Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.07.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Dodatkowo w pokojach dzieci zamiast szaf, zrobilismy garderoby z plyt. Powiem Wam ze swietny patent, bo za dwie szafy do ich pokoi zaplacilibysmy 4000tys a tak to moze nas 400-500 zl kosztowalo teraz tylko polki i rurke dokupic i gotowe. W salonie, kuchni i małym pokoju(bo zostało) połozylismy beton dekoracyjny, na zdjeciach moze nie widac, ale wyglada bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_88 14.07.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Ania super to wygląda a jaka to wersja groszka jest? Ja wstępnie wybrałam wersję 2, tylko chciałabym przesunąć łazienkę na górze żeby miała to okno co u Was no i chciałabym garaż przesunąć do przodu aby tam zrobić kotłownię. Według mnie raczej się da ale wiadomo muszę się podpytać kogoś mądrzejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 14.07.2016 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Wersja 4 Groszka, polecam dom bez garazu jeśli ktos ma tylko taką możliwość, duzo miejsca w srodku przy mniejszej powierzchni domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaha565 16.07.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 My zaczeliśmy budowę 2 miesiące temu. Wybraliśmy wersje dom w groszku 5. Dokonaliśmy kilku znaczących dla nas przeróbek: - garaż dwustanowiskowy z zejściem do piwnicy - połączenie dwóch pokoi na górze i przeprojektowanie ich na sypialnie z garderobą - zmiana schodów na dwubiegowe - doprojektowanie pokoju nad garażem W tym momencie mamy zbudowaną piwnice i zalany strop Czekamy na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Groszkomaniacy 19.07.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Hej, witam wszystkich, jestem to nowa, wraz z mężem planujemy zakupić projekt domu w groszku 2, czy jest ktoś kto zgodziłby się pokazać nam swój domek w groszku?? inne wersje też możemy obejrzeć, bo wszystkie groszki bardzo nam się podobają najlepiej jeśli znalazłby się ktoś z województwa łódzkiego, ale dalsze tereny też wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 19.07.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Zapraszamy do malopolski wersja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Groszkomaniacy 20.07.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 z chęcią odwiedzimy Małopolskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 08.08.2016 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Anna.cz - zdjęcia w albumie. Miłego weekendu. Czy to pieresza wersja Groszka z metrażem salonu takim jak w projekcie? Jeżeli tak to portuj informacją na temat mebli w salonie: jakie wymiary ta się udało wcisnąć? Ten narożnik i stół, ława? Bo my od 8 lat moeszkania jeszcze go nie uneblowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 08.08.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 grzegorz_si, coś mi mówiło żeby zajrzeć na stare śmieci czy to pytanie do mnie o wyposażenie salonu? Tak, to groszek wersja podstawowa bez garażu, wymiar zgodny z projektem. Zmiany drzwi tarasowe na przeciwko kominka zamienione na okno, zamurowane okno tam gdzie wisi TV i ściana przy schodach wydłużona by ostani stopień nie wystawał poza nią. Narożnik to ETAP SOFA - MARRONE WYMIAR 272 x 243 cm, (nie wiem czy jeszcze je produkują), ława 74 x 74 cm, meble wiszące to zwykła Ikea 3 szt. x 120 cm każda, obok kominka te kwadraty to 60 x 60 każdy, stół 110 x 90 cm, po rozłożeniu ma 140 cm. Narożnik jest duży, ale nie zakłóca wg mnie proporcji salonu, ława ze szkła by nie obciążać / zagracać wizualnie. Jestem zadowolona z takiego układu. Jeszcze tydzień i będą 4 lata od kiedy mieszkamy w groszku, projekt jest super. Pozdrwaiam wszystkich, którzy tu jeszcze zaglądają choćby okazjonalnie. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 11.08.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 grzegorz_si, coś mi mówiło żeby zajrzeć na stare śmieci czy to pytanie do mnie o wyposażenie salonu? Tak, to groszek wersja podstawowa bez garażu, wymiar zgodny z projektem... Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 29.08.2016 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Gosia sz-n, dziękujemy za pozdrowienia Gosia sz-n i Grzegorz_si, pozdrawiamy "starych" znajomych! Pozdrawiamy również wszystkich "Przyjaciół Groszka". My mieszkamy już prawie 8 lat i też jesteśmy zadowoleni Basia i Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaha565 21.11.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Nasz groszek grośnie ... Czas na dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaha565 23.11.2016 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Ania Brzoskwinia - mam pytanie do Ciebie .... Wrzucałaś zdjęcia swojego salon - czy na podłodze macie panele czy płytki drewnopodobne? Wyglada mi to na panele - widze tez kominek narożny czy planujecie jakas warstwe ochronna wokol kominka by kominek nie stal na panelach? Chyba ze sa to plytki to po temacie .... Dla mnie osobiscie panele w salonie sa przytulniejsze - bardziej mi sie podobaja, ale ze wzgledu na kominek powinnam wybrac plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 24.11.2016 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Mamy panele, powiem szczerze że płytki w salonie do mnie nie przemawiaja, z czasem chcemy kupic szybe pod kominek, ale jak na razie sie nam nie spieszy. Nie sugerowałabym sie kominkiem w wyborze płytek na podłoge skoro podobaja Ci sie panele, bo na panelach mozesz chocby połozyc taka szybe, albo po prostu plytke po ciagnąć z korytarza. Mieszkamy dwa miesiace w domu i palilismy w kominku przez pierwszy tydzien jak jeszcze pieca gazowego nie mielismy załozonego i dalo radę. Teraz nawet go nie ruszamy, pewnie jak przyjda wieksze mrozy to wspomozemy piec, ale teraz nam sie zupełnie nie chce kolo niego robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 25.11.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 hej Dziewczyny. zajrzałam a tu temat kominka. U mnie kominek narożny, na podłodze panele. Palimy codziennie ale mało - rekreacyjnie (2 metry drewna na sezon), bo lubimy patrzeć jak płonie. Nie mamy żadnej szyby, ani kafli na podłodze. Nic też nie wypada przy otwieraniu (nasz otwiera się w górę, jak gilotyna). Mąż przy sobocie czyści szybę i wyrzuca popiół i po robocie. Pozdrawiam wszystkich zaglądajacych tu od czasu do czasu. My mieszkamy już 4 lata z kawałkiem, jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 06.12.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 KAHA 565 fajnie wyglada tez wasz groszek, wydaje sie z tym garażem ogromny. Jak patrze na wasze zdjecie z budowy i przypominam sobie to wszystko, cała budowe, ten bajzel, najgorsze byly te papiery, my jeszcze nie mielismy czystej dzialki w sensie urzedowym to dlugo i uciazliwie nam zajelo wyprostowanie tego wszystkiego. teraz jak mieszkamy to wrecz nie moge uwierzyć ze mamy to wreszcie za soba. Dlatego zycze wam wytrwałosci w czasie budowy, bo nam przy koncu juz jej brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 15.12.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania Brzoskwinia 15.12.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts