Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

WC pogniewał się, zabrał swoje zabawki i uciekł z piaskownicy :wink:

Ale chamstwo z niego wyszło. "Wśród kandytatów nie ma nikogo godnego urzędu prezydenta" (cytuję z pamięci) Znaczy się on był jedyny godny? :o :D :D :D :D :D :D :D

Po prostu skromność przez niego przemówiła.

Ale to jest normalnie zbyt piękne, żeby było prawdziwe. Gdyby jeszcze spełnił się sen, że żadne lewicowe ugrupowanie nie załapało się na 5% i wyczyścić ich z Sejmu co najmniej na jedną kadencję.

Ech, rozmarzyłem się :D

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

rrmi

Jak sie uda Nałeczowi z Naczelnym Mulatem RP to się szampana napijemy :wink:

to i Lusce trzeba bedzie polac , niezle to wymyslila z tym Naleczem:lol: :lol: :lol:

qrcze , nie myslalam , ze mi tak ulzy :roll:

Teraz sciagnelam sobie wiadomosci na necie i az sie sama geba smiala jak patrzylam

Jako żem łasuch wielki na tego szampana to zdradzę dalsze plany: PO odkrywa w końcu wielką miłość pana N. do siebie i po wygranych solo wyborach ofiarowuje mu skromne zadośćuczynienie w postaci... fotela premiera. Ten zaś płoniąć się, jak dziś w TVNie, przyjmuje ten dar i zgodnie z wczorajszą wypowiedzią Rokity w "Teraz my", że premier wybiera sobie ministrów, wyciąga pochowanych dotąd w kącie... kolegów z SLD.

Dalszy ciąg telenoweli nastąpi.....

WC miał coś na sumieniu i bał się,że wyciagną.

Tak myślę.

Choć wersja z obrażeniem jest prawdopodobna,bo przecież buc jest nadzwyczajny.

Chamisko wyjątkowe.Dzisiaj dał popis kolejny i miejmy nadzieję,że ostatni w najbliższym czasie.

Ten zaś płoniąć się, jak dziś w TVNie, przyjmuje ten dar i zgodnie z wczorajszą wypowiedzią Rokity w "Teraz my", że premier wybiera sobie ministrów, wyciąga pochowanych dotąd w kącie... kolegów z SLD.

Dalszy ciąg telenoweli nastąpi.....

Ty horrorów nie opowiadaj 8)

No dobrze - kilku będzie z UP i SDPl..... :lol:

(Ale szapman z prawdziwymi bąbelkami???? :roll: )

z prawdziwymi , ale zmien jeszcze troche :D

opal

my juz swietujemy troszke :lol: :lol:

dawaj , za buca nie pijemy :wink: :p

A ja mysle , ze mial cos na karku , bo obrazaja sie Ci co to maja odrobine honoru , a ten :o :lol:

Wiesz, Markus - chyba mam zły dzień.... :lol:

Szczególnie jak wymieniasz UP :lol:

SLD jak pieprzy o lewicowych ideałach to mozna to potraktować z przymrużeniem oka, ale z Unią Pracy (zwłaszcza w wersji kolegi Bujaka) jest taki problem że oni wierzą w to co mówią i to jest naprawdę niebezpieczne.

WC pogniewał się, zabrał swoje zabawki i uciekł z piaskownicy :wink:

on kwiaty jeszcze dostal na odchodne :lol:

popatrzmy , moze to ostatni raz :lol: :lol: :lol:

moze tym razem to nie sa strachy na lachy i wroci do siebie ...

http://www.dziennik.com/www/photonews/0915-cimoszko.jpg

ale tak smutno mi wyglada ?czyzby nie proslili go by zostal , moze widzial swoich poddanych w wersji na kolanach :lol: :lol: :lol:

ale z Unią Pracy (zwłaszcza w wersji kolegi Bujaka) jest taki problem że oni wierzą w to co mówią i to jest naprawdę niebezpieczne.

to mamy o czym pogadac :roll:

wc zdezerterował licząc, że resztę brudów juz nikomu nie będzie sie chciało wyciągac na wierzch. A nuż mógłby pokiblować :roll:

rozczulił mnie stwierdzeniem, że "8 razy zagrał na giełdzie i 7 razy stracił", ale 8-smy raz za to zaszalał nie całkiem legalnie 8) Oscylator tez był niby zgodny z prawem, a jednak Bagsika wsadzili 8)