anulawasz 15.09.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 jeśli możecie to napiszcie ile kosztowała was dachówka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 15.09.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 proszę napiszcie czy zmniejszaliście okno w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 anulawasz, o dachówce nie mogę się wypowiedzieć, natomiast okno zostawiłam, bo chcę mieć słoneczną kuchnię. Szafki wiszące wejdą na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia Darek 16.09.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dachówke mamy cementową Braasa. Kosztowała nas (w zeszłym roku na jesień) ok. 21 tys (komplet z membraną, rynnami itp.) A okno w kuchni teraz mamy 150x120, na wysokości 110 cm. Kuchnia jest jasna.pozdr.,S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 16.09.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Uff, wreszcie nasze papiery wyladowaly w Wydziale Architektury i czekamy na PnB. Projekt zostal zamkniety, co nie oznacza, ze nie znajdziemy za chwile jakichs drobiazgow, ktore wywolaja w nas stan przedzawalowy. Castingujemy wykonawcow i siwiejemy Chcac sie oderwac na chwile od tematu szamba, ktore intensywnie przerabiam, chcialam sie Was spytac o dolna lazienke i poprosic o jakies Wasze wizualizacje. Dopiero teraz dotarlo do mnie, ze ta lazienka jest malenka i zmieszczenie prysznica, ubikacji i umywalki nie do konca jest takie proste. Widze jedynie rozwiazanie Basi i Slawka, ( a propos jakie wymiary prysznica wybraliscie??), a prosze o jeszcze. Dodam tylko, ze mamy zamiar budowac Groszka 3, wiec lazienka ma rozmiary 1.8x1.7. Serdecznie pozdrawiam wszystkich Groszkowcow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 16.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 DZIĘKUJĘ ZA PORADY. oKNO CHYBA TEŻ ZOSTAWIĘ TAKIE JAK W PROJEKCIE SKORO UWAŻACIE ŻE SZAFKI WISZĄCE WEJDĄ, BO O TO SIE BAŁAM. jUTRO JEDZIEMY WYBIERAĆ DACHÓWKĘ I NIE WIEMY JAKIEJ FIRMY. NA SKŁADZIE POLECAJA ROBANA ALE CZYTAŁAM NIEPOCHLEBNE OPINIE O TEJ FIRMIE.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.09.2008 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 DZIĘKUJĘ ZA PORADY. oKNO CHYBA TEŻ ZOSTAWIĘ TAKIE JAK W PROJEKCIE SKORO UWAŻACIE ŻE SZAFKI WISZĄCE WEJDĄ, BO O TO SIE BAŁAM. jUTRO JEDZIEMY WYBIERAĆ DACHÓWKĘ I NIE WIEMY JAKIEJ FIRMY. NA SKŁADZIE POLECAJA ROBANA ALE CZYTAŁAM NIEPOCHLEBNE OPINIE O TEJ FIRMIE. POZDRAWIAM. Aniu, to może zależeć od tego jakie szafki, ja przymierzam się do Ikea. Może inne są głębsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 19.09.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 To ja się pochwalę nowym nabytkiem:http://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/20495854_obraz_003.jpghttp://www.empikfoto.pl/albumy31/15755/614321/thumbs/20495858_obraz_006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 20.09.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Anulawasz zanim zdecydowaliśmy się na dachówkę Roben zrobiliśmy rozeznanie. Dotarliśmy do różnych osób, które taką mają. Wszyscy byli zadowoleni. Dachówka była trwała, nie brudziła się i, nawet po kilku latach, wyglądała jak nowa. Do tego dochodzi bardzo atrakcyjna cena. Nasz "Jesienny liść" na dom w podstawowej wersji z daszkiem nad tarasem, przedłużonym dachem nad wejściem i dużym, dwuspadowym garażem kosztował ok. 18 000 zł. W skład wchodzą wszystkie elementy ceramiczne, łącznie z kominkami. Co do okna w kuchni to radzę zmniejszyć, ponieważ będzie kłopot z wiszącymi szafkami, a o firance górnej nie będzie co nawet marzyć. My mamy 150 na 150 cm i w kuchni jest bardzo jasno. Tym bardziej, że wpada do niej również dużo światła z klatki schodowej i z salonu. Taką decyzję podjęliśmy po dokładnych, pomiarach, obserwacjach i, przede wszystkim, po obejrzeniu domu Ulci w Gdańsku. Jednak, tak jak już wcześniej pisałam, to wszystko to rzecz gustu i upodobań DorkaS nasza łazienka jest trochę większa, ale bez problemu mieści się w niej prysznic 90, dosyć duża umywalka oraz WC z zestawem podtynkowym. U Ulci też tak było i nie dało się zauważyć ciasnoty Agakz piękne bramy! Jaki to kolor? W ubiegłym tygodniu odpoczywaliśmy na zasłużonym urlopie. Jeszcze nie byliśmy na budowie, ale mamy nadzieję, że postępy będą znaczne Najbardziej nie mogę się doczekać widoku mojego wymarzonego, niesłychanie oryginalnego, grzejnika do dolnej łazienki. Zakochałam się z nim od pierwszego wejrzenia Pozdrawiamy wszystkich bardzo gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkac 20.09.