Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

rrmi bardzo się cieszę. Już dawno przestałam głosowac na mniejsze zło, wolę głosowac na tych, których naprawde popieram i dlatego głosuję na JKM.

Szkoda jendak, że nie ma szans :cry: , wystarczy patrzeć, że nie ma go nawet w ankiecie... a szkoda ;)

no tak, Korwina lubię, ale to nie oznacza, że chciałabym go za prezydenta :wink:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no tak, Korwina lubię, ale to nie oznacza, że chciałabym go za prezydenta :wink:

Reszty to ja nawet nie lubię...

widzisz, nie według naszego "lubienia" powinno się wybierać. Lepiej patrzeć, co taki kandydat może zrobić dla Polski, jak będzie prezentował naszą politykę w świecie. No i czy jestesmy mu w stanie dać wotum zaufania.

Braterstwo Jajników

wszystkie kobiety powinny poprzeć

Henrykę Bochniarz

chłopskim rządom mówię DOŚĆ każdy facet to ...... ( dowolność słów )

teraz powinna KOBIETA zacząć normalnie poprowadzić kraj tak jak sie to robi w domu -bez krętactwa , łapówkarstwa i męskiego kombinowania .....

:D

Reszty to ja nawet nie lubię...

widzisz, nie według naszego "lubienia" powinno się wybierać. Lepiej patrzeć, co taki kandydat może zrobić dla Polski, jak będzie prezentował naszą politykę w świecie. No i czy jestesmy mu w stanie dać wotum zaufania.

Majka dzięki za przypomnienie.

Zacytuję Ci swoją odpowiedź powyżej.

rrmi bardzo się cieszę. Już dawno przestałam głosowac na mniejsze zło, wolę głosowac na tych, których naprawde popieram i dlatego głosuję na JKM.

Szkoda jendak, że nie ma szans , wystarczy patrzeć, że nie ma go nawet w ankiecie... a szkoda

Moim zdaniem cała reszta niewiele może zrobić dla Polski.

Ale oczywiście to moja opinia.

Braterstwo Jajników

wszystkie kobiety powinny poprzeć

Henrykę Bochniarz

chłopskim rządom mówię DOŚĆ każdy facet to ...... ( dowolność słów )

teraz powinna KOBIETA zacząć normalnie poprowadzić kraj tak jak sie to robi w domu -bez krętactwa , łapówkarstwa i męskiego kombinowania .....

:D

Obawiam sie Ew-ka ze możesz spotkać się z zarzutem o babski szowinizm a szowinizm, nawet babski, jakoś nikomu raczej dobrze nie bedzie się kojarzyć...

no chyba że to taki żart na forum sobie wypichciłaś to nikt nie bedzie się czepiał :-)

no chyba że to taki żart na forum sobie wypichciłaś to nikt nie bedzie się czepiał :-)

A TEGO TO NIE ROZUMIEM ?????

żart w wyborach PREZYDENTA ?????

że niby kobieta nie ma prawa poprzeć kobiety ?

że nie mam prawa powiedzieć co myślę na temat dotychczasowych męskich rządów ?

że mogę tylko żartować ????

:evil:

Faceci potrafią sie zjednoczyć i popierać, a kobiety ?

Ulegle pod rządami przemądrzałych i butnych facetów :cry:

Jak oglądam w tv tych opalonych,ogolonych ,lalusiowatych , powolnych ,kipiących nienawiścią do drugiego człowieka - ręce i nogi opadają ......nie interesuje mnie to co mają do powiedzenia , bo nikomu nie wierzę.Żeby chociaż któryś był przystojny 8) , ale gdzie tam - takie jakieś podsadzaje i przykurcze -rzadnej przyjemności z oglądania . Dlatego będe namawiała niezdecydowanych ( zdecydowanych popierających w/w nie namawiam do zmiany decyzji), do spełnienia patriotycznego obowiązku glosowania na sympatyczną ( takie sprawia wrazenie )

HENRYKĘ BOCHNIARZ

I to by było na tyle ........... :D

Sorry bardzo, ale kilka razy w rożnych wyborach głosowałem na kobiety i uważam,że wstydu mi to nie przynosi. ALE HASŁO "WSZYSTKIE KOBIETY GŁOSUJĄ NA HENRYKĘ" PRZYNOSI WSTYD ALBO TOBIE ALBO JEJ i już tłumaczę dlaczego

tobie - bo nie umiesz znaleść merytorycznych powodów głosowania na pania Henrykę by przekonać nas do tej kandydatury

lub- pani Henryce - bo jedyną jej nadzieją są kobiety a nie program

A w sprawie Korwina to UPR ma mojegłosy w wyborach jak tylko startuje ale uważam,że szkoda byłoby Go na prezydenta, ktory w naszym kraju ma taką pozycję,że tylko denerwowałby się czytając wiekszość ustaw wiedząc, że i tak jego weto nie przejdzie a tylko będzie uważany za oszołoma lub zakręconego gościa jak go ktoś już tu nazwał. Dla mnie to idealne sumienie polityków i lider opozycji dopóki jeszcze trochę nie dorosniemy do jego rozumienia roli panstwa

Zgadzam sie z Toba Tomku

ale przykre to jest :-?

Takze co do Pani Bochniarz , co innego merytorycznie sie z kims zgadzac , co innego stawiac na solidarnosc jajnikow,

mysle , ze to zart :lol:

i raczej trudno byloby mi glosowac na kogos, bo jest sympatyczny

nie jest to argument

Ja też dostaję gęsiej skórki, jak słyszę wszyscy, a w kontekście tego wątku wszyscy politycy są do d.. itp. Nie jest to prawdą i jest to jeden z elementów manipulacji dokonywanej przez tych, którzy są naprawdę do d.. Natomiast muszę bronić Ew-ki, bo kobiety to jednak grupa interesu, więc jak najbardziej można się tym interesem (wcześniejsze emerytury, urlopy macierzyńskie itd. itp.) kierować przy wyborze polityka. Jeśli oczywiście sam polityk przejawia jakąś aktywność w tym kierunku. A pani Bochniarz jest jednak bardziej przedsiębiorczym kandydatem.

Zgadza się nie ma w programie haseł w stylu głosujcie na mnie kobiety a skrócę wam okres aktywności zawodowej do 45 lat (np) bo wtedy rozumiem hasło wszystkie kobiety głosują na panią Henrykę tak jak Cimoszko może naszym kosztem liczyć na górników ale chyba we Wrocławiu głosów za dużo nie dostanie :wink:

Zgadza się nie ma w programie haseł w stylu głosujcie na mnie kobiety a skrócę wam okres aktywności zawodowej do 45 lat (np) bo wtedy rozumiem hasło wszystkie kobiety głosują na panią Henrykę tak jak Cimoszko może naszym kosztem liczyć na górników ale chyba we Wrocławiu głosów za dużo nie dostanie :wink:

ciekawe Tomku, ile kibel dostanie głosów w łodzi :roll:

legenda;

Wlodzimierz Cimoszewicz = WC=kibel

8) :wink:

Zgadzam sie z Toba Tomku

ale przykre to jest :-?

Takze co do Pani Bochniarz , co innego merytorycznie sie z kims zgadzac , co innego stawiac na solidarnosc jajnikow,

mysle , ze to zart :lol:

i raczej trudno byloby mi glosowac na kogos, bo jest sympatyczny

nie jest to argument

solidarność jaj/ników :lol: dobre! tzn. niedobre ale śmieszne.

właśnie wtedy źle się dzieje gdy ludzie łączą się na podstawie nieistotnych w danej chwili cech wspólnych, nie mających punktu odniesienia w danej sytuacji.

Ew-ka gdybyś zagłosowała na Henię (i nawoływała do tego inne niewiasty) jako prezia Rzeczpolspolitej Babskiej to okej a tak, to to samo jakby np. jakiś ORMO-wiec - kibic Widzewa nawoływał pod "żyletką" resztę do głosowania Leszka (bo on też kibicował Widzewowi)

a w SOLIDARNOŚCI nie oto chodziło...

ja tez korwina lubie ale gdyby byl prezydentem to bylby wstyd- gosc jest jakis zakrecony

co do kandydatow- to zaden z powyzszych- wszystko oklepane wredne mordy (no moze religa nie wredny, ale za to oklepany i nudny)

chcialbym jakiegos konkretego goscia

skoro cała lista jest oklepana wredna lub zakręcona i nie wygląda poważnie to proponuję Stachurskiego. Jest facio uczuciowy, spokojny i bogaty.

I umie mówić po angielsku.

A tak poważnie to wnioskuję o dopisanie JKM do ankiety.

W końcu gość startuje, a ja nie mam na kogo oddac głosu.

z tej całej pseudo ankiety wynika ,ze własciwie to nie powinno sie głosować na nikogo , bo prawie każda wypowiedź jest ostro krytykowana przez przeciwnikow wskazanego kandydata .......

Nikogo nie interesuja argumenty albo ich brak ...samo wskazanie delikwenta już wywołuje ostre wypowiedzi.

lepiej wybuduje drugi dom .......

a może SMS

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2886452.html