selimm 18.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Otwieram nowego muratora i co widze na str.61 same znane nicki Rafałek , Scarab, Sp5es itd....można powiedzieć, że rozmawiałem z gwiazdami Ale do rzeczy brakuje mi w muratorze starego wątka :Bodaj byś sobie dom budował ...Myślę, że ludzie dalej mają te same problemy i tematów nie zabraknie. Więcej chciałbym czytać na zasadzie zrób to sam, o zabawkach ogrodowych Dla dzieci (pomysły, inspiracje) Bardziej odważnego porównania materiałów Można by się pokusić o stworzenie autoryzowanych ekip firm, które budowałyby domy z kolekcji muratora ....Cos takiego ma np. Ytong Kwestia wyznaczenia pewnych norm i w dodatkach regionalnych (kiedyś były) promować te firmy. Zupełnie nie rozumiem nowego trendu w muratorze np.na str.43 jest napisane :Czy można samodzielnie ułożyć posadzkę ceramiczną? Odpowiedz :- Lepiej zlecić to fachowcowi...Jeśli lepiej to wszystko mam Zlecić fachowcowi to po co mi pismo murator? ...Wole zamiast tego, poradę owszem można, ale tak i tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 11.08.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 brakuje mi w muratorze starego wątka :Bodaj byś sobie dom budował ...! Mnie też tego brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 18.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Macie rację. Choć z jednej strony - jak przerabiałem starsze Muratory od deski do deski, to byłem trochę załamany tymi historiami. Z drugiej strony człowiek wie na co zwracać uwagę - bo teoretyczne wskazówki Muratora i znajomych to jedno, a historie, które pisze życie - to drugie.A z drugiej strony - czytając takie artykuły można się pocieszać, że "nie tylko mnie się zdarzyło....." Bo jestem przekonany, że nie unikniemy przynajmniej kilku historii "Bodajbyś .... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 27.11.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Owszem - do głosow zwolenników działu: bodajbyś sobie dom budował dołączam i ja. Po trosze artkuły te tchnęły ciekawą publicystyką i poza tym można było dużo praktycznych wskazówek z nich zaczerpnąć. Zawsze lubilem je czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.11.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A ze strony Szanownej Redakcjii Cisza....... Ta cisza krzyczała!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dziękujemy za uwagi. Czasami wracamy do tej formuły publicystyki, niewykluczone że będziemy częściej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts