monikaidaniel 01.12.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Plaga, a co u ciebie słychać? Dach już pewnie masz i zapomniałeś o forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 05.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 he he, nie zapomniałem, tylko nie mam czasu. Dach prawie mam. Też nie mam czasu, akurat teraz wpadły mi inne prace. Przynajmniej kasa będzie. Jeszcze kilka dni potrzebuje na skończenie dachu ( na zime). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 06.12.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 A jednak nie zapomniałeś. O jak dobrze odetchnęłam z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 06.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Dziś Mikołaj. Plaga życzę, aby Mikołaj przyniósł Ci cały dach jeszcze przed opadami śniegu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludeczka 18.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Pozdrawiam dzielnych klementynkowiczów. Ja musiałam zweryfikować swoje potrzeby i możliwości. Przez jakiś czas przyglądałam się Miłce czyli mniejszej siostrze Klementynki, a teraz - i tak już może zostanie - myślę o jednym z nowych projektów Horyzontu - Jeżynce. Tym niemniej podglądam Was raz po raz i kibicuję Waszym budowom. Życzę dobrych fachowych ekip i przyszłorocznych świąt już "na swoim". Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 21.12.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ludeczka wielka szkoda, że jednak nie klementynka . Ale Jeżynka też jest pewnie super. Poszukam i sprawdzę. Pozdrawiam świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 21.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100). Jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 23.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Wesołych Świąt zyczę wszystkim Zima nastała budowy gasną na ten czas, a ja sobie jeszcze klepie Właśnie kończe dach. Ależ ten dach ma powierzchnie ogromną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 23.12.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszelkiej pomyślności oraz radosnych chwil spędzonych w kręgu rodziny i przyjaciół oczywiście we własnych Klementynkach. A tym co budują (plaga czyli tobie i mi ) zapału i sił oraz cierpliwości do wszelakich majstrów. Wesołych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 03.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 @monikaidaniel Takie pytanko:W projekcie jest aby pierwsze krowkie ( nie te zewnętrzne tylko pierwsze wewnętrzne) przykręcić przez jętki do ściany sczytowej. Więc czy macie tak zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 03.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Uff! Tego to ja nie wiem. Coś tam było przykręcane, bo mąż kupował takie ogromne nakrętki (jak brakło majstrom). Ale czy to było to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 03.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Zrób wywiad, bo cieśle u mnie mówili, żeby to skonsultować z kierownikiem budowy (zanim to zrobie chciałbym wiedzieć jak inni zrobili). Bowiem dach może pracować a jak będzie na sztywno ze ścianą szczytową to może ona hmm.. pęknąć. Inni już tu chyba nie zaglądają, coby mogli się wypowiedzieć na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 04.01.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witaj plaga!Mąż mówi, że od strony ścian szczytowych nic nie mieliśmy przykręcane. Tam były dodane jakieś elementy, ale od strony zewnętrznej. Jak będę na działce to jeszcze zerknę. Pytaj własnych cieśli, albo pisz na prywatne adresy tych co już wybudowali. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 26.04.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Coś cisza, całkiem tu ucichło.Nikt już nie zagląda. Monikaidaniel a co u Was? Już tu nie zaglądacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 23.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Witaj Plaga!Nie zaglądałam, bo nie mogłam tego forum znaleźć. Dziś przez przypadek na nie ponownie trafiłam. Zimę przetrwaliśmy. Teraz na działce mamy sporo wody. Polska pod wodą to i u nas też jej jest ździebko więcej niż zwykle. Więc czekamy z pracami. W najbliższym czasie kanalizacja i inne prace. Pozdrawiam, a co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plaga 31.05.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Witam Chociaż u nas powodzi nie ma to jednak i nas w jakiś sposób dotkneło. W pracy podniesli nam stany osobowe, część z nas wysłali na powódź. Ja trafiłem do Sztumu, dokładniej do Piekła. Taka miejscowość. Przez to nie miałem czasu na budowę. Dach u mnie skończony ( narazie, deska i papa ). Nie zdążyłem na zimę ze ścianami szczytowymi i teraz je kończe, ale co chwilę mi coś przeszkadza. Jednak najlepsze jest to, że już w tym miesiącu się przeprowadzamy na działkę na lato. Już nie możemy się doczekać. Monikaidaniel, Jak u Was postęp prac? Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macieywr 31.05.2018 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Cześć wszystkim ! Odkopuje temat z przed lat, ale inaczej się nie da Zastanawiamy się nad zakupem domu w stanie surowym zamkniętym proj. KLEMENTYNKA. Czy ma ktoś może z was zdjęcia jak to już wygląda jak jest wszystko skończone ? Jakoś nie potrafimy sobie wyobrazić wielkości tych pomieszczeń. W obecnym budynku zastawione jest wszystko styropianem i widać tylko trochę linii po podłodze. A może ktoś z was zaadaptował poddasze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts