Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

a oglądaliście wczoraj wiadomości? Oblesniak groził lowelasowi i vice-wersa :roll:

Możesz rozjaśnić temat??

no więc 8) :

- obleśniak to ten, który podobno podoba sie kobietom i ma problemy z ustaleniem, jak jego portfel bogacił się i tracił akcje orlenu

- lowelas - boi sie tylko sądu ostatecznego

a rzucają w siebie prokuratorami :wink:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja sie nawet zastanawiałem, czy nie głosować na Cimoszewicza. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Takiego wała dostanie moj głos. Jak i kazdy inny komuch (nawet jak ma tyle lat co ja, czyli 31).

Dobrze, że zmądrzałeś przed wyborami :D

Chciałem na niego głosowac jeszcze przed tą aferą z Orlenem. Wydawał mi się człowiekiem uczciwym. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, ze jako marszałek blokował rozpatrzenie ważnej dla mnie ustawy. Gdy sie o tym dowiedziałem, to już go przestałem lubic. A teraz to jest moim wrogiem numer 1. Kwach numer 2.

Nie mam pojecia na kogo bede teraz głosował. Kaczynski odpada, do Tuska tez nie jestem przekonany. Ale mam jeszcze czas aby sie nad tym zastanowic.

A kłoda ( czy belka :wink: ) rzucana Ci pod nogi przez rząd nie przeszkadza Ci?

A swoją drogą jak się czują Ci co chcą głosowac na Cimoszewicza który po wecie Pierwszego powiedział,że nie zwola sejmu aby odeprzeć to weto bo to weto jest dla dobra kraju ? A czy aby nie dlatego,że przypadkiem sejm mógłby odebrać mu immunitet na wniosek prokuratury która na razie ma związane ręce? nie czujecie,ze wyrwali wam z kieszeni 15% Vat-u?

Tylko na miłość boską ostrożnie z tą eliminacją bo Ci zostanie (chyba w ramach czarnego Piotrusia :wink: ) Naczelny Mulat RP :( :( :(

"Mulat" też odpada. W tej chwili, to nie widze dla siebie kandydata. Może Bochniarz? :roll:

Jak już masz "zmarnować" głos to może na Religę bo się chłopisko ostatnio bardzo zawiodło na społeczeństwie po którymś sondażu. Ale lepsze to niż głosowanie na Bochniarz - pamiętasz jak była Ministrem Przemysłu ? - ja dość dobrze ich wszystkich z tamtego okresu pamiętam - i Liberałów Tuska, Bieleckiego (Kongres Liberalno-Demokratyczny) i Bochniarz i kilku innych też. Łatwiej się żyje gdy człowiek podejmuje decyzję o wyborze kandydata na rok przed rozpoczęciem kampanii - wtedy kierujesz się tym co na bieżąco robi i mówi wierchuszka partii na którą pośrednio głosujesz. Czemu Ci Tusk ani Kaczor nie pasują ? Pozdrawiam.

Religa, jak czytałem kiedyś w "Polityce" jest bardzo uczciwy, ale nie za bardzo go widze jako polityka. PiSu nie lubie, bo to populiści. W PO nie pasuje mi podatek liniowy.

Nie widze dla siebie ani dobrego kandydata na prezydenta, ani do parlamentu. Najprawdopodobnie nie pójde po raz pierwszy na wybory. Zastanawiam się jeszcze ewntualnie na PD.

Chciałem na niego głosowac jeszcze przed tą aferą z Orlenem. Wydawał mi się człowiekiem uczciwym. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, ze jako marszałek blokował rozpatrzenie ważnej dla mnie ustawy. Gdy sie o tym dowiedziałem, to już go przestałem lubic. A teraz to jest moim wrogiem numer 1. Kwach numer 2.

Nie mam pojecia na kogo bede teraz głosował. Kaczynski odpada, do Tuska tez nie jestem przekonany. Ale mam jeszcze czas aby sie nad tym zastanowic.

Ja też mam wrażenie,że kierujesz się interesem bieżącym,dosłownie z ostatniej chwili.

Brak w tym jakiejś ideologii,kręgosłupa,przekonań,przemyśleń.Widać to po tym ,jak przeskakujesz lądując w końcu na PD. :o

I to jest smutne niestety.

Ja też mam wrażenie,że kierujesz się interesem bieżącym,dosłownie z ostatniej chwili.

Brak w tym jakiejś ideologii,kręgosłupa,przekonań,przemyśleń.Widać to po tym ,jak przeskakujesz lądując w końcu na PD. :o

I to jest smutne niestety.

Kieruje sie przede wszystkim własnym interesem. Nie koniecznie z ostatniej chwili. :D

I masz racje, że brak w tym ideologii, kregosłupa i przekonań i przemyśleń. Polityka nie jest dziedziną którą bym się szczególnie interesował.

Nie wiem, czy bede głosował na PD, czy na kogokolwiek innego. Nawet nie wiem, czy wogóle na wybory pójde.

pozdrawiam

Konrad

PS. Normalnie to raczej nie rozmawiam o polityce, a już szczególnie z ludźmi których nie znam. Dla mnie jest to jeden z dwóch "śliskich" tematów (oprócz religii); potencjalne źródło konfliktów.

Troche załuje, ze napisałem cokolwiek w tym wątku, bo nie lubie takich dyskusji. Ten post jest moim ostatnim w tym temacie.

PS. Normalnie to raczej nie rozmawiam o polityce, a już szczególnie z ludźmi których nie znam. Dla mnie jest to jeden z dwóch "śliskich" tematów (oprócz religii); potencjalne źródło konfliktów.

Troche załuje, ze napisałem cokolwiek w tym wątku, bo nie lubie takich dyskusji. Ten post jest moim ostatnim w tym temacie.

Szkoda. O wszystkim można pogadac bezkonfliktowo - wszystko zależy od poziomu dyskutujących. Może masz rację że forum to nie najlepsze miejsce na politykę. Ale jeśli świadomi ludzie nie będą chodzić na wybory to kto będzie decydował ? Życzę mądrego wyboru i pozdrawiam.

A Korwin Mikke? Startuje czy nie? Bo się zagubiłam.

Startuje - bardzo polecam wywiad z Korwinem

http://www.przekroj.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=293&Itemid=48

Pozdrawiam i życzę miłej lektury.

A Korwin Mikke? Startuje czy nie? Bo się zagubiłam.

Startuje - bardzo polecam wywiad z Korwinem

http://www.przekroj.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=293&Itemid=48

Pozdrawiam i życzę miłej lektury.

dziekuje za artykul

jedyny moj kandydat , na ktorego moge glosowac z przekonania

szanse ma raczej niewielkie :( :( :(

Donald byl tym mniejszym zlem :oops:

zreszta cale te wybory to pic na wode

po co glosowac na prezydenta

czas zaczac wybierac premiera

czas na odpowiedzialnosc za podjete decyzje

tak , wiem , urwalam sie z choinki :-?

ale u nas wszystko na opak :-?