale nic. Drugiego lpca przyjezdzaja nam podłogi to pochwale sie zdjeciami, mamy juz skonczone malowanie, polozone schody to bedzie co pokazac, brakuje jeszcze cegly na sciance telewizyjej i na korytarzu, ale to chwilke musi zaczekac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Czekamy teraz na drzwi i kuchnie, ale musze powiedziec, że jak jest juz podloga to jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts