Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zresztą,droga Rytuniu,ja Ci powiem,że oni nie tylko tańczą w kawiarni Ewelina.Oni w ogóle tańczą,np. po powrocie pani prof.z Warszawy tańczą.Być może się mylę,z góry przepraszam,ale coś mi świta,że być może na boso!

o widzę, że się Cimoszewiczowi od wczoraj poprawiło, że ho ho

Też załóż sobie piętnaście nicków i poprawiaj statystyki ile wlezie.

Tak mnie podczas wczorajszego nocnego buszowania zadziwiała ilość pojawiających się [na chwilkę] na stronie głównej Forum dawno niewidzianych loginów.

Teraz wszystko jasne.

ale za to jaka prezencja

Eee, to już wolę Lisa.

Przynajmniej włosy ma w ładzie jakim takim.

Przy wyborze prezia nie przystoi kierować się tylko przystojnością kandydattów, jak co poniektórzy tutaj ostro za tym lobbuja. NIe mogą znaleźć chyba już innych argumetów za lewymi kandydatami. A w sumie, czego w TV może nie widać, Miller, Kwaśniewski a nawet Cimoszewicz to konusy prawdziwe, przynajmniej 2 pierwszych.

Poza tym, wybierając prezydenta nie wybiera sie jednej osoby. Patrzajcie na zaplecze. Praktycznie zupełny brak zaplecza politycznego u Lisa czy szczątkowe zaplecze Religi może tylko prowadzić do przyklejenia się różnej maści g..., gdy kandydat będzie już instytucją. Choć oczywiście, jak dla mnie, najgorszy jest wybór kandydata z zapleczem, któremu już wielokroć (praktycznie każdego dnia) odowodniono złodziejską naturę. Ja nie wiem, co oni muszą jeszcze zrobić żeby w końcu na nich nie głosować.