goha 11.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 http://img339.imageshack.us/img339/926/obraz001gr5.th.jpg No coś tam poszło, ale muszę jeszcze nad tym popracować.polecamhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72851&highlight=jak+wkleja%E6Niebawem coś więcej zamieszczę.Pozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 12.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 http://img153.imageshack.us/img153/2092/img3494en2.th.jpg http://img441.imageshack.us/img441/1921/img3496uk7.th.jpg http://img409.imageshack.us/img409/6955/img3500iw0.th.jpg reszte doślę w przyszłości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 17.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Brawo dla odważnych Prosimy o więcej Klementynka jak malowana i chyba bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecoming queen 18.06.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 ho ho:) widzę, że na szczęście są nie tylko ludzi którzy o budowaniu gadają (patrz ja), ale i tacy co budują pozdrawiam serdecznie ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 18.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Niebawem ruszymy dalej. Stan na dziś:http://img504.imageshack.us/img504/1240/stan0001sp7.th.jpgPozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 19.06.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Gosia, podłoga jak na wesele. Nawet jeden to tam już tańczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 20.06.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2007 Wesele weselem, sąsiedzi się śmieją, że wieżowiec na tym fundamencie mogę stawiać. Dzisiaj przyjechał mój wykonawca. Będą się mury piąć do góry. Pozdrawiam, Gośka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 21.06.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Czy jest ktoś, kto stawiał na poddaszu już jakieś ścianki? Może jakieś pomysły są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 21.06.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 KlaudiaO to ja tak uczciwie i dokładnie swoją górę opisałam, a Ty pytasz czy ktoś ścianki stawiał Oj nie czyta się wcześniejszych postów, nie czyta. A to taka skarbnica wiedzy. Na górze mam trzy pokoje i dwie łazienki, dziś dodałabym jeszcze garderobę. Już nie długo zdjęcia A teraz po krótce opis: z klatki schodowej wchodzi się na ścianę, za tą ścianą jest łazienka dzieci. Skręcam w lewo i mam dwa pokoje, w każdym jest jedno okno szczytowe. Jeśli po wejściu na górę skręcę w prawo to mam wejście do łazienki dzieci i drugie do naszej sypialni, z sypialni wchodzi się do drugiej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 22.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Dzięki i czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 22.06.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Magda72 a mogłabyś pokazać jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 23.06.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Wiele, a nawet jeszcze więcej zdjęć z mojej budowy już oglądaliście.Już gdzieś wcześniej opisywałam stratę aparatu i z tego właśnie powodu urwała się fotorelacja.Na etapie wykończeniówki jest mnóstwo innych powodów by wydać pieniądze i dlatego na razie tylko opis.Na poddaszu są cztery okna,po dwa na każdym szczycie domu, aż zachęcają do postawienia ścianek między nimi. Klatka schodowa to następny podział, jakby naturalny. No i mamy cztery pomieszczenia z naturalnym oświetleniem. Trzy mogą być pokojami, a czwarte wykorzystane na łazienkę i garderobę. Wariacji jest dużo w zależności od potrzeb przyszłych mieszkańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 24.06.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 UUU To szkoda, że nie masz dalej aparatu to w takim razie postane na opisie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 24.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Magdo, dołączam do Ciebie. W ubiegły czwarek również straciłam aparat Jestem wściekła sama na siebie, bo to w dużej części moja wina, a sam aparat nie jest tu największym problemem. Nie mam nawet dokumentów. Jedno z ostatnio zapisanych zdjęć. http://img220.imageshack.us/img220/5527/stan0009qr4.th.jpg Dzisiaj już jest sporo murów... Pozdrawiam, Gośka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KlaudiaO 24.06.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Ehhhh jakieś fatum padło czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 25.06.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 goha nie daj się zdołować, jestem z Tobą.Ja przeżywałam stratę, ale też wkurzał mnie sam fakt, że moje już nie jest moje, że ktoś wyciągnął po to łapę. Teraz mąż wybrał jakiś aparat ze sklepu internetowego, bo podobno najtaniej, więc już za chwileczkę ...........Pewnie,że mogłam dać zdjęcia z telefonu, ale to naprawdę taka sobie jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 25.06.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Dzięki Magda, przynajmniej trafiłyśmy na właściwych facetów . Myślę, że do piątku i u nas będzie jakiś nowy aparat. Trzeba się z tym pospieszyć, bo wydatki związane z domem, to się nam dopiero zaczynają i potem może być problem z kas'ą. Pozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaidaniel 10.07.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Dzięki Magda, przynajmniej trafiłyśmy na właściwych facetów . Myślę, że do piątku i u nas będzie jakiś nowy aparat. Trzeba się z tym pospieszyć, bo wydatki związane z domem, to się nam dopiero zaczynają i potem może być problem z kas'ą. Pozdrawiam, Gośka Witam wszystkich Wczoraj mąż zamówił projekt Klementynki. Dziś mam go przed sobą. Miał być w przeciągu trzech dni. Ale były korowody z poszukiwaniem pieniędzy, by zapłacić kurierowi przy odbiorze. Parę dni temu odkryłam Was. Cieszę się, że istnieje takie forum i że istnieje tulu ludzi, wspaniałych KLEMENTYNKOWICZÓW. Dołanczamy do WAS. Monika i Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goha 10.07.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 monikaidaniel witam, cieszę się, że kolejnej osobie podoba się Klementynka. W której części Polski będziecie budować? Magdo, kupiliśmy aparat, niebawem zamieszczę jakieś zdjęcia. U nas wszystko przygotowane pod lanie stropu. No, duży domek . Projektant straszy mnie wizją dachu, że niby też duży będzie... tylko jeszcze bardziej... Co tam, ja go sprzątać nie zamierzam (dachu oczywiście). Zrobiłam pierwsze wyceny okien . Zaczęłam się zastanowiać nad zmianą zawodu, przydałoby się bardziej dochodowe zajęcie. Pozdrawiam, Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda72 10.07.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Kiedy nam wylali stropy, jeszcze nie widzieliśmy ogromu metraża, ale kiedy więźba nakreśliła granice podłogi z bólem serca zaczęłam dzielić ją na pokoje. Sąsiad natomiast stwierdził, że albo kort tenisowy będziemy mieli albo dogadaliśmy się z CIA i lądowisko robimy. Kiedy się mieszka, to powiem wam szczerze, że góra wcale nie jest taka ogromna. Natomiast dół...... matko jedyna...... Wstawiliśmy wszystkie meble i jeszcze jest echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts