Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kogo wybierzesz na prezydenta??

Senser

Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??  

319 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kogo najprawdopodobniej wybierzesz/wybrałbyś na Prezydenta RP??

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to może Henia, co? 8) :D

A kto to jest? :-)

Powinien być zakaz publikowania sondazy przedwyborczych gdyż niestety cześć ludzi podejmuje decyzje na kogo głosowac na ich podstawie i np dochodza do wniosku że głosowanie na Bohniarzową to głos stracony.

podpisuję sie obiema rencami..... sondaże winny być zabronione!!!!

Ja mówiąc ,że zaglosuję na Bochniarz wzbudzam dziwne reakcje -typu -po co ? ona nie ma szans , ma tylko 1% poparcia ....

.... no bo skoro część notorycznie nie głosuje, to prawo wyborcze jest im chyba niepotrzebne i można ich śmiało wykreślić z list, np. po 3 kolejnej nieobecności, a jak poczują wolę to się dopiszą.

I jak frekwencja wzrośnie :D :wink:

..i proszę można już wprowadzać projekt zmiany ordynacyji...

J

Opal

...a może jednak jakieś konkrety skoro twierdzisz, że Tobie jest lepiej...

Pozdro

J

...a prof. Koźmiński to taki sam dobry prof. jak Kaczyński :roll:

...i nie ulega wątpliwości że nt zarządzania bije na głowę obecnego szeryfa :wink:

Nie powiedziałam,że jest mi lepiej :lol: tylko ,że widzę poprawę.

Czyli odwrotnie jak Ty. :lol:

ps.Do jego szkoły chodziłeś? ;)

Ostatnio szanowni "pany prezydenty"pokazują na co ich stać. Ja tam p... taki kraj gdzie prezydent z premierem zamiast sie dogadywać będą prali swoje brudy. A my jak barany będziemy im jeszcze za to płacić... :evil:

Nie ma co p.... swojego kraju tylko pojąć wreszcie,że w każdym demokratycznym kraju tak wygląda polityka.Normalna,zdrowa polityka to jest walka.

U nas i tak jes kulturalnie bo nie dochodzi do bijatyk i mordopbicia,więc jesteśmy zacofani pod tym względem.

Wolałbyś,żeby prali brudy w ukryciu?

Czy naiwnie sądzisz,że brudy na świecie nie istnieją? :o

A osoby zajmujące się polityką to kosmici wolni od przywar ludzkich. :lol:

Aż ten "polonocentryzm" ;) wszystko co najgorsze to zawsze w "tym kraju" :lol:

Widzę że nie zrozumiałeś - demokracja ok. ,wolne wybory ok. ,ale zauważ KTO jest ciągle na topie w mediach??? A ludzie z reguły sie tym kierują. A takie manipulacje na pewno nie są "zdrową polityką".

Nie zrozumiałam i nadal nie rozumiem. :(

opal

...kadencja w 3/4, warto chyba pochwalić się swoimi sukcesami, a nie rozpamiętywać co było 4 czy 5 lat temu :x

Przez 3 lata naprawdę sporo można zrobić i jak o taki bilans pytam :-? !

Skoro twierdzisz, że :o , to proszę o konkrety

Pozdro

J

PS

...jeśli chodzi o szkołę to UW :D

oglądaliscie program Lisa?

Z tych dwóch co maja największe szanse, Donald był dla mnie zawsze jednostka pozytywną, a kaczor obojętną. Teraz Donald jest dalej pozytywny, a kaczorowi mówię zdecydowane NIE.

P.S. Mamy kolejnego urbana /Kurski :evil: /, ciekawe z jakiej "szkoły" wywodzi się Ziobro :roll:

....oglądali, si, si :roll:

...podzielam pogląd, wylazły na wierzch ambicyjki Kurskiego i jego prawdziwe oblicze :x .... przy......ć każdemu, za wszelką cenę !

...a w tym samym kierunku maszeruje Ziobro, którego nawet w najśmielszych przypuszczeniach o to nie posądzałem :o

...a wygladał na polityka z klasą, do wczoraj, niestety....

...a wew TVN debatkę oglądałaś ?

..dla mnie we wczorajszym meczu : Kaczor Donald 1:3 :D

J

a dla mnie we wczorajszej debacie w tvn Tusk się pogrążył. Będę głosować na Kaczyńskiego. Przynajmniej coś powiedział w przeciwieństwie do Tuska, który przede wszystkim atakował. Przypomniał mi się od razu Paweł Piskorski którego miałam "przyjemność" zawodowo poznać - krętacz bez dwóch zdań. Do tego mało merytoryczny. No i gdzie wylądował po wszystkich przekrętach? w PO.

Patrząc na własną kieszeń, też byłabym za liniowym podatkiem 15%, ale jako absolwentka ekonomii na UW a nie "Koźmińskich" itp, wiem, że Polski na to nie stać.

ja kompletnie nie jestem napastliwa. mam nadzieję, że tez nie arogancka :roll: Jestem tylko zmartwiona :-?

A jednak odbieram to jako napastliwość,skoro zwracasz się do mnie,nie znając mojego wyboru z pytaniem,czy go nie zmieniam.

:o

Mam nadzieję,że Twoje zmartwienie nie jest związane z moją skromną osobą,nie darowałabym sobie tego. :(

hmmmm przecież bronicie tutaj kaczorów :roll:

Widocznie to nie jest jednoznaczne, w takim razie przepraszam za nadimpretacje Waszych wypowiedzi 8)

zmartwiona jestem, że polityk, który chce aby jego wyborcy szanowali, dobiera sobie jako współpracownika pana kurskiego.

hmmmm przecież bronicie tutaj kaczorów :roll:

Widocznie to nie jest jednoznaczne, w takim razie przepraszam za nadimpretacje Waszych wypowiedzi 8)

zmartwiona jestem, że polityk, który chce aby jego wyborcy szanowali, dobiera sobie jako współpracownika pana kurskiego.

My żeśmy do partii nigdy nie należeli i towarzyszką nie byliśmy. ;)

Ano czasem to,że się na kogoś nie pluje nie musi oznaczać zaraz obrony,a np. ocenę rzeczywistości.I to akurat tej, w której się żyje.

Myślę,że nie powinnaś się martwić o współpracowników, a przede wszystkim o szacunek wyborców akurat tego kandydata,kórego nie cenisz i nie będziesz na niego głosować,co powiedziałaś wyraźnie. Przecież jeśli tak jest,to jest to korzyść dla Twojego kandydata,nieprawdaż? :D

Myślę,że warto swoje zaangażowanie przeznaczyć na coś pozytywnego,co przyda się swojemu wybrańcowi. :wink: