Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zgodzę się z jednym - to są PROFESJONALIŚCI w złodziejstwie i rozwalaniu państwa, jakich drugich na pewno na obecnej scenie politycznej się nie znajdzie. W sumie mają juz w tym cos ok. 60 lat doświadczeń. Co ciekawe, z każdym rokiem, może z wyjątkiem 2 ostatnich, udawało im się to coraz lepiej.

Dorzucę jeszcze do tego wywodu jeszcze jedną sprawę. Byc może juz o tym było w tym wątku ale mówiąc szczerze nie przeleciałem go calego dlatego z góry przepraszam jesli się powtarzam. Wydaje mi się że PROFESJONALIZM komuszków polega równiez na tym w jaki sposób przystapili do kampanii prezydenckiej ze swoim kandydatem Cimoszewiczem. To całe trzymanie w napieciu: bedzie kandydował, nie bedzie kandydował, wycofa się z polityki, nie wycofa się - to było od poczatku do końca zaplanowane wejscie do kampanii. Skupienie uwagi na jego osobie i że to taki qurde niby mąż opatrznosciowy ktory ze wzgledu na prośby płynące ze spoleczeństwa dla dobra ojczyzna zawiesza zwoje prywatne potrzeby na kołku i dla kraju, ojczyzny poniesie ten cieżar odpowiedzialności za Polske. Socjotechnika!! I wielu to łyknie jak mucha gówno :-(

.......... Gdyby nie wolne media żylibyśmy już w bananowej republice SLD albo w czymś co by przypominało "demokrację" typu putinowskiego. Zgodzę się z jednym - to są PROFESJONALIŚCI w złodziejstwie i rozwalaniu państwa, jakich drugich na pewno na obecnej scenie politycznej się nie znajdzie. W sumie mają juz w tym cos ok. 60 lat doświadczeń. Co ciekawe, z każdym rokiem, może z wyjątkiem 2 ostatnich, udawało im się to coraz lepiej.

Zgadzam się z Tobą - ale aktualnie prowadzący w ankiecie A. Lepper ma w swojej drużynie co najmniej kilku godnych następców :D :D - jakoś niewielu głosujących pisze na kogo głosowało w ankiecie :o Ciekawe dlaczego ? :wink: Pozdrawiam.

Nie tak dawno słyszałam "rys psychologiczny " kolegi sympatycznego Leppera.

On tak generalnie to nie chce wygrać, dla niego poletko uprawne to takie, na którym można pocowboić , polatać z kłonicą, jobów mać przez płot nawsadzać . Na saloonach język tego pana ( Acana ) jest zbyt obcobrzmiący i zawsze lepiej ujadać za karawaną niźli być jako pies przewodnik. Bo można zarobić kopa po ogonku a i micha niebezpiecznie może być wypełniona.

A grzybki halucynki jak widać w wielu przypadkach nadal są podawane do sałatek w Sejmowej jadłodajni..

Ogólnie to z Kaczek wolę Donalda.

Jak wygra Lepper to kilka lat i będziemy mieć nowy hymn

"Samoobrony zabrzmiał hymn, niechaj słów prawdy nikt nie chowa, bo gdy się słowa zmienią w czyn, naród podejmie hymnu słowa. Sprawiedliwości czas nadchodzi, zdrajców wydrzemy z lisich jam. Jeszcze zapłacze łotr i złodziej - Boże, dopomóż nam

nocne rozmowy polaków :roll:

czy Wy /ponury, Rytunia, Tomek, Brzoza/ spać nie możecie? 8)

Majka, nie zazdrość, zamień się na 3 zmianę, będziesz mogła spokojnie buszować :D

Tak BTW, outing nadchodzi ? :lol:

A żeby Cimoszewicz nie wygrał to trzeba by było kobietom odebrać czynne prawo wyborcze bo one zawsze głosują kierując się "przystojnością" kandydata i są tak psychicznie zbudowane że ulegają wszelkim krętactwom facetów. Oczywiście mowa tutaj nie o wszystkich kobietach - ale jakieś 60 % ten opis wg mnie obejmuje :wink: .

Więc albo "zawsze", albo "nie wszystkie" :D zdecyduj się :wink:

To poglądy pachnące mi Korwinem, ale wybory to nie brydż [na miejscu kobiet bym Cię zjadł :lol:]

jeszcze o Cimochu I Kwasniewskiej: jak facet mowi nie, to niech sie tego trzyma, jak on potem bedzie decyzje np w sprawie podpisania ustaw podejmowac, dzis nie jutro tak - nie gwarantuje to jego stalosci pogladow,

Przecież to czysta socjotechnika - facet, który nie zadeklarował że wystartuje, prowadzi w sondażach [pal licho ich rzetelność :lol:]

Wyczekany, wytęskniony kandydat - to gra, normalna gra wyborcza

kto wchodzi w odpowiednim momencie i z odpowiednim szumem, ten ma szansę na zgarnięcie puli

Kwasniewska [...] po tej decyzji reprezentowania, prowadzenia kampanii Cimocha to juz nie wiem co sie w tym kraju dzieje,

Jak to co ? Ci, którzy widzieli Pierwszą jako następczynię, i życzyli sobie ciągnięcia dynastii Kwaśniewskich, przecież nie wymarli ? Scedują swoje sympatie na kogoś, kogo popiera ich - niestartujący - kandydat.

Ciekawe, jakie będą przetasowania pod koniec. Kto pamięta płaczącego Mazowieckiego "w trosce o dobro Polski proszę o oddanie głosów na Lecha Wałęsę" ?? Zapomnieliście Stana ?

Wygra i to w pierwszej turze Cimoszewicz. Prawicowcom na pohybel.

Co wy Polsce możecie zaoferować. Wasz styl to " jakość tam będzie".

Ostatnio przez 4 lata pod rządami AWS. Pamiętamy

Mój ulubieniec nie próżnuje, cały czas w formie :wink:

Maksiu :) Jak zawsze słusznie prawisz. Kodi na prezydenta!

Tomku [i tak nie słyszysz], Maksiu !! Nie róbcie tego Kodiemu :cry:

Acha, prasówka:

Lider SdPl, kandydat na prezydenta Marek Borowski uważa, że jeśli w sondażach tuż przed wyborami prezydenckimi lepszy będzie on, a nie Włodzimierz Cimoszewicz, to Cimoszewicz powinien wówczas zrezygnować z kandydowania.

"Jeżeli sondaże będą wykazywały moją przewagę, to mam nadzieję, że Włodzimierz Cimoszewicz zrezygnuje przed wyborami" - powiedział Borowski na konferencji prasowej w Michałowie (podlaskie).

Pytany o to, czy możliwe jest odwrotne rozwiązanie, to znaczy rezygnacja Borowskiego, gdyby przewagę w sondażach miał Cimoszewicz, powiedział, że "nie ma żadnego porozumienia w tej sprawie".

"Ja wystartowałem pierwszy. Włodzimierz Cimoszewicz zadeklarował wycofanie się z polityki, podobno była to poważna deklaracja, a potem się okazało, że nie do końca. Jeżeli dzisiaj zdecydował się wejść jako drugi kandydat lewicy, to inicjatywa należy do niego. To on jakby rozważył wszystko i wziął odpowiedzialność za taką decyzję" - tłumaczył Borowski. Dodał jednak, że gdyby w drugiej turze wyborów znalazł się Cimoszewicz, to go poprze. Podkreślił, że Włodzimierz Cimoszewicz jest jego konkurentem, a nie przeciwnikiem. [źródełko]

"Ja wystartowałem pierwszy" :lol: Pan tu nie stał !!! :lol: :lol: :lol:

Tak Panie Marku, Pan sie nie boi,

już chyba nikt za Panem nie stoi :lol: :lol: :lol:

skreślony za:

1. naiwność

2. myślenie życzeniowe

3. ogólnie kiepskie publicity

wyniki głosowania sa przerażające, czy wy naprawde zamierzacie głosować na Leppera ?

Jeżeli on zostanie prezydentem to ja sprzedaje dom i wyjeżdżam stąd :/

jak Lepper zostanie prezydentem to możesz nie zdąrzyc sprzedać dom. On wyznaje janosikowanie 8)

olinek napisał:

A żeby Cimoszewicz nie wygrał to trzeba by było kobietom odebrać czynne prawo wyborcze bo one zawsze głosują kierując się "przystojnością" kandydata i są tak psychicznie zbudowane że ulegają wszelkim krętactwom facetów. Oczywiście mowa tutaj nie o wszystkich kobietach - ale jakieś 60 % ten opis wg mnie obejmuje .

Więc albo "zawsze", albo "nie wszystkie" zdecyduj się

To poglądy pachnące mi Korwinem, ale wybory to nie brydż [na miejscu kobiet bym Cię zjadł ]

no i został prawie zjedzony 8) :wink: