Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

Złożenie pozwu w czwartek na konferencji prasowej zapowiadał Cimoszewicz. "Popełniliście błąd, ryzykując konflikt (...). Pomimo dość powszechnej opinii o moim trudnym charakterze, dopiero zobaczycie, z kim macie do czynienia, jeżeli ośmieliliście się zniesławić dobre imię moich najbliższych" - mówił marszałek Sejmu.

Oj będzie gorąca jesień!

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a słyszeliście jak sobie panowie posłowie zgrabniutko przechodzą do innych partii coby dietkę 10 tysieczną pare ładnych latek znowu brać

na ten przykład niejaki Florek z Big Brothera już czmychnął pod inne barwy, zawsze większe szanse że go wybiorą

a narobił się on za tej kadencji a narobił............ bidula

Countdown trwa - i juz niedlugo obudzimy sie w starej lub nowej rzeczywistosci; chyba jednak w starej patrzac na sondaze.

"Tusk - mistrz iluzji" - i jak tu nie doceniac sily marketingu. Z dobrym marketingiem kazdy bubel sie sprzeda - jak widac tylko Tuska bylo na to stac.

Dla mnie ten facet to prostytutka czerwonych - sporo szczurow czerwonych pouciekalo do PO i wiadomo skad forsa na takie profesjonalne podejscie do potencjalnego wyborcy.

Nie uwazam, ze Kaczynski jest optymalnym kandydatem, ale jako jedyny umiescil w swoim programie dekomunizacje - a to chyba jedyny sluszny krok i we wlasciwym kierunku. Poza tym fakt, ze Kwas boi sie Kaczynskiego/ich jak ognia rowniez przemawia do mnie.

Ale co mi tam Polska, zawsze mozna wyemigrowac :wink:

mercedes :o :o :o

"

Tusk - mistrz iluzji" - i jak tu nie doceniac sily marketingu. Z dobrym marketingiem kazdy bubel sie sprzeda - jak widac tylko Tuska bylo na to stac. 
Dla mnie [b]ten facet to prostytutka czerwonych [/b]- [b]sporo szczurow czerwonych pouciekalo do PO[/b] i wiadomo skad forsa na takie profesjonalne podejscie do potencjalnego wyborcy.

to poważne oskarżenia, czy możesz chociaż trochę naświetlić sprawę?

mercedes :o :o :o

"

Tusk - mistrz iluzji" - i jak tu nie doceniac sily marketingu. Z dobrym marketingiem kazdy bubel sie sprzeda - jak widac tylko Tuska bylo na to stac. 
Dla mnie [b]ten facet to prostytutka czerwonych [/b]- [b]sporo szczurow czerwonych pouciekalo do PO[/b] i wiadomo skad forsa na takie profesjonalne podejscie do potencjalnego wyborcy.

to poważne oskarżenia, czy możesz chociaż trochę naświetlić sprawę?

MAJKA - czy Ty widziałaś kiedykolwiek w Polsce odpowiedzialność za wypowiedziane słowo ???

Cimoszewicz wycofuje się z wyborów (podało TVN24 za TokFM).

dawno zadna wiadomosc , az tak mnie nie ucieszyla

ciekawe czy sie pogniewal?

moze chce , zeby go prosic

Dzisiaj rano Komisja Papierów Wartościowych przekazała do Prokuratury dokumenty związane z transakcjami giełdowymi kolegi C.

Pal ich licho!

Ale co z Nałęczem??

Jak znowu przejdzie do Borowskiego,to umrę ze śmiechu.

:lol:

Pewno w końcu przytuli sie do jakiejś partii. Lubi przecież swiatła jupiterów, wywiady, salony i nudna praca na uczelni to juz nie jest dla niego alternatywa. Może samoobrona potrzebuje takiego fachowca...

WC pogniewał się, zabrał swoje zabawki i uciekł z piaskownicy :wink:

Ale chamstwo z niego wyszło. "Wśród kandytatów nie ma nikogo godnego urzędu prezydenta" (cytuję z pamięci) Znaczy się on był jedyny godny? :o :D :D :D :D :D :D :D

Ale chamstwo z niego wyszło. "Wśród kandytatów nie ma nikogo godnego urzędu prezydenta" (cytuję z pamięci) Znaczy się on był jedyny godny? :o :D :D :D :D :D :D :D

Prawy członek lewicy wysuniety z ramienia na czoło...

Podobno można tanio kupić Nałęcza. Używany, ale może sie komuś jeszcze przyda.

Wprawdzie jest bez gwarancji, ale sprawny: wchodzi bez mydła.

Rozbawil mnie wc , tym swoim obrazeniem sie .

Dobrze , ze siedzialalam czytajac ten news :lol: , bo chyba bym sie z wrazenia przewrocila . :lol:

Nalecz do wziecia :lol: :lol: :lol:

Doplacac powinni , zeby sie nie doczepil znowu do kogos , jak te g..do okretu , dobrze , ze tu nie poplynal :lol: :lol: :lol:

Mi ulzylo .

Markus , ale wydaje mi sie , ze ktos co gada pod gorke :lol: zawsze sie znajdzie , nie musza byc to komunisci , wszak taka nasza przekorna natura :lol:

rrmi

Nalecz do wziecia

Doplacac powinni , zeby sie nie doczepil znowu do kogos , jak te g..do okretu , dobrze , ze tu nie poplynal

ja mam wręcz przeciwnie zdanie.

Niech teraz pomoże Lepperowi był w UP to UP-adła ( no prawie ma 2-3% poparcia), przyłączył się SDPl (i tej spadło do tych 2-3%) teraz najwiekszy sukces pogrzebał LIDERA ( kto to jeszcze pamięta :D )

walki o fotel prezydenta

MA CHŁOP DOBRĄ RĘKĘ