Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

Ja dałem głos na jednego z tych co ukradli księżyc.

Dosyć mam afer czerwonych brygad mafijnych. W co nie włóżą łapy to aferą śmierdzi. Chociarz poprzednicy też podkładali do pieca aż huczało - krzaki i Wąsacze razem z kamelami w mordę jeża!!!!!!!!!!

A najgorsze jest to, że są bezkarni a kaczor może coś zmieni - taką mam cichą nadzieję. Chociarz nie wszyscy forumowicze ze 100licy wypowiadają się o nim pochlebnie.

Pozdrowionka

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak będziemy mieć znowu koalicję rządzącą, to nie wiem, czy coś drgnie, bo znów cała para pójdzie w gwizdek. Będą pewnie wiecznie dążyć do kompromisu... zamiast do przodu.

:wink: Ja bym sobie nie zawracała głowy jakimś sejmem, rządem, tylko normalnie rozpisała konkurs na dyrektora państwa, najlepiej z zastrzeżeniem, żeby była to osoba, która uratowała już parę firm od upadłości. :wink:

tak naprawdę to cimoszko, który sam sie nie nadawał do niczego poza przekretami miał racje mówiąc ze nie ma konkretnego kandydata, ale nie wiem czym was przekonuje ten łgarz donald, te jego reklamówki o matce z wyprawką 1600 zł po 30 latach pracy to czysta ściema, facet około 7 lat temu był współwłascicielem dużych baz paliw, najwiekszych prywatnych w polsce, czyli kasy miał jak lodu, ciekawe co jego matka w szpitalu wtedy robiła, pewnie była salową, a on wypychał poduszki kasą.

A tak ogólnie chcielibyście mieć prezydenta rudawego (czyt. fałszywego, w przenośni i dosłownie), i w dodatku z wadą wymowy, który obiecuje gruszki na wierzbie, niech sie chłopina pochwali co zrobił do tej pory, przecież już kilka ładnych latek w polityce siedzi (i tylko siedzi)

Dosyć mam afer czerwonych brygad mafijnych. W co nie włóżą łapy to aferą śmierdzi. Chociarz poprzednicy też podkładali do pieca aż huczało - krzaki i Wąsacze razem z kamelami w mordę jeża!!!!!!!!!!

A najgorsze jest to, że są bezkarni a kaczor może coś zmieni - taką mam cichą nadzieję. Chociarz nie wszyscy forumowicze ze 100licy wypowiadają się o nim pochlebnie.

Dla mnie Kaczynscy sa spaleni od czasu afery Telegraf.

Telegraf pamiętam tylko w wersji przekazywanej w telewizorze - wtedy posadzili Dorna. Potem wypuścili i sprawa zniknęła. Nikogo nie zamknęli - może wiesz coś więcej ? Ostatnio Telewizja podjęłą próbę zwalczania Kaczorów przez powrót Pana Pinejry i jakiegoś jeszcze innego człowieka i też sprawa zniknęła z mediów a dziennikarze realizujący materiały zostali okrzyknięci szujami i hienami roku (wg mnie słusznie). Z tego wynika że sprawa byłą wyreżyserowana w ramach polowania na kaczki :wink: Jeśli wiesz coś więcej to napisz - mogę jeszcze zmienić decyzję i nie głosować na Kaczora - a na razie raczej umacniem się przy swoim wyborze słuchając POwców i oglądając ich spoty. Odnowiła mi się pamięć o Kongresie Liberalno Demokratycznym, o Panach: Lewandowskim, Piskorskim i kilku innych przy których Cimoszewicz to człowiek kryształowy. No i Tusk namaszczający Pawlaka na premiera po "zlikwidowaniu" rządu Olszewskiego :evil: . Dobrze jest mieć wybór - i dobrą pamięć. Pozdrawiam i życzę mądrych wyborów.

Tak naprawdę to wszyscy politycy robią nam wodę z mózgów. To jest tak jak w naszym codziennym szarym życiu, co koledze nie pomożesz mimo , że kiedyś gdzieś umoczył. I tak jest z politykami wszystko opiera się na koleżeństwie każdy z nich ma coś na sumieniu. To tylko kwestia czasu i żurnaliści wąchacze coś wyniuchają. Po co szukać wystarczy oglądać wiadomości Giertych zalicza wpady co jakiś czas. Wszyscy są fe tylko nie on, on jest czysty jak źródlana woda - koń by się uśmiał.

Ale lepiej wybrać mniejsze zło i takie jest moje zdanie, którego nie zmienię - kaczorek, chociarz miał zrobic porządek z urzędasami w 100licy i mu nie wyszło. Ale jak może mu wyjść skoro komuchy obsadzili swoimi wszystkie urzędy. To walka z wiatrakami. Nawet ostatnie nominacje w prokuraturze dowodzą, że krasnoarmijcy się nie poddadzą bo będą mieli wszędzie swoje wtyki.

Ale dosyc tych wywodów pozdro dla wszystkich.

No właśnie,ja też chętnie dowiem, się czegoś na temat tej afery.

A przede wszystkim udziału Kaczorów w niej.

Jak wiesz,to napisz,podaj źródła,nie bądź żyła. :wink:

Chodziło wprawdzie o źródła wiarygodne,dowody i coś w tym stylu.

Myślę,że każde dziecko w Polsce zna te zarzutywałkowane i powtarzane niczym mantra.

Tyle,że jak dotąd nic z tego nie wynikło.Bo dowodów brak.

A nikt przy zdrowych zmysłach nie zarzuci Kaczorom,że wymiar sprawiedliwości ich chroni. :lol:

Raczej wręcz przeciwnie.

Wielu dało by wiele,za to,żeby ich skutecznie usadzić,co niestety nie udaje się,na razie pozostaje pomówieniem.

Oho,Drugi Kaczor ma problemy.

Znaczy się Donald.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2923188.html

(uważam,że zdjęcie dobrano do artykułu tendecyjnie,ale to w końcu Wyborcza-szaleje teraz po odejściu przyjaciela WC)

Taki tydzień przed jest bardzo ekscytujący.

Ciekawe,co będzie dalej.....

:D

Ale lepiej wybrać mniejsze zło i takie jest moje zdanie, którego nie zmienię - kaczorek, chociarz miał zrobic porządek z urzędasami w 100licy i mu nie wyszło.

A własnie że udało mu się z urzedasami w Wawie!!! :-) Zwalczył korupcje!!! Urzednicy boja sie brać w łapę. Miasto powoli ogarnia paraliż inwestycyjny. To jest doskonały sposób na korupcje: dzieki temu ze nie ma żadnych decyzji urzedowych korupcja przestała mieć znaczenie.

Ale lepiej wybrać mniejsze zło i takie jest moje zdanie, którego nie zmienię - kaczorek, chociarz miał zrobic porządek z urzędasami w 100licy i mu nie wyszło.

A własnie że udało mu się z urzedasami w Wawie!!! :-) Zwalczył korupcje!!! Urzednicy boja sie brać w łapę. Miasto powoli ogarnia paraliż inwestycyjny. To jest doskonały sposób na korupcje: dzieki temu ze nie ma żadnych decyzji urzedowych korupcja przestała mieć znaczenie.

A wiesz dlaczego tak jest, bo prawo jest do d.... ponieważ zostawiono furtke urzednikom jeśli chodzi o terminy rozpatrywania spraw i wydawania decyzji. Wystarczy poczytac posty odnośnie wydawania warunków zabudowy - makabra. Nie dasz to czekasz. I co z tego że jest termin na wydanie decyzji 1 m-c w wyjątkowych sprawach 2 m-ce jak zostawili zapis " nie licząc okresu uzgodnień".

Ja czekałem prawie 9 m-cy. I co Ty na to.

A wiesz dlaczego tak jest, bo prawo jest do d.... ponieważ zostawiono furtke urzednikom jeśli chodzi o terminy rozpatrywania spraw i wydawania decyzji. Wystarczy poczytac posty odnośnie wydawania warunków zabudowy - makabra. Nie dasz to czekasz. I co z tego że jest termin na wydanie decyzji 1 m-c w wyjątkowych sprawach 2 m-ce jak zostawili zapis " nie licząc okresu uzgodnień".

Ja czekałem prawie 9 m-cy. I co Ty na to.

A wyczułeś w moim poście ironię :-)? Własnie jest tak jak mówisz jesli chodzi o wydawanie decyzji.

No właśnie,ja też chętnie dowiem, się czegoś na temat tej afery.

A przede wszystkim udziału Kaczorów w niej.

Jak wiesz,to napisz,podaj źródła,nie bądź żyła. :wink:

tu znalazlam troche , tez mnie zaciekawil temat , wiarygodnosc niech sobie kazdy sam oceni

http://www.raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=90

Pytanie do tych co chcieli głosowac na Cimoszewicza i juz ochłoneli po ostatnich wydarzeniach: Na kogo teraz bedziecie głosowali? Jakos skomentowalibyście jego wycofanie sie z wyścigu o fotel prezydencki?

Niestety nie moge o to zapytać nikogo bezposrednio z mojego otoczenia gdyz nikt nie chciał głosowac na tego kandydata.