plaga 01.10.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Shiiit!!! Nie moge wsadzić zdjęcia. Konto mam na fotosiku ze zdjęciami. Wprowadzili opłaty i nie moge dodać zdjęcia jak nie zapłace. Musze poszukać jakiegoś innego portalu. Może powiecie gdzie można wrzucać zdjęcia? http://x.garnek.pl/ga6092/09891e02b94b33a7318102a2/7318102.jpg udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 02.10.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No proszę masz już pierwsze okno i poddasze pnie się do góry. Tak trzymaj. Dzięki za zdjęcie. Oczywiście następne mile widziane. Trzymam kciuki za dzisiejsze murowanie, by pogoda nie spłatała psikusa. Zauważyłam, że w czasie poszczególnych etapów budowy wiecznie prosiłam by ... jutro nie lało! A jak strop zalewali to ... padaj deszczyku, jeszcze padaj! Człowiek jest przewrotny Miłej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 02.10.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 dziś mam przerwe, pracuje, ale i tak pogoda do d.... W sobote chce wylać wieniec na tej wysokości jak widać, a jak nie w sobote to napewno w poniedziałek. W przyszłym tygodniu wchodzą ciesle i bedą stawiać więźbe. Wreszcie A ja bedę w tym samym czasie murował szczyty. Aby do zimy... W zimie odsapniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 04.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Witka siedze w domu i się nudze. Szlag mnie trafia, bo pogoda nie pozwala nic zrobić. Wieńca nie moge zaszalować i wylać, a tu za kilka dni mają wejść ciesle. Wszystko się sprzysięga, abym nic nie robił. Może jednak od poniedziałku coś się ruszy? Mam taką nadzieje. Do zimy kupa roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 05.10.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam! U nas pogoda po tych kilku dniach deszczu dziś super, świeci słonko. Właściwie to czas ruszyć na grzyby. Tylko kiedy?Na budowie nie byliśmy już przeszło tydzień (a mieliśmy sprawdzić czy nie przecieka nic koło kominów). Trudno poczekamy na następne deszcze. Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 05.10.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 na grzyby, fakt czas na grzyby. Ale My nie mamy czasu Dziś wylałem wieniec pod murłate na jednej ścianie. troche się zeszło. Jutro druga ściana. Cieśle będą mogli wejść i robić co do nich należy. Wreszcie pogoda pozwoliła coś zrobić, choć wiało niemiłosiernie. Jutro ma być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 06.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Trzymam kciuki za pogodę i wieńce, by już wszystkie były. Dziś chyba pójdę na naszą budowę, tak na chwilkę, by oczy pocieszyć. Jak masz sprawną ekipę cieśli to uwiną się w kilka dni. To idzie piorunem. Tak było u nas. Pozdrawiam - miłej i szybkiej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 06.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dziś pogoda była cudna. Robiło się pięknie. Druga ściana i wieniec na niej dziś wylany.Jutro przywoże więźbe. W poniedziałek wchodzą cieśle. Ale, ale, cosik mi to wygląda na to, że tylko My tu zostaliśmy na tym forum.Nikt się więcej nie odzywa. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 09.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Klementynki wybudowali więc o nas zapomnieli . No cóż pewnie i z nami tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 12.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dziś nasz daszek czekają niewielkie poprawki. Deszcz padał dwa dni i przy koninach troszkę woda się sączy (przy 2 znikome ilości, ale ten między kuchnią i małym WC ma większe zacieki). Dekarz umówiony. Zresztą tak się umówił, by po pierwszym deszczu dać mu znać czy wszystko jest w porządku. A u plagi pewnie dziś więźbę zakładają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 12.10.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 A u plagi pewnie dziś więźbę zakładają Niestety nie, ciesle przełożyli na czwartek. Więc jeszcze kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 12.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Szkoda a myślałam, że dziś jakieś zdjęcia zobaczymy. Trzymam kciuki za cieśli. Oj człowiek musi mieć ogromne pokłady cierpliwości do wszelakiej maści majstrów. Każdy budujący zna ben ból. Nasz dach został uszczelniony przy kominach. Ale jak na złość deszcz przestał padać. Musimy czekać na następny by sprawdzić czy nie ma przecieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 15.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dwa uszczelnienia obok kominów - super zrobione, nic nie cieknie. Z tym trzecim obok kuchni i małego WC nadal są problemy. Ale cóż musimy poczekać aż śnieg stopnieje. Ale się narobiło . Plaga co u ciebie? Mam nadzieję, że zima do ciebie nie dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 15.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Ale utrafiłam z godzinami w 2 ostatnich postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 16.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Hmm.. czekamy na poprawe pogody. W sumie całe sczęście, że nie zrobili nam więźby do tej pory. Po tym wiaterku środowym to byśmy znów jej nie mieli Prognozy są coraz lepsze, więc mam nadzieje, że od poniedziałku już wreszcie ruszą prace nad naszą więźbą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 20.10.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 plaga i jak i jak? czy dużo się dzieje na twoim dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 23.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Pisze szybko, bo nie mam czasu, wczoraj skończyli więźbę. Nie było mnie 4 dni, wracam i proszę, więźba gotowa. http://x.garnek.pl/ga8447/220b62035547aaa7561316a2/7561316.jpg http://x.garnek.pl/ga6662/cb570579ce5db6a7561305a2/7561305.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 23.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Ale cieszy co? Trochę drewna, a tyle sprawia radości . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 03.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dach przy kominie kuchennym znów był uszczelniany. Mamy nadzieję, że to ostatni raz. Teraz czekamy na deszcz. Majster chce wchodzić z kanalizacją. O nie! Poczekamy jeszcze trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 01.12.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Na naszej budowie cichutko i spokojnie. Nic nie przecieka, ściany suche. Dzikich lokatorów też nie ma. Oprócz kretów, które przekopują nam naszą działkę. A niech sobie kopią do woli. Czekamy do wiosny. Papa! Do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts