Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Trudno,żeby po 50 letniej hodowli niewolnikow ci niewolnicy odwrócili się nagle.Niewolnicy rodzą dzieci i to są dzieci niewolników.

Czasu trzeba.Dużo czasu.Na nagły przypływ roztropności liczyć nie można,bo to nierealne.Ale i tak sprawa z lekka przegrana,bo sie ta zaraza rozlazła i jest już nie do wyplenienia.Za późno.

Trudno,żeby po 50 letniej hodowli niewolnikow ci niewolnicy odwrócili się nagle.Niewolnicy rodzą dzieci i to są dzieci niewolników.

Czasu trzeba.Dużo czasu.Na nagły przypływ roztropności liczyć nie można,bo to nierealne.Ale i tak sprawa z lekka przegrana,bo sie ta zaraza rozlazła i jest już nie do wyplenienia.Za późno.

Więcej optymizmu opal! Wystarczy dzieci wychowywać na porządnych ludzi to nigdy nie zostaną komunistami :-)!

Jeśli chodzi o samych komunistów to raczej nierealne-sroka orła nie urodzi :lol:

Potwierdza to choćby kandydat Cimoszewicz,którego papcio dręczył wrogów naszej umiłowanej socjalistycznej ojczyzny i jak widać syna wychował w poszanowaniu swoich przekonań i ideologii-o czym świadczy cała jego

kariera,od początku do końca.Nie zawahał się nawet na moment.

A jeśli chodzi o ten udręczony naród,czy każdy inny w podobnej sytacji,to mechanizm pozbycia się wrzodu jest jeden-trzeba go wyciąć.Zaleczenie nic nie da.

Jak widać Karin jest jedyną aktywną tutaj, zdeterminowaną fanką postkomuszków. Cimoszce dają swe głosy jenak i inni. Moje pytanie do nich: dlaczego?

Czy dlatego, że juz programowo wierni jesteście tej grupie (SLD) i niezależnie od stopnia kompromitacji i zła jakie wynika z ich działalności, zawsze poprzecie właśnie ich?

Czy dlatego, że po prostu nie lubicie ludzi z prawicy i dajecie swój głos ich przeciwnikom?

Czy jest to wynik wychowania i tradycji rodzunnej (dziadkowie, rodzice w PZPR itp)?

Czy nadal lubicie być szarą masą naiwniaków wykorzystywaną do zapewnienia tej samej ekipie koryta swoim i innych obywateli kosztem? Lubicie płacić więcej podatków, dostawać w zamian coraz mniej i gorzej?

Dlaczego Mojżesz prowadził naród 70 lat z Egiptu do Palestyny drogę pogubił czy miał złego Przewodnika - NIE PO TO ABY OSTATNI URODZONY W NIEWOLI UMARŁ I ABY DO PALESTYNY WKROCZYŁ WOLNY NARÓD

U nas podobnie na czerwonych głosują w dużej mierze ci co w czasach wczesnego Gierka mieli po 20-30 lat .Podobnie jak moje pokolenie nie najgorzej wspomina koniec Gierka z tą różnicą, że oni chcą ich powrotu (bo kto niechciałby mieć znów 18 lat) a ja dziękuję jak przypomne sobie moją mamę latającą przez tydzień przed świetami aby kupić kg pomarańczy......

A brak pewnego teleranka spowodował,że bardzo wydoroślałem i już nawet wyrób czekoladopodobny nie tak mnie smucił jak widok pewnego pana w mundurku.

Dlatego czerwone to są dobre ale wina

Karin w dwóch postach zdązyła wyzwać mnie od powalonych i głupszych od swoich przyszłych wnuków.

Gratuluję dobrego samopoczucia, wysokiego mniemania o sobie i pokory.

I niech tak zostanie że ludzie jej pokroju tworzą elektorat dobrego dla górników "wujka" Cimoszewicza.

Trochę dał dupy z tym że kazał im przyjechać i rozrabiać, po to by za 5 minut łaskawie zgodzić się z ich żądaniami, prawda?

No ale co tam ofiary, jak wybory tuż, tuż.

Liczy się to żeby pisali i pokazywali w mediach.

Jaka by ta wizja nie była .Byle nazwiska nie przekręcali, nie?

Ciekawe Mały czy tak jak Ty myślą blondynki słuchając o sobie głupich kawałów, jąkała któremu opowiadają kawał o jąkałach i zezowaty który słucha kawału o zezowatych.

Mnie Siwiec i jego "niby-wygłup" mniej więcej tak dotknął, tylko może bardzej.