Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak dla mnie jest to stanowisko zarezerwowane, albo dla kogoś, kto przeszedł najlepiej wszystkie szczeble kariery politycznej i nie dał plamy

kilka przykladow poprosze, Rytuniu :(

plamy ma wiekszosc , a my musimy wybrac tych najmniej dalmatynczykowatych

:o

i to jest dramat

uważam, że wariant drugi w chwili obecnej odpada - braki kadrowe

jeśli chodzi o pierwszy, to według mnie te kryteria spełnia Tusk i być może Borowski, którego osobiście, jako wyborca dyskwalifikuję w pierwszej turze za opcję polityczną

mowimy bardziej teraz o urodzie ??

jesli tak to mi sie zaden nie podoba , nie moje widac typy

ale absolutnie odpada Borowski i Cimoszewicz , ze tak powiem ogolnie za pochodzenie...polityczne

dla zwolenniczek -pocieszenie -ja nie bede glosowac, tylko duchowo

no cóz, jesli pozostali odstaja o klase od Cimoszewicza (oprócz Borowskiego oczywiście 8) :p)

to dla dobra sprawy - musiał niestety ratowac nasz image i ulec prośbom:(

czy wyobrazacie sobie jakiegoś kurdupla stającego obok prazydenta Francji i Niemiec ??

to dopiero byłaby hańba dla nas :oops:

oj Rytunia, ie chce mi sie wyciagac roznych rzeczy, ale wg mnie sprawdzil sie wlasnie w MSZ, a dla ludzi moze byc nijaki, bo dzialal na polu, ktorego dobrze nie widac, skutki tych dzialan sa dlugofalowe i byc moze niezauwazalne, ale to nie znaczy ze nijakie, nic nie znaczace itp

jeszcze dodam cos co mi sie bardzo podobalo, gdy byl w MSW - pamietacie jakis strajk i blokade urzedu (niestety nie pamietam dokladnie ktorego),

ludzie pobili ochroniarzy i jeszcze sie skarzyli, ze zostali wyrzuceni, a C wyskoczyl z dokladnym nagraniem calosci zdarzen na kasecie, przekazujac kasete owczesnemu marszalkowi Sejmu, i co? nie dalo sie rozdmuchac sprawy na korzysc strajkujacych, bo ktos dopilnowal po prostu swoich obowiazkow, i o to chodzi

przenosze sie do zdrady, polityka jest brudna