Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gazeta jest baaardzo obiektywna - teraz i zawsze :evil: . I nie związana z żadną opcją polityczną :evil: Zwróć uwagę że Pan K nie zaproponował lobbingu Demokratom.pl . Według mnie z tego artykułu nic nie wynika - przynajmniej dla mnie. A teraz idę głosować - oczywiście na PIS. I tylko na PIS ale to wina ordynacji - chętnie bym zagłosował na ludzi a tak mam tylko jeden X - to cała moja siła :) Pozdrowienia dla wszystkich dyskutujących bez względu na opcję polityczną :) (no może z wyjątkiem Karin bo nie lubie agrsywnych mutantów )

Ja ide na wybory za jakąś godzine (bo zawsze chodze). Miałem oddać pusty głos, bo nie wiem na jaką partie głosować (w każdej mi coś nie pasuje). Oddaje jednak swój głos na konkretnego człowieka (prywatnie kolegi z równoważnej klasy ze szkoły średniej) z PO. Znam go od dawna i wiem, ze będzie dobrym posłem (a posłem bedzie na pewno). Mam też innego dobrego kumpla (chodziliśmy do jednej klasy i studiowaliśmy na jednym wydziale), ale niestety z Samoobrony :oops: :oops: :oops:, a to kategorycznie wyklucza oddanie na niego głosu.

Gazeta jest baaardzo obiektywna - teraz i zawsze :evil: . I nie związana z żadną opcją polityczną :evil:

wiem olinku jaka jest GW , niemniej czytam .

Tak sie sklada , ze mialam okazje byc bohaterka artykulu w GW i wiem mniej wiecej jaki to rodzaj rzetelnosci dziennikarskiej :lol: :wink:

Ja ide na wybory za jakąś godzine (bo zawsze chodze). Miałem oddać pusty głos, bo nie wiem na jaką partie głosować (w każdej mi coś nie pasuje). Oddaje jednak swój głos na konkretnego człowieka (prywatnie kolegi z równoważnej klasy ze szkoły średniej) z PO. Znam go od dawna i wiem, ze będzie dobrym posłem (a posłem bedzie na pewno). Mam też innego dobrego kumpla (chodziliśmy do jednej klasy i studiowaliśmy na jednym wydziale), ale niestety z Samoobrony :oops: :oops: :oops:, a to kategorycznie wyklucza oddanie na niego głosu.

Choć nie chodziłem z Twoimi kolegami do klasy, ani w szkole ani na studiach, ale mam takie samo zdanie... KB sie kompletnie nie nadaje na posla, kompletne pomylenie tematów... natomiast AB co by o nim nie mowic to ma chlopak klase i uwazam ze to chyba najlepszy kandydat z naszej okolicy

pozdrawiam

m.

...Choć nie chodziłem z Twoimi kolegami do klasy, ani w szkole ani na studiach, ale mam takie samo zdanie... KB sie kompletnie nie nadaje na posla, kompletne pomylenie tematów... natomiast AB co by o nim nie mowic to ma chlopak klase i uwazam ze to chyba najlepszy kandydat z naszej okolicy

pozdrawiam

m.

Dla mnie to co się dzieje z KB, to swego rodzaju szok. Znam go bardzo dobrze (podczas studiów przez rok mieszkaliśmy nawet w jednym pokoju). Jego członkowstwo w Samoobronie to dla mnie taka "prostytucja polityczna". Ta partia dawała mu najwieksze szanse wybicia. Na pewno nie jest to jego linia ideologiczna (tu mu bliżej do liberałów).

Teraz podczas kampani przechodzi samego siebie (w bardzo negatywnym znaczeniu), a był z niego kiedyś naprawde miły człowiek.