Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

do Borowskiego nic nie mam, (no poza ukierunkowaniem)

ale niby dlaczego Majeczko

Tusk jest mało reprezentacyjny, a Borowski ma prezencje ok?

Widzisz Rytunia, ja stara baba :wink: Obserwuję polityków od bardzo wielu lat. Donald Tusk zawsze był dla nas kaczorem, co prawda sympatycznym, ale kaczorem. Ma lekką wadę wymowy, chociaż pewnie przy rozmowie po francusku wyciaga lepsze "r" 8) .

Borowski z żoną

http://galaktyka.bizz.pl/data/media/48/borowski.jpg

Donald Tusk

http://portal.wsiz.rzeszow.pl/pliki/goscie/tusk_d.jpg

P.S.

Prywatnie to wprost przepadam za Donaldem, a do tego drugiego nie mam specjalnego zaufania. Ale to tylko prywatnie :D

a głosuje się chyba prywatnie, a nie służbowo?

Rytunia, ja do żadnego ugrupowania nie należałam i nie należę. Jestem też szefem, nie mam zależności służbowych.

A prezydenta nie powinno sie wybierać z powodu sympatii czy pięknych oczu, tylko co on może dobrego zdziałać dla naszej umiłowanej ojczyzny.

Ludzie, opanujcie się - Szyszkowska to nie dość, że czerwona, to jeszcze mocno stuknięta baba. Kto miał z nia zajęcia, wie o czym mowię - szczegóły są bardzo pikantne, więc nie będe tego tutja pisał. A ta jej kandydatura na Nobla to po prostu zgłoszenie przez jakąś zaprzyjaźnioną ideologicznie organizację. A cały jej dorobek naukowy jest po prostu śmiechu warty...