Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

Wygra i to w pierwszej turze Cimoszewicz. Prawicowcom na pohybel.

Co wy Polsce możecie zaoferować. Wasz styl to " jakość tam będzie".

Ostatnio przez 4 lata pod rządami AWS. Pamiętamy

Tadzel -nie nerwujsja. Po co ten stres.

qrcze, przecież ostatnie lata to lewica rządzi :roll:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Niedobrze. Do wyborów jeszcze parę miesięcy, a niektórym już nerwy puszczają. :(

Tadzel, a afery z ostatnich 4 lat to według Ciebie robił AWS?

Tadziel ty cytujesz prosto z przemówienia Leszka M. po wygranych wyborach tylko ta karteczka troche spłowiała.... i ta data z zeszłego wieku...

Ostatnio przez 4 lata pod rządami AWS. Pamiętamy

To się nazywa skleroza (doskonale pamiętamy co jedliśmy 15 lat temu a nie bardzo grzie położylismy przed chwilą spodnie :wink: )

Na obecną chwilę ze znaczną przewagą prowadzi Andrzej Lepper. Forumowicze którzy na niego głos swój oddali: zrobiliście to dla żartu czy może ogłosił on coś nowego, jakiś genialny plan który gdzieś w mediach przegapiłem ? Napiszcie dlaczego Andrzej Lepper prowadzi w sondażu na forum muratora a nie w innych sondażach. Pozdrawiam.

Na obecną chwilę ze znaczną przewagą prowadzi Andrzej Lepper. Forumowicze którzy na niego głos swój oddali: zrobiliście to dla żartu czy może ogłosił on coś nowego, jakiś genialny plan który gdzieś w mediach przegapiłem ? Napiszcie dlaczego Andrzej Lepper prowadzi w sondażu na forum muratora a nie w innych sondażach. Pozdrawiam.

chyba dla jaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tadzel, a afery z ostatnich 4 lat to według Ciebie robił AWS?

AWS zrobił reformy gówniane ze zmianami nazw ulic i prywatyzacją totalizatora, reforme słuzby zdrowia i administracji

dało ci to coś ?

zyskałes na tym ?

z reformy zusu i słuzby zdrowia zyskałes coś ?

z autostrad zyskujesz ?

a bolki jak kradły opony w pgr i piły koniaczki w arłamowie to dalej maja sie dobrze - zmieniaja tylko partie

jesli tesknisz za tym - to głosuj na bolka :p

zrobi ci kolejna prywatyzacje

i w skarpetkach skończysz :p

Ej Karin. AWS ukradł też "lub czasopisma", ubezpieczał w Opolu, rozrabiał w Ostrowcu Świętokrzyskim, zajmował się ochroną środowiska w Łodzi, prywatyzacją Orlenu, przeciekami ze służb specjalnych itd. AWS poprawił służbę zdrowia likwidując kasy chorych i stwarzając NFZ. Żeby nie było wątpliwości nie głosowałem na AWS, choć mi był znacznie bliższy programowo od kolegów Millera.

na nieprofesjonalistów typu wasacz, bubel, tymiński, czy dwu takich co ukradli ksiezyc - postaw samjesli lubisz , a ja - Tomek - wole ludzi przygotowanych do zawodu :p

Karin, z wymienionych przez Ciebie osób, ani Bubel, ani Tymiński nie byli z AWSu :o

A jeśli chodzi o przygotowanie do zawodu (polityka?) to odpowiedz sobie sama profesor prawa czy absolwent WUMLu.

Na Kaczyńskiego nie zamierzam głosować, przynajmniej w pierwszej turze. Na kogo - dziś naprawdę nie wiem. Dlatego jeszcze nie dałem głosu w ankiecie. Mam jeszcze czas do namysłu.

Pozdrawiam

Maksiu :) Jak zawsze słusznie prawisz. Kodi na prezydenta!

W związku z powyższą deklaracją wycofuję swoją kandydaturę. Nie będę forumowiczowi robił konkurencji :D

Jak dla mnie porównywanie błędów AWS do tego co robi SLD jest po prostu śmieszne. To jak dziecinny pistolet na kapiszony i armata. Korupcja sięgająca ministrów (Łapiński), lewy proces tworzenia ustaw (Jakubowska), za pan brat z przęstępcami na poziomie starostów, wiceministrów i komendanta głównego policj (Starachowice)!!. Nie ma tygodnia, żeby którys z czerwonych złodziei zarówno w szeroko pojętej administracji rządowej jak i samorządowej nie został podejrzany za złodziejstwo w różnej postaci. Ostatnio coraz częściej przez prokuraturę ale przez większość kadnecji pisały o tym tylko gazety. Zreszta i je Miller chciał udupić (prowokacja wobec Agory, bandyckie rządy Czarzastego w KRRiTV) ale na szczęście mu się to nie udało. Gdyby nie wolne media żylibyśmy już w bananowej republice SLD albo w czymś co by przypominało "demokrację" typu putinowskiego. Zgodzę się z jednym - to są PROFESJONALIŚCI w złodziejstwie i rozwalaniu państwa, jakich drugich na pewno na obecnej scenie politycznej się nie znajdzie. W sumie mają juz w tym cos ok. 60 lat doświadczeń. Co ciekawe, z każdym rokiem, może z wyjątkiem 2 ostatnich, udawało im się to coraz lepiej.