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 hejale Wam zazdroszcze postępów!!nam pogoda krzyżuje plany!! w tym tygodniu miała wjechac koparka- wyrównac teren (są tam jeszcze pozostałości po starym domu- ściany z kamienia do wyburzenia), później geodeta miał wytyczac budynek, i kopanie pod fundament...a tu leje i leje... wiec stoimy i z nadzieja patrzymy w niebo...może przyszły tydzień będzie dla nas łaskawszy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkac 20.09.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 DorkaS: czy Wasz Groszek bedzie powstawał w samym Krakowie?? czy w okolicach??? pytam, bo jestem spod Krakowa- i w razie czego możemy na żywo podgląda swoje groszki;) a którego dokładnie budujesz?? bo my Groszek 4.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 21.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 Kochani w jakich okolicach Krakowa będą stały wasze groszki, nasz powstaje w Bibicach przy głównej warszawskiej. U nas już wszystko przygotowane do położenia dachówki wybraliśmy Robena kasztanowego, jak mój syn będzie miał chwilę czasu to wrzuci zdjęcia. Teraz zastanawiamy się nad oknami myślimy o drewnianych tylko nie wiemy jaką firmę wybrać, myślimy o Naturze. Może nam coś poradzicie w sprawie wyboru firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkac 21.09.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2008 anulawasz: nasz groszek bedzie stał (tylko nie wiem kiedy bo pogoda mocno niesprzyjająca) pod Krakowem- w Jerzmanowicach- tj. ok 18 km od makro w strone Olkusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Sławek 22.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Robertnicki i Grzegorz_si jak postępy? Czy już mieszkacie? A może chcecie zrobić niespodziankę rodzinie oraz przyjaciołom wyglądem wykończonego domku i dlatego nie zamieszczacie zdjęć? Z tego właśnie powodu my niektóre zdjęcia dodamy do albumu dopiero jak zamieszkamy Pozdrawiamy serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 26.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Robertnicki i Grzegorz_si jak postępy? Czy już mieszkacie? My jeszcze nie. Trochę mnie już wnerwia to wykańczanie Postaram się umieścić jakieś nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 26.09.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Z tego właśnie powodu my niektóre zdjęcia dodamy do albumu dopiero jak zamieszkamy oj, może choć troszeczkę...? tacy jesteśmy ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.09.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 DorkaS: czy Wasz Groszek bedzie powstawał w samym Krakowie?? czy w okolicach??? pytam, bo jestem spod Krakowa- i w razie czego możemy na żywo podgląda swoje groszki;) a którego dokładnie budujesz?? bo my Groszek 4. pozdrawiam Moj bedzie dokladnie w zachodnim Krakowie, po poludniowej stronie Wisly. Budujemy Groszek 3, z poszerzonym garazem i dorobionym nad nim dachem dwuspadowym. Chcielismy poszerzona 4, ale ze wzgledu na wysokie wody gruntowe nie bedziemy miec piwnicy, czego bardzo bardzo zaluje. Mam nadzieje, ze go zaczniemy budowanie na wiosne. Na rzie szukamy wykonawcy, ktory kompleksowo postwi stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaiRadek 27.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Witajcie groszkowicze!!!!!! Dawno do was nie zagladałam i widzę że prace trwają. u nas także prace sie posuwają mamy już wymuroawny taras i wstawione okna. Czekamy teraz na fachowców od prądu i kanalizy. Jak pogoda będzie ładna to za jakies 2 do3 tygodni będzimy miec zakladamą dachówkę Pozdrawiam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 27.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Ja mam super ekipę, solidni i z pomysłami, zrobili mi tak więźbę że nie mam belek na poddaszu, super szybko i dokładnie pracują. Polecam. Jak będziesz chciała to dam ci namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 27.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 chciałam się was poradzić w sprawie okien, myślimy o oknach drewnianych. Ostatnio wyczytałam w muratorze, że okna drewniane należy wstawiać po wykonaniu wylewek i tynków co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts