wiaterek 21.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 wyglada jak budget z Praktikera, byl w podobnej cenie lub nawet tanszy o pare zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 21.06.2005 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Wkretarki 18-to woltowe są wyraźnie cięższe od np 12-to woltowych i dla mnie ma to znaczenie.Druga sprawa to trzeba brać pod uwagę miejsce zakupu aby możliwa była nie skomplikowana ewentualna reklamacja czy naprawa gwarancyjna. Ja pierwszą kupiłem w markecie ponad 5 lat temu (za ok. 130zł) , dwa lata temu kupiłem następną (za 100 zł) i dokupłem jedną baterię jako część zamienna na wymianę ogniw. Czyli za ok 270 zł mam dwie wkrętarki które nadal obie są sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 22.06.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Zależy do czego chcesz jej uźywać. Jezeli sporadycznie w domu kup Skila powinna długo działać. Jeżeli potrzebna do pracy kup tańsze, najlepiej dwie, tylko sprawdż warunki gwarancji. Mój znajomy w ten sposób korzysta z trzech tanich (po ok 40PLN) wiertarek z supermarketu.od trzech lat: jedna w pracy, jedna w serwisie(popsuta), jedna zapasowa, w systemie rotacyjnym. Wymienili mu już każdą minimum 3 razy na nową (przedłużając) oczywiście gwarancję. Twierdzi, że takiego obciążenia nie przeżyłby żąden sprzęt firmowy tzn wytrzymałby do czasu końca gwarancji i musiałby płacić za naprawę lub kupic nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts