dana531 31.12.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam wszystkich.Jezeli chodzi o ekipe to u nas w woj pomorskim sa rozne ceny.Owszem miałam propozycje za wykonanie stanu surowego za 35 tys. ale jak sie człowiek dobrze rozejrzy to moze znalezc jednak tanszych wykonawcow.Jezeli chodzi o moja ekipe to mają 2006 rok zajety ale na pewno znajdziesz cos tanszego.Ulcia ja rowniez Ciebie prosze o przysłanie mi fotek z budowy z Zukowa,bede wdzieczna [email protected] Zyczę wszystkim wszystkiego najleszego w nowym 2006 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 31.12.2005 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Witam wszystkich.Jezeli chodzi o ekipe to u nas w woj pomorskim sa rozne ceny.Owszem miałam propozycje za wykonanie stanu surowego za 35 tys. ale jak sie człowiek dobrze rozejrzy to moze znalezc jednak tanszych wykonawcow.Jezeli chodzi o moja ekipe to mają 2006 rok zajety ale na pewno znajdziesz cos tanszego. Ulcia ja rowniez Ciebie prosze o przysłanie mi fotek z budowy z Zukowa,bede wdzieczna [email protected] Zyczę wszystkim wszystkiego najleszego w nowym 2006 roku . Cześć Dana Właśnie bardzo bym chciała ale nie wychodzi. Pojawia się komunika: sprawdź adres e-mail. Może masz jakiś inny adres, na który mogłabym spróbować. Tylko do Ciebie nie udało mi się wysłać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 31.12.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ulcia w takim razie przeslij mi fotki na adres [email protected]za co z gory dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 01.01.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Dana Przepraszam - to mój e-mail zwariował i męczę się żeby go naprawić. Nie wiem ile to potrwa więc może poproś Kozankę, żeby Ci te fotki przesłała. Ja na razie jestem odcięta. Sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 01.01.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Witam wszystkich serdecznie juz w nowym 2006 roku.Szkoda Ulcia ze masz problemy ze swoja poczta.Takze mam prosbe do Kazanki lub pozostałych osob ktorym Ulcia przesłała zdjecia naszego domku aby przesłał mi fotki na moj adres.[email protected].Będę bardzo wdzieczna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf111 01.01.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Niezły wynik wolf111. A skąd masz ekipę jeśli można wiedzieć. Ja mam namiary na ekipę z Makowic. Kumplowi budowali i spisali się nieźle. Witam Wszystkich w Nowym Roku !!! wykonawcę mojego groszka znalazłem praktycznie przez przypadek, mianowicie kuzyn mojej żonki powiedział mi o nim, a że okazało się że mieszka od miejsca mojej budowy jakieś 800 m to pojechałem do niego odrazu, jest to miły gość , który nie jest laikiem w tych sprawach wybudował już kilka domów, ma grupę (chyba ? o ile dobrze zrozumiałem) czterech ludzi i potrzebuje około dwóch miesięcy do wystawienia całości w stanie surowym otwartym. W czasie pierwszej rozmowy zapytałem o cenę za wykonaną pracę to po namyśle powiedział że 15 tyś, z tym że do wykopu pod fundament ja załatwiam minikoparkę i za nią oczywiście płacę (ale to praktycznie żaden koszt) i fundamenty lane z gruchy. Dowiadywałem się jeszcze u dwóch innych wykonawców to u jednego 24 tyś, a u drugiego 28 tyś za tą samą pracę. Takze mam prosbe do Kazanki lub pozostałych osob ktorym Ulcia przesłała zdjecia naszego domku aby przesłał mi fotki na moj adres. dana 531 przesłałem Ci zdjęcia na Twój e-mail, faktycznie że w stanie surowym nie wygląda najlepiej też mam nadzieję, że po wykończeniu będzie jak z obrazka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 01.01.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 dana 531 przesłałem Ci zdjęcia na Twój e-mail, faktycznie że w stanie surowym nie wygląda najlepiej też mam nadzieję, że po wykończeniu będzie jak z obrazka . Pozdrawiam wolf111 czy mógłbym także liczyć na wysłanie zdjęć na mojego maila? [email protected] Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 01.01.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Pragnę podziekowac Wolfowi111 za przesłanie mi zdjec naszego domku. Nasz dom w Zukowie tak jak zauwazyłam ma pewne zmiany a mianowicie nie posiada okien dachowych przez co pokoje niestety beda miały mało swiatła.Ostatnio byłam u kolezanki ktora rowniez zrezygnowała z okien połaciowych i pokoje były bardzo ciemne zwłaszcza w pochmurny dzien. Stan surowy tak jak widac na zdjeciu wygląda rzeczywiscie nieciekawie ale wszystko bedzie zależalo od wykonczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 01.01.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 robertnickiWysłałam Ci zdjęcia. dana531Co do okien dachowych, to bardzo możliwe, że po prostu na razie ich nie wstawiali z obawy przed złodziejami, bo okno połaciowe bardzo łatwo jest wymontować, a na wiosnę zdjęcie kilku dachówek i wstawienie okna to nie problem. Dużo ludzi tak robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 01.01.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 robertnicki Wysłałam Ci zdjęcia. Dziekuję Za zdjęcia KozAnka. wolf111 też mi wysłał i jemu też dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 01.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 No to się cieszę, że sobie poradziliście i gratuluje dobrze układającej się współpracy. Pozdrawiam Wszystkich w groszku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolf111 02.01.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 No to się cieszę, że sobie poradziliście i gratuluje dobrze układającej się współpracy. Pozdrawiam Wszystkich w groszku! Ulcia ja również pragnę Ci podziękować za przesłanie zdjęć , zapomniałem to zrobić w swojej ostatniej wypowiedzi za co przepraszam , bo w końcu gdyby nie Ty to byśmy niemogli oglądnąć już wybudowanego groszka. Pozdrawiam wolf111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnad 03.01.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witam wszystkich Groszkowców! Czy ja również moge poprosić o fotki domku na maila? Chętnie zobaczyłbym, jak groszek wygląda w naturze. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnad 03.01.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Może jeszcze adres, bo cosik zapomniałem;) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 03.01.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Bardzo proszę o przesłanie zdjęć. Bardzo ciekawy projekt i chciałabym zobaczyć jak wygląda w "realu" . Mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wisnad 04.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dziekuje bardzo robertnicki za przesłanie zdjęć. Wygląda na to, że uda mi się rozpocząć budowę dopiero latem (o ile zbiurokratyzowane urzędy mnie nie przyhamują) i super byłoby zakonczyc rok 2006 przynajmniej na takim etapie jak na fotkach Czego wszystkim rozpoczynającym w tym roku życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sallyko 04.01.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Dzięki piękne robertnicki za zdjęcia. Bardzo ładnie wygląda, myślałam że będzie gorzej. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia 05.01.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Hallo!Jesteście tam jeszcze? Jakoś tak głucho, nikt się nie chwali ani nie dzieli swoimi pomysłami. Napiszcie coś bo nam się grupa skórczy.No to ja na początek, bo coś mi się przypomniało, co zresztą widać na zdjęciu stanu surowego, mianowicie rynna przy drzwiach wejściowych. Zobaczcie - w projekcie jest ustawiona tak, że woda z dachu zmuszona byłaby lecieć pod górę, a obawiam się, że nie bardzo by chciała.Zwrócił mi na to uwagę mój wykonawca. No i w groszku, który zbudował, jak widać na zdjęciu, puścił ją przez środek ściany i to z odgałęzieniem. No, nie wygląda to pięknie, tym bardziej, że tam będę miała okno od kotłowni. Mam nadzieję, że uda się to wykombinować inaczej. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 05.01.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Ta rynna mi też bardzo się nie podoba i ja też będę miała tam okno z kotłowni. Tylko nie za bardzo widzę inną możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana531 05.01.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie-rzeczywiscie bardzo mało osob dzieli sie pomysłami,moze pozniej wszyscy zaczna sie budzic.Ja niestety mam problem,chodzi mi o mapki przyłączy gazu i wody.Ostatnio informowałam sie u gazownikow jaka jest cena tych mapek i czego sie dowiedziałam-otoz zazyczyli sobie 600 zl ,uważam ze jest to zdzierstwo.W projekcie mamy mapke przyłacza gazu ale ona musi byc zatwierdzona przez gazownika i na tym oni żeruja.Wypowiedzcie sie ile w innych regionach życza sobie za takie mapki,naprawde jestem bardzo ciekawa jak kształtuje się cena. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts