Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aaaaa tam...ich socijalizm czy komunizm to tylko dla wyborców...oni sami już dawno nauczyli się korzystać z władzy...a ich deklaracje o poglądach są im potrzebne tylko po to aby tą władze zdobyć...

Dla większości kandydatów ważniejsze są stołki niż to żeby w Polsce zrobić coś dobrego...aaaaaa tam cokolwiek...

Jakąś interesujące jest to, że kandydatów pytają o różne rzeczy...najczęściej o programy...ale jakąś tak nie słyszałem aby ktoś ich spytał o ich osobiste motywacje do ubiegania się o ten stołek...

a ja nie chce Cimoszewicza !!

bo to oznacza dalej tkwienie w gownie

to jest jak ...c.d. kolesi ze szkolnej ławki

wszystko zaczeło sie od komedi okrągłego stołu w ktorym działacze dogadali sie ze swoimi wrogami rządu ..i tak zaczela sie ta komedia dla nieswiadomego Narodu ....jedni byli w zarzadzie drudzy u władzy i tak na zmiane

Pierwszy prezydent szybko demaskował sie w wywiadzie odkrywajac swoje nieuctwo , pyche , a politycznie to był per-noga ...naopowiadał bajek o drugiej Japoni....kapitalisci mieli worki z dolarami przywozic - niestety było odwrotnie :evil:

własciwie to nic sie nie zmienia afera goni afere ..zadna nie rozliczona

no i na kogo ja mam głosowac?? skoro zaden mi nie odpowiada

Widzę, że namierzamy tych od słusznych emerytur bojących się miotły Kaczyńskiego ? :lol:

I pamiętajcie jak śpiewał Kazik Staszewski - "nie wierzę politykom, nie - nie wierzę politykom nie" - i to ładnych kilka lat temu

Bobiczek, nie Kazik Staszewski z KULT-u

tylko Tomek Lipński z TILT-u :wink:

zresztą prorocze słowa tutaj

Z narzeczoną F. miałam jakże liczne zajęcia-jest o czym opowiadać.Jest naprawdę rąbnięta,a przy tym do bólu lewicowa,bardziej niż Lenin,co wpływa,tak tak :D , na ocenianie studentów,którzy w jakikolwiek sposób ujawnią swoje poglądu,inne niż Marx-Engels-Lenin

Ale i tak nie ma to większego znacznia ponieważ daje w kość wszystkim i do tego każe uczyć się z książek swojego autorstwa,które z podręcznikami naukowymi niewiele mają wspólnego,gdyż są zbiorem wywiadów udzielonych różnym gazetom regionalnym oraz kobiecym.Z filozofią i filozfią prawa mają tyle wspólnego,co ja z baletem (ja mam nawet bardziej z baletem :lol: )

a zdajecie sobie Panstwo sprawe,ze gdyby Jolanta z Olkiem i kandydat Wlodzimiesz ze swoja,rozwody wzieli,to po skojarzeniu pana Wlodzimierza z pania Jola,wszystko szczesliwie by sie skonczylo.

no i prasa swiatowa nie moglaby drzec sie,ze zamach stanu,ze skandal...

technicznie,tzn rozwody i szybkie malzenstwa,sa do przeprowadzenia.

a biorac pod uwage zaslugi,to i o uniewaznienie moznaby sie ,skutecznie postarac.

nie takie lipy ludzie w obawie kleski komorniczej,robia.

i co ?

nic.Zyja sobie dalej.