Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

"spędziłem w sejmie pół kadencji"............................hm, ciekawe. Prawdopodobnie nie jako poseł, bo ci nie dotrwają do końca, co ich nogami do przodu wynoszą, a ckwadrat - żywotny jak widać 8) :lol: Czyli jako personel uzupełniający - do niego należą odźwierni, straż, sprzątacze, zabezpieczający strefę kablową 8)itp.

ciekawe, ciekawe :roll:

:D :D :D nie doczytałam, ale nie kasuję tego co napisałam :lol:

Owszem, spędziłem w sejmie mniej więcej pół kadencji ale w zupełnie innym charakterze . Było to dawno (choć już w III RP), ale ślęcząc z posłami i senatorami nad projektami ustaw, często gęsto od świtu do późnej nocy, nie nazwałbym ich osłami, nawet tych z lewej strony. Przynajmniej wtedy chcieli chyba jeszcze jakoś odpracować swoją grzeszną przeszłość. Ostatnia kadencja pokazała jednak, że przestali mieć jakiekolwiek skrupuły...

a tak apropo's tych sleczacych poslow od switu do nocy nad projektami ustaw - a to cos dziwnego ze sie pracuje od switu do nocy? i za to im chwala ze slecza?

niech slecza, w koncu placone za to maja, za darmo nie slecza.

A budowlancy zobacz jak slecza od switu do nocy za marne grosze - tylko z ta roznica ze ich prace widac i jest pozyteczna dla ludzi w przeciwienstwie do tych poslow,ktorzy slecza ale nic im nie wychodzi. Pracownika co siedzi dlugo i nic nie wychodzi mu to sie zwalnia :wink:

Aga ty idź i zagłosuj na zasadzie testu wyboru. Czytasz I raz , nic nie podchodzi, czytasz drugi raz nic nie podchodzi, no to bieżesz i skreślasz. Karty dla ciebie przygotowano, komisja specjalnie przyjdzie, nawet w wakacje tych wyborów nie robią, a ty zlew.

No co ty?

Jak nie właściwości psychosomatyczne, to chociaż organoleptyczne. Zdjęcia pooglądaj i daj szanse Polsce na jakiegoś przystojniaka.

[...]Prawdopodobnie nie jako poseł, bo ci nie dotrwają do końca, co ich nogami do przodu wynoszą, a ckwadrat - żywotny jak widać 8) :lol: Czyli jako personel uzupełniający - do niego należą odźwierni, straż, sprzątacze, zabezpieczający strefę kablową 8)itp.

ciekawe, ciekawe :roll:[/b]

Tia, kablowanie to moja specjalność 8). Wtedy jeszcze nie było komórek, co było niewątpliwym utrudnieniem... :p

Oooo! Tymiński znalazł poparcie!

Albo ktoś jaja sobie robi z tej ankiety (ok. sam traktuję ją z przymrużeniem oka, szczególnie jak Andrew jest w szpicy, ale bez przesady - nie rozwalajmy sondażu), albo palec mu się omsknął, albo miał depresję z nawrotem pomroczności złośliwej.

Albo to rodzina Stana...

Albo to wina spadającej z rusztowania deski/cegły/krokwi/innego twardego przedmiotu na budowie?...

To może wstawmy kandydaturę Pana Heńka Kardasiaka. Nic o nim nie wiem ale przynajmniej nie słyszałem, żeby takie MEGA BZDURY jak Tymiński wygadywał.