mafimata 11.12.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Po dłuuugiej nieobecności witam wszystkich ponownie i dzielę się w wielkim skrócie tym co udało się nam zrobić w ostatnim czasie http://picasaweb.google.pl/filip000/NaszGroszek?authkey=uPquSYKTFHM Pozdrowienia dla wszystkich groszkowych zapaleńców ps. jeszcze ogromna prośba do tych którzy są w posiadaniu kolornika.... podzielicie się? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 11.12.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 grzegorz_si spokojnie! Ważne, że budowa idzie do przodu. U nas ekipa jest naprawdę dobra, a też zapomnieli zrobić fundament pod komin. mafimata kolornik wysłany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mafimata 12.12.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Basia i Sławek ogrooomne dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 12.12.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Czy my też możemy przyłączyć się do prośby o przesłanie kolornika? [email protected] Z góry dziękujemy. pozdrawiamy S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 13.12.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Witamy, tak wygląda nasz Groszek po wstawieniu okien, drzwi i bramy garażowej Teraz musimy dociąć styropian do okien (niestety najpierw mieliśmy ocieplenie a dopiero potem okna) http://img517.imageshack.us/img517/6695/dscf9036tb8.jpg http://img257.imageshack.us/img257/5996/dscf9045oy0.jpg http://img517.imageshack.us/img517/1774/dscf9040ua6.jpg pozdrawiamy wszystkich Groszkowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZuzankaT. 13.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Piękny ten Wasz Groszek:))) ale widzę że okno w kuchni macie o innych wymiarach niż z te z salonu. ... i juz sie nie mogę doczekać kiedy nasz będzie tak pięknie wyglądał: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 13.12.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja też oglądam i wzdycham... Kiedy nasz takki będzie? oooohhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 14.12.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Dziękujemy za miłe słowa o naszym Groszku Przyzam się, że jeszcze na wiosnę, ja tak myślałam o innych "rosnących" domkach... Ale czas szybko leci i niedługo każdy z nas będzie mieszkał w swoim wymarzonym domku Powodzenia i wytrwałości życzymy wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 18.12.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Taka cisza na forum... Pewnie wszyscy przygotowują się do świąt Zdjęcia ustrojonych świątecznie Groszków bardzo mile widziane! Życzymy przyjemnych przygotowań do świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 18.12.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A ja już mam drzwi wejściowe. Nie wiem czy pasują czy nie, ale małżonka jest zachwycona a to jest najważniejsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 18.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 grzegorz_si prawidłowe podejście do sprawy Jeśli żonie sie podoba to Ok Poza tym, moim zdaniem, bardzo ładne i oryginalne drzwi! Można już powiesić wieniec świąteczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 18.12.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Grzegorz a co my będziemy czytać jak nie będzie Twojego tygodnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 18.12.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Jak inni się chwalą, to my też Z grubszych rzeczy mamy prawie zrobione (=wykafelkowane) łazienki, zawieszone kaloryfery, zamontowane drzwi wewn. (oprócz łazienkowych, bo się panom źle wymierzyły ościeżnice ), zaczęte ogrodzenie od frontu i prawie skończony podjazd i opaskę wokół domu. Brakuje nam przede wszystkim ... gazu, bo od tego zależy, kiedy będą robione wykończenia łączeń sufitów i ścian z zabudową karton-gips, kładzione panele i parkiet. Na razie mąż pali namiętnie w kominku i korzystamy z dobrodziejstw DGP Na styczeń mamy zaplanowane: obudowę kominka, schody, wykańczanie łazienek i kafelkowanie kuchni. Wydaje się, że jesteśmy już blisko końca, ale jakoś tego końca nie widzimy. Jest jeszcze tyle większych rzeczy i jeszcze więcej drobiazgów do zrobienia. A może tak dołująco działa na nas zmęczenie związane z wykończeniówką....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertnicki 18.12.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 U nas też dzis ruszyła robota. Mianowicie tynkowanie. Spore opóźnienie panowie budowlańcy złapali. I teraz nastąpi kolizja, zaraz po świętach wchodzi hydraulik i teraz zobaczymy jak im się będzie współpracowało równocześnie Wrzuciłem kilka fotek, ale robiłem je wieczorem, więc nie są najlepszej jakości. Pozdrawiamy wszystkich Groszkowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 19.12.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 LuMa i Rabertnicki Gratulujemy postępów!LuMa prosimy o zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 19.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 LuMa i Rabertnicki Gratulujemy postępów! LuMa prosimy o zdjęcia! Dzięki!!! Postaram się założyć nowy album w okresie świątecznym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 24.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Kochani "Groszkowi Przyjaciele"! Z okazji świąt Bożego Narodzenia życzymy Wam zapachu ciasta, przyjaźni co jak miłość wzrasta, a wokół pełno życzliwych ludzi! P.S. Ciekawi jesteśmy jak mijają święta tym szczęśliwcom, którzy już mieszkają w swoim "Groszku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tantar 31.12.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 No to na koniec roku pokażę jak wygląda teraz mój domekhttp://lh3.google.com/tantarek/R3jpzQ_lB7I/AAAAAAAAADI/uQJMTuqaaXo/s400/dom%20001m.jpg i od frontuhttp://lh4.google.com/tantarek/R3jpzg_lB8I/AAAAAAAAADQ/0cf3t3NHXeM/s400/dom%20002m.jpg Życzę wszystkim miłego budowania w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuMa 31.12.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 tantar, gratulacje!! Ładnie prezentuje się Twój Groszek. Zazdroszczę dużego tarasu. Ja też się pochwalę naszym Groszkiem. Można go zobaczyć na stronie http://foto.onet.pl/hdmj8 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Zdrowia, pomyślności, a na budowie: najlepszych fachowców, najlepszych promocji, żadnych fuszerek, a przede wszystkim cierpliwości i wytrwałości I żeby dom, który powstanie był piękniejszy niż ten, który sobie wymarzyliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 01.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Tantar i LuMa gratulacje! Piękne domki, piękne! Jak zwykle, zadziwia mnie fakt, że niby ten sam projekt a domki zupełnie inne! SUPER! Życzymy wszystkim spełnienia marzeń w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts