Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

To co tu piszecie jest przedsmakiem tego co będzie, a będzie źle dla nas wszystkich niezależnie od tego kogo wybierzecie. Przez pierwsze kilka - kilkanaście miesięcy zamiast poprawiać i robić coś dla nas będą wykopki i ruchy kadrowe oraz okopywanie się na zajętych pozycjach a nas wszystkich ONI (niezależnie kim ONI będą ) będą mieli głeboko... :evil: Czy coś się zmieni nie sądzę, na cud nie ma co liczyć i trzeba być głupim by uwierzyć, że coś się zmieni. Jak na razie NIKT nie pokazał, że zasługuje na mój głos a cenię go niezmiernie. I nie pytajcie co zrobiłem dla kraju bo kraj ma nas głeboko... (jako kraj mam na myśli wszelkaiej maści "elity" przy korycie). Każda opcja z dotychczasowych pokazała, że idzie jej tylko o własny interes. Ci co byli przy włądzy i ci w opozycji. Najwięksi krzykacze zasiadający w sejmie nie robili nic poza wetowaniem. To chyba nasz taki zwyczaj - po co pokazać, że można coś zrobić, lepiej wetować i opluwać. Znając życie pierwszą ustawą będzie jakaś wersja antyaborcyjna, bo przecież dzięki temu i lekarze i pielęgniarki będą lepiej zarabiać nie wspominając górników którzy zapędzają na siłę do kopalni i którzy przyjdą znowy na Wsiową, zrobią zadymę i dostaną z nasyzch pieniędzy. Bo to podstawa w tym kraju - robić zadymę.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A mnie bardzo cieszy nieugieta, zdecydowana postawa tow. Cimoszewicza ktory chce przewodniczyć specjalnej sesji sejmu i senatu z okazji rocznicy Sierpnia. W końcu ma do tego prawo z racji funkcji jaka pełni w sejmie!!! Ta jego postawa, mam nadzieje, przyczyni sie do dalszego spadku jego notowań w rankingu kandydatów na prezydenta. Bo prawo prawem ale elementarne poczucie przyzwoitości nakazywało by usunąc się w cień. Społeczeństwo na szczęście nie postrzega wszystkiego tylko w kategoriach prawnych. Normy moralne, przyzwoitośc, honor tez wbrew pozorom mają powazanie w naszym społeczeństwie. Postawa tow. C porównałbym do kapo, a w zasadzie wspołkomendata obozu koncentracyjnego który chcie świetować z więźniami rocznice wyzwolenia tegoż obozu. Wstrętne, niemoralne!!! Historia z nas Polaków zakpila że byłe przydupasy okupanta sięgają teraz po najwyzsze godności w państwie. :-(

Rafałek musim się napić :D mówisz prawie jak ja... 8) - nie wybierasz się czasem nad morze?

W tym roku nie ale za rok... kto to wie. Jednak jeśli pojadę to na pewno w Twoje okolice - mamy tam znajomych.

Pozdrawiam

No to zapraszam - co do mapki musiałbym pokazać bo mi "się wyszło" z mapki Wakmena...

Ja ich nie słucham ,a pamietam wyjazdy do Gdyni po mięso wcześnie rano,kombinowane cukierki czekoladowe ,"cukier zmiotki" ,gigantyczne kolejki po kawę (oj nastałem sie bo rodzice kawosze).Ale jakoś tak trzymac tę nienawiść (niechęć?)mi nie po drodze. Po co siać ferment?

No właśnie dlatego nie rozumiesz.

Bo całe Twoje wyobrażenie o komunie to tylko kolejki po żarcie.

na wypadek jezeli ktos nie czytal dzisiaj onetu

odmowie sobie checi skomentowania :x :-?

http://wiadomosci.onet.pl/1147867,11,item.html

i jeszcze dosyc pomyslowy komentarz z interii , w temacie jak najbardziej

Kto złoży zapytanie?

Npln /dzisiaj 21:20/ Kto złoży zapytanie do odnośnych władz USA czy córeczka Pana Cimoszewicza zapłaciła tam podatek od zysku ?

Wiecie co ja mam propozycję zrzućcie się na jakiegos kałacha i wystrzelajcie każdego komucha napotkanego po drodze.Tylko co wam wtedy zostanie ? Ostatnia kulka w głowę? Klechistan? Republika bananowa? Czy też następna...komuna? A może inne państwo(USA) nas zajmie? Jak Irak...

Oprócz ziania nienawiścią (i gorzej) dajcie jakąś propozycję na dobre zmiany.

Wiecie co ja mam propozycję zrzućcie się na jakiegos kałacha i wystrzelajcie każdego komucha napotkanego po drodze.Tylko co wam wtedy zostanie ? Ostatnia kulka w głowę? Klechistan? Republika bananowa? Czy też następna...komuna? A może inne państwo(USA) nas zajmie? Jak Irak...

a wiesz kolego , ze za zastrzelenie nawet jednego komucha idzie sie do wiezienia??

zianie nienawiscia bylo juz wyjasnione , czyzby nie dosc jasno??

Maly czy Ty naprawde tylko te kolejki pamietasz??

nic wiecej?? :o

Nienawisc do komunistow nosze w sobie.

Nie bede jednak do nich strzelac.

Zupelnie odwrotnie jak oni.

Socjalizm Maly,zbankrutowal.

Byl niewydolny ekonomicznie.

I to nie tylko u nas ale i na swiecie.

Zobacz Maly jak wyglada Kuba,Koreanska Republika Ludowo-Demokratyczna i jeszcze kilka panstw w Afryce.

No i gdzie Ty masz zalety socjalizmu.

Tego chcesz dla nas?

Jezeli jestes dorosly,to wiesz ze zeby zapewnic socjalistyczna pomoc blizniemu,czyli bezplatne lecznictwo,szkolnictwo,opieke socjalna - to ktos te kase musi wypracowac.Trzeba ja temu komus zabrac i dac biednym i potrzebujacym.

Pomoc bliznim - szczytna idea.

Tylko ze jak sie zarabiajacemu odbierze, w imie pomocy,jego wypracowane pieniadze,to zniecheci sie jego do zarabiania.

No i skad wziasc kolejnego jelenia do tyrania na innych?

Dlatego nie lubie socjalistow.

Duzo pieknych hasel.

Duzo okradzionych ludzi.

Duza grupa trzymajaca wladze i pieniadze podatnikow.

A gdzie ja mówię o jakichkolwiek zaletach socjalizmu???

Może socjalizmu nie,ale komunizmu owszem.

I myślisz jak typowy "socjalista". :lol:

Nazywanie zła po imieniu określasz jako nienawiść,a nawet coś więcej. Posuwasz się dalej i w pewien , mhm, typowy sposób, zarzucasz i widzisz,kto chce kogo mordowac.

Nie piszę tego absolutnie wierząc,że coś dotrze do Ciebie,tak tylko ....

I o czym tu duskutować wobec takich argumentów jak klechistan i takie tam...

Dla Ciebie świat się kończy na komuchach,bo po ich zniknięciu z powierzchni wieszczysz koniec.

Nie wziąłeś jednego pod uwagę-oni też się rozmnażają.

Niestety.A dla Ciebie stety.

Anna Jarucka przedstawiła komisji ds. PKN Orlen kopię upoważnienia Cimoszewicza do zamiany jego oświadczenia majątkowego.

na interii jest caly artykul

mysle , ze komentarz jest zbyteczny , ale by sie napisalo co powinien teraz kandydat zrobic...

Luc - nie jestes osamotniony w swych slowach. Wrecz wyjales z ust moje przemyslenia :) A tan sondaz hmmm......zastanawiajacy jest. Pozycje viceliderow szczegolnie i .....hmmmm.....zalamac sie idzie

Wizja Lepperlandii z Bergerowna co ma kurwiki w oczach (proponuje by zajela stanowisko po Balcerowiczu ;) ) jest coraz blizsza....

ze niby co mam odszczekiwac?

Kurwiki w oczach czy tez Lepperlandie?

Spojrz chlodnym okiem chocby na tutajsze glosowanie.

18% na czlowieka ktorego jedynym motto jest "Balcerowicz musi odejsc"

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8595/samoobrona385.jpg

bo zadnego realnego programu nie widze. Populizm jak za czasow socrealu.

Druga pozycja vicelidera - pan Cimoszewicz. Osobiscie do jego jako czlowieka nic nie mam - nie znam go ale jego korzenie za bardzo przypominaja mi czasy ktore na szczescie minely tylko szkoda ze tak pozno jak dla mnie.

A juz jeden glos na Stana Tyminskiego przypomina mi czasy tamtych wyborow i.....hmmm..... dobra - dosc komentarzy.

ze niby co mam odszczekiwac?

Kurwiki w oczach czy tez Lepperlandie?

Spojrz chlodnym okiem chocby na tutajsze glosowanie.

18% na czlowieka ktorego jedynym motto jest "Balcerowicz musi odejsc"

dlatego nie wierze , ze Leper moze wygrac , to bzdura, daj spokoj

z tego powodu , tak dla wszystkiego miales odszczekac :lol:

na forum ludzie dla zartu i podniesienia adrenalinki tak sobie postukali

(mam nadzieje) :-?

jakos nikt sie nie przyznal , ze na to glosowal

Co do hasła naczelnego mulata RP (jak go nazywa Wprost) " Balcerowicz musi odejść" trzeba wypromować inne np "Lepper nie może zostać". A te 18 % to niestety może być (tfu tfu tfu) wieżchołek góry lodowej bo Samoobrona ma elektorat, który wstydzi sie często przyznać do swojego wyboru ( patrz nawet to forum) podobnie zresztą jak SLD (tylko w większym stopniu)